Kıraç Mahallesi’nde Yılların Sorunu Tarih Oluyor
Gündem, 01 Aralık 2024 10:21
Battalgazi Belediyesi, Kıraç Mahallesi’nde üstyapı ve yol düzenleme çalışmalarına hız kazandırdı. Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 22 kamyon, 2 kepçe ve 30 personelden oluşan geniş bir ekiple mahallede yoğun bir çalışma yürütüyor. Şantiye alanına dönen mahallede, yolların temel serimi titizlikle devam ederken, Belediye yetkilileri bu çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirtti.
Battalgazi Belediyesi, Hatunsuyu Kıraç Mahallesi’nde yıllardır süregelen üstyapı ve yol sorunlarını çözmek için kapsamlı bir çalışma başlattı. Mahalledeki su şebekesinin tamamen yenilenmesinin ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yolların düzenlenmesi ve mahalledeki çamur ve toz çilesine son vermek için 22 kamyon, 2 kepçe ve 30 kişilik bir ekiple sahaya indi. Mahalle sakinleri, yürütülen çalışmaları memnuniyetle karşılarken, mahalle muhtarı Aziz Arpacık ve vatandaşlardan Alaattin Keleş yapılan hizmetlere ilişkin duygu ve düşüncelerini paylaştı.
"Başkanımız Sözünü Tuttu"
Kıraç Mahallesi Muhtarı Aziz Arpacık, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’a teşekkür ederek şunları söyledi:
"Öncelikle, mahallemizde yapılan bu hizmetler için Sayın Başkanımıza ve ekibine minnettarız. Yıllardır mahallemizin en büyük sorunu olan çamur ve toz çilesi sona eriyor. MASKİ’nin gerçekleştirdiği altyapı çalışmalarıyla su şebekemiz tamamen yenilenmişti. Şimdi de Battalgazi Belediyemiz yollarımızı düzenleyerek bizleri büyük bir yükten kurtardı. Emeği geçen herkese mahallem adına teşekkür ediyorum."
"Mahallemiz Daha Yaşanabilir Hale Geliyor"
Mahalle sakinlerinden Alaattin Keleş ise yapılan çalışmaları memnuniyetle karşıladıklarını belirterek şöyle konuştu:
"2000 yılından beri bu mahallede yaşıyorum. Uzun yıllar toz ve çamurla mücadele ettik. Altyapı çalışmalarından sonra üstyapı hizmeti bekliyorduk. Bugün yollarımıza mucur dökülüyor ve asfaltlama çalışmaları başlıyor. Battalgazi Belediye Başkanımız Bayram Taşkın’a ve emeği geçen tüm ekiplere teşekkür ediyorum. Bu çalışmalar sayesinde mahallemiz artık daha yaşanabilir bir yer haline geliyor."
Battalgazi’de Hizmet Seferberliği
Battalgazi Belediyesi’nin Kıraç Mahallesi’nde yürüttüğü çalışmalar, mahalle sakinleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanıyor. Altyapı ve üstyapı sorunlarının çözülmesiyle bölge halkının yaşam kalitesinin artması hedeflenirken, belediye yetkilileri çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ın liderliğindeki hizmet seferberliği, ilçe genelinde modern ve yaşanabilir mahalleler inşa etme hedefiyle devam ediyor.
Gündem, 01 Aralık 2024 10:21
Yorumlar (0)
2007 DOĞUMLU MALATYA FENERSPOR SPORCUSU YİĞİT KAAN OKTAY ANKARA SİNCANSPORA TRANSFER OLDU.
Vali Seddar Yavuz Kırsal Konut Müteahhitleri ile Değerlendirme
İZDO Türk Sanat Müziği Korosu'ndan Unutulmaz Konser
Yeşilyurt İlçemiz Bostanbaşı Mahallesi'nde Kasten Adam Yaralama
Yeşilyurt Belediyesi’nden Küçükbaş Hayvan Yetiştiricilerine 50 Ton Arpa Desteği!
Yakınca Mahallesi'nde Şüpheli Ölüm
Deprem Bölgesinde Görev Yapan Gazeteciler
Bir Adım Sağlık’tan Meme Kanseri Farkındalık Ayı Çağrısı
Genç ve Sağlıklı Bir Cilt İçin Altın İğne Tedavisi
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN “SAHNE SENİN” ENGELSİZ YETENEK YARIŞMASI
BAŞKANI ERDOĞAN ZELYURT’TAN 21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
BAKAN BAK’TAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE ZİYARET
Yeşilyurt İlçesinde Yakınca Mahallesinde Zincirleme Trafik Kazası
Vali Seddar Yavuz TOKİ ve Emlak Konut Müteahhitleri ile Toplantı Gerçekleştirdi
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN LİSELER ARASI 80’LER VE 90’LAR NOSTALJİ SES YARIŞMASI
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü
Yeşilyurt Belediyesi, Suluköy’deki Mezarlık Alanını Yeniledi
İYİ Parti Yeşilyurt’ta Yeni Bir Dönem: Alper Karakurt İlçe Başkanı Seçildi
Malatya Kayısısı Üzerinden Polemik Şehirlere Zarar Veriyor
CHP MALATYA İL YÖNETİMİ MAZBATASINI ALDI
MALATYA ÇİFTÇİSİNE 7.1 MİLYAR TL DESTEK: ZİRAİ DON ÖDEMELERİ BAŞLADI
MALATYA’DA KOORDİNELİ ÇÖZÜM SÜRECİ
BAŞKAN ER: “MUHTARLAR DEVLETİN VATANDAŞA UZANAN ELİDİR
MUHTARLAR VE TOPLUMDAKİ ÖNEMLERİ
Vali Seddar Yavuz’un 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı
Vali Seddar Yavuz, İkizce’de Tamamlanan Projeleri Yerinde İnceledi
AĞBABA KAYISI İÇİN YAPAY TARTIŞMALARA KARŞI ÇIKTI
20. ULUSLARARASI TURGUT ÖZAL KARAKUCAK GÜREŞLERİ GÖRKEMLİ BİR AÇILIŞ TÖRENİYLE BAŞLADI
Sadıkoğlu: "Malatya Kayısısı Türkiye’nin markasıdır
Hayat ve Yaşam
Taştepe Mahallesi'nde Şüpheli Ölüm
BAŞKAN GEÇİT: “MALATYA’NIN DEĞERLERİNİ TÜRKİYE’YE TANITMAK GURUR VERİCİ”
BATTALGAZİ ZABITASI, MARKET DENETİMLERİNİ SIKLAŞTIRDI
MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN ARAPGİR'E 100 MİLYON LİRALIK YATIRIM
580 KİLOMETRELİK HATTA FİZİKİ KAYIP-KAÇAK TARAMASI YAPILDI
Doğanşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü
Yeşilyurt İlçemiz Kaynarca Mahallesi'nde Şüpheli Ölüm
SARI NOKTAYA GÖZ İÇİ MERCEK TEDAVİSİ
Hazır Beton Endeksi Eylül Ayı Raporu Açıklandı!
