Kanalboyu’nda Geçici Çarşıya Kalıcı Çözümler
Gündem, 21 Kasım 2024 09:26
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Kanalboyu’ndaki geçici konteyner çarşısını ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Çarşının üstü kapatılarak esnafa ve vatandaşlara daha konforlu bir alışveriş ortamı sağlanırken, ışıklandırma çalışmalarının da başladığı belirtildi.
Battalgazi Belediyesi Söğütlü Camii inşaatı nedeniyle Emekliler Parkı’ndan Kanalboyu’na taşınan esnafın faaliyetlerini sürdürebilmesi için yoğun bir çaba harcıyor. Geçici konteyner çarşısında esnafa daha iyi hizmet koşulları sunmak amacıyla kapsamlı bir çalışma başlatan belediye, çarşının üstünün kapatılmasından ışıklandırma sisteminin kurulmasına kadar birçok düzenleme gerçekleştirdi. Bu süreçte, esnafın ihtiyaçlarına öncelik veren Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, çarşıdaki iyileştirme çalışmalarını bizzat yerinde inceledi. Başkan Taşkın, hem yapılan düzenlemeleri değerlendirdi hem de esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek onların taleplerini dinledi.
Başkan Taşkın: “Malatya’nın En Güzel Konteyner Çarşısı Burada”
Ziyareti sırasında bir açıklama yapan Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, şunları söyledi:
“Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın çamurdan, yağmurdan etkilenmemesi için çarşının üst kısmını hızla kapattık. Şimdi ise ışıklandırma çalışmalarımız başladı. Işıklandırma tamamlandığında, çarşımız akşam saatlerinde de hem aydınlık hem de güvenli bir alan olacak. Söğütlü Camii inşaatı sebebiyle Emekliler Parkı’ndan taşınan esnaflarımıza, Malatya’nın en güzel geçici konteyner çarşısını kazandıracağımıza dair söz vermiştik. Bugün bu sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çarşımız modern yapısıyla adeta eski Mısır Çarşısı’nı andırıyor, ancak çok daha düzenli ve konforlu bir hale getirildi. Her branştan esnafımız burada hizmet veriyor ve hemşehrilerimiz güvenle alışveriş yapabiliyor.”
Esnaftan ve Vatandaşlardan Başkan Taşkın’a Teşekkür
Başkan Taşkın, çarşıdaki esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek onların taleplerini dinledi. Esnaf, üst kapama ve ışıklandırma çalışmaları sayesinde daha rahat bir çalışma ortamına kavuştuklarını belirterek, Başkan Taşkın’a teşekkür etti.
Battalgazi Belediyesi, çarşıdaki ışıklandırma çalışmalarını kısa sürede tamamlamayı hedefliyor. Bu çalışmaların ardından çarşının hem gündüz hem de akşam saatlerinde yoğun ilgi görmesi bekleniyor.
Gündem, 21 Kasım 2024 09:26
Yorumlar (0)
Palladium Ataşehir'den Şehir Stresine Çözüm: AVM'de Wellness Dönemi
Musluktan Akan Su, Göründüğü Kadar Temiz Olmayabilir!
Estetikte Yeni Trend; Yapay Yüzler Dönemi Bitiyor
Erkunt Traktör’den Çiftçiye Destek: EURO5 eCapra Motora 5 Yıl Garanti
Başkan Geçit’in Vaadi Gerçekleşti: Meslek Edindirme Akademisi Tamamlandı
Vatandaşın Yanında: Battalgazi Belediyesi 30 Milyon TL’lik Yardımda Bulundu.
AĞBABA ADALET BAKANLIĞI BÜTÇESİNDE KONUŞTU
BAŞKAN ER: “HAFRİYAT ALANI MALATYA’NIN YENİ CAZİBE MERKEZİNE DÖNÜŞECEK”
Ölmeztoprak’tan Saha, Şifa ve Vefa Mesaisi: Muhtarlarla İstişare, Hastanede Umut, Öğretmenler Günü’nde Anlamlı Buluşma”
Akşam Saatlerinde Trafik Kazası: Yaralanmalı ve Maddi Hasarlı Çarpışma
AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Abdurrahman Babacan’dan “Terörsüz Türkiye” Vizyonu: Önemli Açıklamalar
Malatya’da Suç Çetelerine Darbe: Eş Zamanlı Operasyonda Çok Sayıda Gözaltı
GOLDEN GLOBAL MÜŞTERİLERİNE ÇOKLU HESAP YÖNETİMİ İMKANI SUNUYOR
BAŞKAN GEÇİT, “7 BİN 300 ÖĞRENCİYE SIFIR ATIK EĞİTİMİ VERDİK”
BATTALGAZİ’DE 3 BANT BİLARDO TURNUVASI SONA ERDİ
AĞBABA, “MİLLET PERİŞAN SAYIN BAKAN”
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden ağaçlandırma seferberliği
BAŞKAN ER, “ÖĞRETMENLERİMİZ TOPLUMUN YENİDEN İNŞASINDA EN BÜYÜK PAYA SAHİPTİR”
MAGİNDER Dost Meclisi’nin Bu Ayki Konuğu Prof. Dr. Hasan Pekdemir Oldu
KADINA ŞİDDET: TOPLUMUN YÜZÜNE ÇALINAN EN BÜYÜK LEKE
Kalıcı Makyajın Ciltte Etkisi: Farklı Etnik Kökenlerde Nelere Dikkat Etmeli?
Vali Seddar Yavuz’un 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü Mesajı
ARGUVAN DOĞALGAZA KAVUŞUYOR
Başkan Sadıkoğlu: “Mücbir Sebep hali devam etmeli”
BAŞKAN GEÇİT, EĞİTİMİN KAHRAMANLARINI UNUTMADI!
BAŞKAN GEÇİT, “ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖZVERİ VE GAYRETİ HER TÜRLÜ TAKDİRİN ÜZERİNDEDİR”
ATATÜRK (KIŞLA) VE İNÖNÜ CADDESİ GEÇİCİ OLARAK TRAFİĞE KAPATILACAKTIR
Malatya Büyükşehir Belediyesi Glütensiz Kafeyi hizmete açtı
Geçici Konteyner Kentlerde Tahliye Endişesi: Hak Sahipleri Çözüm Bekliyor
İş İnsanı Mustafa Kılıç’tan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı: “Geleceği İnşa Eden En Kıymetli Emanet Öğretmenlerimizdir”
Muhtar Berkay Pektaş’tan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı: “Emeğin, Sevginin ve Umudun En Güçlü Adı Öğretmenlerdir”
Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmez Toprak’tan Anlamlı Paylaşım: Malatya’nın Gururu Oldu
AKÇADAĞ’DA KADIN SİYASETİ NEREDE?
CHP Malatya Kadın Kollarının Çocuk Hakları Günü Etkinliği: Katılım Neden Bu Kadar Azdı?
Engelsiz Yaşam ve Spor Merkezi’nin 2. Etabının Temeli Atıldı
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Glütensiz Yaşamı Destekleyen Yeni Hizmet
U.S. Polo Assn., Moda, Spor ve Dijitalde Dünyanın En Prestijli Ödüllerinin Sahibi Oldu
İZDO VE EBDO, BİLİMSEL KONGREYE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR
Basın Bülteni - Âdil-i Mutlak Hat Eserleri Sergisi Katar’a Taşındı
