BAŞKAN GEÇİT, “İLÇEMİZDE KAR MESAİSİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR”
Yaşam, 25 Kasım 2024 06:27
Yeşilyurt’un farklı bölgelerinde devam eden kar temizleme çalışmalarını yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Yeşilyurt Belediyesi olarak kar yağışının herhangi bir olumsuzluğa sebebiyet vermemesi ve bu doğal güzelliğin sadece anılarda iz bırakacak güzellikler olması adına çalışmaların kesintisiz devam ettiğini söyledi.
Yeşilyurt Belediyesi ekipleri, Malatya’yı etkisi altına alan yoğun kar yağışından vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için gece-gündüz sahada kar küreme, tuzlama ve temizleme çalışmaları yapıyor. Çalışmalar kapsamında kar yağışının başladığı andan itibaren daha önce belirlenen noktalarda konuşlandırılan çok sayıda iş makinesi, araç ve gereçler harekete geçerek karla mücadele çalışmalarına başladı.
Öncelikle vatandaşların yoğunlukta olduğu ana arterler, hastane önleri, okul bölgeleri, otogar ve otobüs güzergahlarında karla mücadele çalışmaları yapılırken, kaldırımlarda da yaya ekipleri temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’in de yakından takip ettiği karla mücadele çalışmalarına 24 saat esasıyla devam eden ekipler; ilçe merkezi başta olmak üzere ilçenin tüm mahallelerinde ana arter ve caddelerde trafiğin aksamaması için kar küreme ve tuzlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Yeşilyurt’un dört bir tarafındaki çalışmaları yakından takip ederek koordine eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Akın, Mehmet Cüreoğlu ve Erkan Özgür ile birlikte TOKİ Yavuz Selim Mahallesinde devam eden kar küreme ve tuzlama çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.
Gece-gündüz demeden vatandaşların rahatı ve huzuru için çalışan belediye personellerine kolaylıklar dileyip tatlı ikramında bulunan Başkan Geçit, Yeşilyurt’un cadde ve sokaklarında her hangi bir olumsuzluk yaşanmaması için görevlendirilen ekiplerin 24 saat esasıyla çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü söyledi.
Alınan kış tedbirlerinin ardından yağışların başlamasıyla birlikte, aşırı buzlanma ve donmaya karşı yol tuzlama ve kar küreme çalışmalarını hızlı bir şekilde başlattıklarını hatırlatan Başkan Geçit, Yeşilyurt’un merkez ve kırsal bölgelerinde yoğun bir tempoyla çalıştıklarını söyledi.
Otomatik tuzlama araçları, greyderler ve kar küreği araçları ile Yeşilyurt’un her bölgesinde yoğun bir şekilde çalıştıklarını dile getiren Başkan Geçit, “Günler öncesinden yapılan yoğun kar yağışı, tipi ve don olaylarına karşı belediye olarak gerekli tedbirimizi erkenden alıp, iş makinalarımızı ve personellerimizi hazır bir şekilde beklettik. Kar yağışının başlaması ile birlikte ilçemiz genelinde eş zamanlı olarak tuzlama, kar küreme ve kar temizleme ile yol açma çalışmalarını hızlı bir şekilde başlattık. Greyder ve diğer kar temizleme araçlarıyla, caddeler başta olmak üzere ilçenin dört bir yanında vatandaşlarımızın yoğun olduğu hastane, sağlık ocağı ve duraklarda kar temizleme çalışması gerçekleştiriyoruz. Ayrıca ekiplerimiz; gece saatlerinden itibaren oluşabilecek buzlanmalara karşı tuzlama çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Büyük bir özveriyle mesai mefhumu tanımadan çalışan personellerimizle gurur duyuyoruz. Biz de ekiplerimizi çalışmalar sırasında ziyaret ederek kolaylıklar diledik ve tatlı ikramında bulunduk. İlçemizin dört bir tarafındaki kar temizleme çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Başkan Yardımcılarımız, Koordinasyon İşleri Müdürümüz ve Fen İşleri Müdürümüz çalışmaları titiz bir şekilde koordine ediyorlar. İnşallah kazasız belasız bereketli bir yağış olur, verimli bir yıl geçirmiş oluruz. Kar, bereket ve güzelliktir. İlçemizin dört bir tarafında gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren mesai arkadaşlarıma canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
Yaşam, 25 Kasım 2024 06:27
Yorumlar (0)
Deprem Bölgesinde Servis Zammı Tepki Çekti: Veliler İsyanda.
Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Oturumunu Tamamladı
Veli Ağbaba’dan Kayısı Sektörüne İnceleme Ziyareti
Vali Yavuz, “Türkiye Siber Vatan Programı” Öğrencilerine Sertifika Takdim Etti
BBP Lideri Destici’den Battalgazi’ye Ziyaret
YKS’ye Hazırlanan Öğrencilere Büyükşehir’den Tam Destek
MESOB Başkanı Keskin’den Esnafa Nefes Aldıracak Çağrı: APP Plakada Süre Uzatılsın
Öğrencilere Deprem ve Yangın Eğitimi Büyükşehir’den
Vali Yavuz: “İstiklal Marşı Milletimizin Bağımsızlık Ruhudur
Başkan Geçit: “İkizce, Malatya’nın Yükselen Değeri Olacak”
Unutulan Afiş Vatandaşın Dikkatini Çekti.
36 Farklı Ülkeden Öğrenciler Başkan Geçit’in İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Başkan Er’den Gelecek Vurgusu: Malatya’yı Yeniden İnşa Ediyoruz
Başkan Er’den MAŞTİ’de Taksici Esnafına Ziyaret
Battalgazi’de Kırsal Mahallelere Ulaşım Hamlesi
Eleştiriler İşe Yarıyor: TSO Yönetimi Nihayet Göründü.
Malatya’da Birlik ve Kardeşliğin Adı: Salih Karademir.
“NEBAHAT” ROMANI İÇİN ANLAMLI BULUŞMA
Miniklerden Ramazan Şenliği: Erdem Okulu’ndan Anlamlı Etkinlik
Bir Öğretmeni Kaybetmek: Eğitime Adanmış Bir Ömür Sona Erdi
Başkan Er: “Kadınlar Toplumun En Güçlü Temelidir
İftar Sofrasında Birlik Mesajı: Başkan Er Meclis Üyeleriyle Buluştu
Okul Çevrelerinde Sıkı Denetim: “Güvenli Okul, Güvenli Gelecek” Uygulaması Sürüyor
Çukurdere’de Şüpheli Ölüm: Hurda Toplayan Yaşlı Adam Şantiye Alanında Hayatını Kaybetti
Sadıkoğlu ve Hilal Acı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Güçlü Mesaj.
Fazilet Erdemir’den Kadın Vurgusu: “Malatya Kadını Güçlendikçe Türkiye Güçlenir”
Fedakârlık Hiçe Sayıldı: Akçadağ Odası’nda Skandal Yönetim
TSO’da Tek Kişilik Yönetim: Sadıkoğlu Çalışıyor, Diğerleri Nerede?
İş İnsanı Mustafa Kılınç’tan 8 Mart Mesajı: Deprem Bölgesindeki Kadınların Mücadelesi Takdire Şayan
Kernek Mahallesi’nde Şüpheli Ölüm: Yaşlı Adam Evinde Hayatını Kaybetmiş Halde Bulundu
HİMYAÇ Başkanı Budan’dan 8 Mart Çağrısı: “Kadınlar Güvende Yaşamak İstiyor
Başkan Hasan Ulutaş Sahurda Gençlerle Buluştu: Akçadağ’ın Geleceği Konuşuldu
Malatya’da Zehir Tacirlerine Darbe: 5 Şüpheli Gözaltında
Afetlere Hazırlık Güçleniyor: YAKUT Ekibine AFAD Eğitimi
Kadınlar Günü’nde Duygulandıran Ziyaret: Şehit Yarbay Songül Yakut’un Annesi Yalnız Bırakılmadı
Büyükşehir’in Düzenlediği Voleybol Ligi’nde Kupayı Millî Eğitim Müdürlüğü Kaldırdı
Malatyalılar İlahi Sanatçısı Fadıl Aydın ile Manevi Bir Gece Yaşadı
Başkan Er’den Kadınların Gücüne Vurgu
Kadınlar Günü mü, Vicdan Günü mü?
