Battalgazi Belediyesi Kış Mesaisinde
Yaşam, 25 Kasım 2024 12:01
Battalgazi Belediyesi, yoğun kar yağışının ardından ilçede günlük hayatın aksamaması için karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye Başkanı Bayram Taşkın, sahadaki çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplere destek verdi ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Kış mevsiminin etkisini göstermesiyle birlikte Malatya genelinde başlayan yoğun kar yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. Battalgazi Belediyesi, kar yağışının ardından vatandaşların mağduriyet yaşamaması için tüm ekiplerini sahaya seferber etti. İlçenin birçok noktasında devam eden kar temizleme çalışmalarıyla yolların açık tutulması ve günlük yaşamın normale dönmesi hedefleniyor.
Yoğun Kar Yağışı ve Hızlı Müdahale
Malatya genelinde etkili olan kar yağışı, hayatı olumsuz etkilerken Battalgazi Belediyesi, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için tüm ekiplerini sahaya seferber etti. İlçe genelinde cadde ve sokaklarda yapılan kar temizleme çalışmalarıyla yolların açık tutulması ve günlük yaşamın normale dönmesi hedefleniyor.
Kırsal mahallelere de öncelik veren belediye ekipleri, ana arterlerin yanı sıra ulaşımı zorlaşan kırsal yolların açılmasını sağladı. Özellikle hastane, okul ve toplu taşıma güzergâhlarına öncelik tanınırken, kırsalda yaşayan vatandaşların temel ihtiyaçlarına erişimi için yolların açılması hızla tamamlandı.
Başkan Taşkın: “Bereketle Gelen Kar, Titizlikle Temizleniyor”
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, sahadaki çalışmaları yerinde inceledi ve ekiplere kolaylıklar diledi. Mahalle sakinleri ve esnafla sohbet eden Başkan Taşkın, kar yağışının bereket olduğunu vurgulayarak şu açıklamalarda bulundu:
“Kar yağışı hepimiz için bereketi simgeliyor. Ancak bu süreçte vatandaşlarımızın günlük hayatlarının aksamaması için tüm ekiplerimizle sahadayız. Hem merkezde hem kırsalda yolları açık tutmak ve ulaşımı kolaylaştırmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Tüm hemşehrilerimizin huzurlu bir kış geçirmesi için gayretle hizmet veriyoruz.”
Geniş Kapsamlı Önlemler
Belediye yetkilileri, kar yağışının devam etmesi ihtimaline karşı hazırlıkların sürdüğünü belirtti. Nöbetçi ekipler 24 saat esasına göre görev yapacak, karla mücadele araçları ise ihtiyaç durumunda hemen müdahaleye hazır bekletilecek. Vatandaşlardan araçlarını dikkatli park etmeleri ve zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları istendi.
Battalgazi Belediyesi, kış boyunca kesintisiz hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüreceğini vurgularken, Başkan Taşkın tüm ekiplere özverili çalışmaları için teşekkür etti ve vatandaşlara bereketli bir kış diledi.
Yaşam, 25 Kasım 2024 12:01
Yorumlar (0)

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN TEMİZLİK ATAĞI!

Kuluncak’ı Birleştiren Güç:

Malatya’da Düzenlenecek Kayısı Festivali İptal Edildi

BAŞKAN ER, HAYVANAT BAHÇESİNDE ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Malatya Elazığ yolu Stadyum Mevkiinde Ölümlü Trafik Kazası

CHP Uçuz Siyasi Oyunlar Peşinde

Yeşilyurt Belediyesi, Kırsalda Ulaşımı Kolaylaştırıyor

Malatya'da Genel Tarım Sayımı Eğitimleri Başladı.

Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlükleri

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

GENÇ MAGİNDER’DE BAYRAK DEĞİŞİMİ YAŞANDI*

15 ÜLKEDEN MİSAFİRLER MALATYA’DA

Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısında konuşan Başkan Sami Er;

BATTALGAZİ BELEDİYESPOR’DA YENİ DÖNEM BAŞLADI

Zafer Partisi Heyeti Pütürge'de Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu

Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği

Sadıkoğlu’nun talebi karşılık buldu

BATTALGAZİ’DE MAHALLE YOLLARI YENİLENİYOR, ULAŞIM KONFORU ARTIYOR

Akrep Zehrinden Umut Doğdu!

Yeşilyurt İlçemiz Cemal Gürsel Mahallesinde Silahlı Kavga

NEFES KREDİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI

Zafer Partisi İl Başkanı Ercan'dan Şehitler İçin Taziye Mesajı

Vali Seddar Yavuz, Şehit Abdurrahman Akdoğan’ın Cenaze Törenine Katıldı

Şehidimiz Piyade Teğmen Furkan Sert Son Yolculuğuna Uğurlanacak

Her 8 Kadından Biri Meme Kanseri Riski Taşıyor!

Burhan Kılıç Taziye Mesajı Yayımladı

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ YARIN TOPLANIYOR

Jandarma Haber Gazetesi Dayanışma Derneği Doğu Anadolu Bölge Sorumlusu Malatya İl Temsilcisi Ali Yalçın Atandı

Malatyalı Hemşehrimiz Şehit Oldu

BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Yazıhan İlçemiz Sivas yolu üzerinde Trafik Kazası

Yeşilyurt İlçemiz Çavuşoğlu Mahallesinde Silahlı Kavga

İl Başkanı Bakan’dan şehitlerimiz için taziye mesajı

Malatyalı Hayırsever Özdemir'e Afrika'dan Teşekkür

Sadıkoğlu: “Nefes kredisi, nefes aldırmalı”

Teknoline İle Dubai 2025’te Türk Mühendislik Gücü Parladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar İlimizi Ziyaret Etti

Yeşilyurt Kent Konseyi’nden ‘Anne-Çocuk Okuma Grupları’ Projesi

Vali Yavuz Aşure Gününde Düzenlenen İftar Programına Katıldı
