YRP Malatya İl Başkan Burhan Kılıç’tan Pütürge ve Doğanyol’a Ziyaret
Gündem, 20 Kasım 2024 01:27
Yeniden Refah Partisi Malatya il başkanı Burhan Kılıç ve il yönetimi, Pütürge ve Doğanyol ilçesinde belediye başkanlarını ve kaymakamları ziyaret ettikten sonra esnaf ve vatandaşları gezip sorunlarını dinledi.
Seçimden seçime değil, hayatın her anında sahada olarak her ferdin sorunlarını yakından takip ettiklerinin altını çizen Başkan Kılıç,ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.
Malatya il başkan yardımcıları ve gençlik kollarından oluşan bir heyetle ilk ziyaretini Pütürge’ye yapan Başkan Kılıç, Pütürge ilçe başkanı İbrahim Arıkan ve yönetimini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldıktan sonra ilçe kaymakamı Sayın Tunahan Nas’ı makamında ziyaret etti.
Pütürge ilçe kaymakamı Tunahan Nas,ilçede yapılan çalışmalar,deprem konutları,ilçe ve köylerde yapılan hizmetler hakkında bilgiler verdi. Pütürge’nin deprem bölgesi olduğunu belirten Kaymakam Nas, 2000 yılında yıkıma uğrayan ilçenin çok kısa sürede toparlandığını,ancak 6 Şubat depremlerinde yeniden hasar aldığını ifade ederek, devlet olarak vatandaşların mağduriyet yaşamaması için mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştıklarını söyledi.
İlçe kaymakamına misafirperverliğinden ve üstün gayretle yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden Başkan Kılıç, daha sonra Pütürge Belediyesini ziyaret etti.
Belediye Başkanı Mikail Sülük’ün il dışında olmasından dolayı Belediye Başkan Vekili İzzet Çelik,Başkan Kılıç ve yanındaki heyeti ağırlayarak ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.Samimi bir ortamda geçen ziyarette “ Yapılan her güzel hizmeti takdir ediyoruz, vatandaşın ve ilçenin yararına olan her konuda her zaman belediyenin yanında olacağız “ diyen Başkan Kılıç,ilçe başkanı ile birlikte esnafları tek tek ziyaret edip sorunlarını dinledi.
Pütürge ziyaretinin ardından Doğanyol ilçesine geçen Başkan Kılıç’ı Doğanyol ilçe başkanı Emrah Pamuk ve yönetimi ile birlikte ilçe kaymakamı Ayşe Karaca Nas hanımefendiyi ziyaret etti. Kaymakam Nas, Doğanyol ilçesinde her vatandaşla bire bir temas halinde olduklarını,olası sorunlarda devlet olarak en kısa sürede çözüme gittiklerini ifade ederek,ilçe vatandaşlarının misafirperverliğinden ve samimiyetinden övgüyle bahsetti. İlçe Kaymakamına başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Kılıç, Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay’ı ziyaret etti.
Hakan Bay’ın başarılı bir belediye başkanı olduğunu belirten Başkan Kılıç, vatandaşların ve ilçenin yararına olacak her hizmette yanlarında olduklarının altını çizdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Hakan Bay, Burhan Kılıç ve yönetimine başarılar diledi.
Doğanyol esnafını da tek tek ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Başkan Kılıç,vatandaşların yoğun ilgisine ve övgüsüne mazhar oldu. Seçimden sonra ilk kez bir il başkanının kendilerini ziyaret edip sorunlarını dinlediklerini belirten vatandaşlar, seçimin hemen ertesi Yeniden Refah Partisi ilçe başkanları seçimi kaybetmelerinerağmen hepimizi tek tek ziyaret ederek teşekkür etti. Şimdi de il başkanı Burhan Kılıç,buraya kadar gelip sorunlarımızı dinledi, hal ve hatırımızı sordu,biz bunu unutmayız dediler.
Ziyaretler sonrası bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Burhan Kılıç ; “ Malatya’da gidilmedik tek yer bırakmayacağız. Bütün ilçeleri, köylerimizi tek tek ziyaret ederek vatandaşlarımızın yaşadıkları sorunları bizzat yerinde göreceğiz, bizzat birinci ağızdan dinleyeceğiz ve bu sorunların çözümünün de yakın takipçisi olacağız. Hiçbir vatandaşımızın çözüme ulaştırılmamış problemi kalmayıncaya kadar çalışacağız “ dedi.
Gündem, 20 Kasım 2024 01:27
Yorumlar (0)
AKÇADAĞ SULTANSUYU’NDA İHMALLER ZİNCİRİ CAN ALIYOR
MAKAS DERTLİ, CÜZDAN CAN ÇEKİŞİYOR
Yıldız: “İsmet İnönü, Halkına ve Demokrasiye İnanan Bir Devlet Adamıydı”
“Yeşilyurt Eyvan Geceleri Kültür ve Eğlenceyi Buluşturdu
Başkan Taşkın’dan Muhtarlarla Ortak Akıl Buluşması
Doğru beslenme, MS’li bireylerin yaşam kalitesini yükseltebilir
Vali Seddar Yavuz’un Regaip Kandili Mesajı
Vali Seddar Yavuz’un İsmet İnönü’nün Vefat Yıl Dönümü Mesajı
Battalgazi’de Kültür Yolculuğu: Asırlık Hikâyeleriyle Malatya Türküleri
Ağbaba’dan Anlamlı İnönü Mesajı: “Cesur ve Onurlu Bir Devlet Adamı”
Çilesiz Kütüphanesi Yeşilyurt’ta Gençlerin Gözdesi Haline Geldi
Battalgazi’de Ruhsatsız Silah Operasyonu: Çok Sayıda Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi
Malatya’da Mezarlıklar ve Çevresinde Güvenlik Önlemleri Artırıldı
Akçadağ Siyaseti Sarsıldı: AK Partili Murat Turcan’dan Dikkat Çeken İstifa
Akçadağ’da Yürekleri Isıtan Ziyaret: Sevgiyle Güçlü, Güvenle Mutluyuz
Başkan Er’den Regaib Kandili Mesajı: “Dualarımız Bir, Gönüllerimiz Bir Olsun”
Malatya Ayağa Kalkar mı? 44 Yerine 55 Tartışması Şimdiden Başladı
Turgut Özal Tıp Merkezi’nden Uluslararası Bir Umut Hikâyesi
Bir Dilek, Bir Umut: LÖSEV’den Lösemili Çocuklara Yeni Yıl Mucizesi
Sukkar Şeker 2025’te Üretim Hacmini Güçlendirdi
Özel Sağlık Hastanesi’nin 5’inci Yaş Gururu
Beton Endeksi Kasım Ayı Raporu Açıklandı!
Sanatın ve Kültürün Buluşma Noktası: Yeşilyurt Eyvan Geceleri 24 Aralık’ta
Kısa Film Yarışması Ödül Töreni Sanat Dolu Anlara Sahne Oldu
İnönü Caddesi’nde Esnaf Buluşması: Başkan Taşkın Sahada
Kayhan’dan Yeşiltepe Spor Kompleksi’ne Yakın Takip
10 İlde Eş Zamanlı Operasyon: TOKİ Adını Kullanan Dolandırıcılık Şebekesi Çökertildi
Kayısı Üzerinden Siyasi Şov Olmaz: Sahibi Malatya’dır!
Anahtar Parti Battalgazi İlçe ve Gençlik Kolları Boran Mahallesi’nde Sahadaydı
Yeşilyurt’ta Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 1 Yaralı
BAŞKAN TAŞKIN’A CHP’DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ: BATTALGAZİ’NİN GELECEĞİ KONUŞULDU
Kiraz Ailesi, Merhum Mahmut Kiraz’ı 40. Gününde Mevlidle Andı
Yıldıztepe Mahallesi’nde İki Katlı Evde Yangın Paniği
El Emeği, Göz Nuru Eserler AVM’de: Battalgazi Belediyesi’nden Yıl Sonu Sergisi
Ölmeztoprak, Malatyalı Üreticilerin Taleplerini Ankara’ya Taşıdı
Gençliğin ve Ailenin Hikâyesi Başkan Geçit’te Buluştu
Ağbaba’dan Genel Kurul’da Dikkat Çeken Çıkış: Kürsüde “Özgür Gelecek” Pankartı
Yeşilyurt’ta Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı
Gülşen Ailesi’nin Şampiyonluk Başarısı
