YRP Malatya İl Başkan Burhan Kılıç’tan Pütürge ve Doğanyol’a Ziyaret
Gündem, 20 Kasım 2024 21:42
Yeniden Refah Partisi Malatya il başkanı Burhan Kılıç ve il yönetimi, Pütürge ve Doğanyol ilçesinde belediye başkanlarını ve kaymakamları ziyaret ettikten sonra esnaf ve vatandaşları gezip sorunlarını dinledi.
Seçimden seçime değil, hayatın her anında sahada olarak her ferdin sorunlarını yakından takip ettiklerinin altını çizen Başkan Kılıç,ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.
Malatya il başkan yardımcıları ve gençlik kollarından oluşan bir heyetle ilk ziyaretini Pütürge’ye yapan Başkan Kılıç, Pütürge ilçe başkanı İbrahim Arıkan ve yönetimini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldıktan sonra ilçe kaymakamı Sayın Tunahan Nas’ı makamında ziyaret etti.
Pütürge ilçe kaymakamı Tunahan Nas,ilçede yapılan çalışmalar,deprem konutları,ilçe ve köylerde yapılan hizmetler hakkında bilgiler verdi. Pütürge’nin deprem bölgesi olduğunu belirten Kaymakam Nas, 2000 yılında yıkıma uğrayan ilçenin çok kısa sürede toparlandığını,ancak 6 Şubat depremlerinde yeniden hasar aldığını ifade ederek, devlet olarak vatandaşların mağduriyet yaşamaması için mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştıklarını söyledi.
İlçe kaymakamına misafirperverliğinden ve üstün gayretle yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden Başkan Kılıç, daha sonra Pütürge Belediyesini ziyaret etti.
Belediye Başkanı Mikail Sülük’ün il dışında olmasından dolayı Belediye Başkan Vekili İzzet Çelik,Başkan Kılıç ve yanındaki heyeti ağırlayarak ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.Samimi bir ortamda geçen ziyarette “ Yapılan her güzel hizmeti takdir ediyoruz, vatandaşın ve ilçenin yararına olan her konuda her zaman belediyenin yanında olacağız “ diyen Başkan Kılıç,ilçe başkanı ile birlikte esnafları tek tek ziyaret edip sorunlarını dinledi.
Pütürge ziyaretinin ardından Doğanyol ilçesine geçen Başkan Kılıç’ı Doğanyol ilçe başkanı Emrah Pamuk ve yönetimi ile birlikte ilçe kaymakamı Ayşe Karaca Nas hanımefendiyi ziyaret etti. Kaymakam Nas, Doğanyol ilçesinde her vatandaşla bire bir temas halinde olduklarını,olası sorunlarda devlet olarak en kısa sürede çözüme gittiklerini ifade ederek,ilçe vatandaşlarının misafirperverliğinden ve samimiyetinden övgüyle bahsetti. İlçe Kaymakamına başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Kılıç, Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay’ı ziyaret etti.
Hakan Bay’ın başarılı bir belediye başkanı olduğunu belirten Başkan Kılıç, vatandaşların ve ilçenin yararına olacak her hizmette yanlarında olduklarının altını çizdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Hakan Bay, Burhan Kılıç ve yönetimine başarılar diledi.
Doğanyol esnafını da tek tek ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Başkan Kılıç,vatandaşların yoğun ilgisine ve övgüsüne mazhar oldu. Seçimden sonra ilk kez bir il başkanının kendilerini ziyaret edip sorunlarını dinlediklerini belirten vatandaşlar, seçimin hemen ertesi Yeniden Refah Partisi ilçe başkanları seçimi kaybetmelerinerağmen hepimizi tek tek ziyaret ederek teşekkür etti. Şimdi de il başkanı Burhan Kılıç,buraya kadar gelip sorunlarımızı dinledi, hal ve hatırımızı sordu,biz bunu unutmayız dediler.
Ziyaretler sonrası bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Burhan Kılıç ; “ Malatya’da gidilmedik tek yer bırakmayacağız. Bütün ilçeleri, köylerimizi tek tek ziyaret ederek vatandaşlarımızın yaşadıkları sorunları bizzat yerinde göreceğiz, bizzat birinci ağızdan dinleyeceğiz ve bu sorunların çözümünün de yakın takipçisi olacağız. Hiçbir vatandaşımızın çözüme ulaştırılmamış problemi kalmayıncaya kadar çalışacağız “ dedi.
Gündem, 20 Kasım 2024 21:42
Yorumlar (0)
Yarım Kalan Hayatlar, Tükenen Umutlar: Başkavak 3,5 Yıldır Bekliyor.
AK Parti Malatya İl Başkanlığı’nda Bayramlaşma Coşkusu
Halkla İç İçe Siyasetin Temsilcisi Murat Gümüş, Malatya’da Gönüllerde Yer Ediniyor.
Kurban Bayramı Bayramlaşmasında Yoğun Katılım.
Vali Seddar Yavuz’dan Bayramda Gönül Köprüsü.
USKD’den Su, Tarım ve Çevre İçin Ortak Gelecek Vurgusu.
Vali Seddar Yavuz, İstanbul’un Fethi’nin 573. Yılını Kutladı.
Malatya’da Geleneksel Kent Bayramlaşmasına Yoğun İlgi.
Başkan Er, Cumhur İttifakı’nın Bayramlaşma Programına Katıldı.
Hakan Çetin: Bayramlar Birlik ve Beraberliğin En Güçlü Simgesidir.
Attarlar Odası Başkanı Orhan: “Bayramlar Dayanışmayı Güçlendirir.
Mustafa Kılınç’tan Kurban Bayramı Mesajı: “Birlik ve Beraberliğimizi Güçlendirelim.
MAHMUT KARADENİZ’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI.
Battalgazi’den Gönüllere Dokunan Sosyal Destek Hizmetleri.
Büyükşehir, Pütürge’nin Ulaşım Ağını Güçlendiriyor.
Büyükşehir Ekipleri Kurban Bayramı’nda 7/24 Sahada Olacak.
Canlı Hayvan Pazarında Dolandırıcılığa Karşı Bilgilendirme Seferberliği.
Bayram Trafiğinde Hayat Kurtaran Hatırlatma: Kemerini Tak.
Pütürge’de 4.0 Büyüklüğünde Deprem Paniği.
Bayram Öncesi Yeşilyurt’ta Yoğun Temizlik ve Denetim Çalışmaları.
Battalgazi Belediyesi Bayram Öncesi Vezne Hizmetlerini Yeniden Planladı.
Büyükşehir’den Bayram Hediyesi: Toplu Taşıma Ücretsiz.
Malatya’da Kritik Ulaşım Hamlesi: Fuzuli Caddesi Yeniden Araç Trafiğinde.
Kurultay Dosyasında Yeni Aşama: Malatya’da Gözaltına Alınan İsim Tutuklandı.
İskender Mahallesi’nde Acı Olay 43 Yaşında'ki Şahıs Hayatını Kaybetti.
Develi Mevkiinde Korkutan Çarpışma: 9 Kişi Hastaneye Kaldırıldı.
Cumhur İttifakı’nda Nezaket Buluşması: Bakan’dan Şengönül’e Ziyaret.
Valilikten Yıkım Süreçleriyle İlgili Kamuoyuna Açıklama.
Büyükşehir Zabıtası Bayram Öncesi Sahada Denetimler Aralıksız Sürüyor.
Bayram Sevinci Battalgazi’de Çocukların Yüzünü Güldürdü.
USKD Toplantısında Geleceğin Tarımı Konuşuldu.
Yeşilyurt Belediyesi Sahada: Bayram Öncesi Kapsamlı Kontroller.
Bayram Hazırlıkları Tamam: Battalgazi’de Kurban Kesim Yerleri Netleşti.
Sabaha Karşı Operasyon: Ağbaba’nın Makam Şoförü Gaffar Çiçek Gözaltında.
Gazeteci Berkman Dulcan’ın Acı Günü.
Şantiyede Elektrik Akımına Kapılan İşçi Hayatını Kaybetti.
Uluslararası Öğrenciler Sanat Merkezi’nde Kültür ve Sanatla Buluştu.
YILDIZ: “BU KARAR TÜRKİYE DEMOKRASİSİNE YAPILMIŞ BİR DARBEDİR.
Başkan Er: “Gençlerimize Modern Spor Alanları Kazandırıyoruz.
