Kıraç Mahallesi’nde Yılların Sorunu Tarih Oluyor
Gündem, 01 Aralık 2024 21:53
Battalgazi Belediyesi, Kıraç Mahallesi’nde üstyapı ve yol düzenleme çalışmalarına hız kazandırdı. Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 22 kamyon, 2 kepçe ve 30 personelden oluşan geniş bir ekiple mahallede yoğun bir çalışma yürütüyor. Şantiye alanına dönen mahallede, yolların temel serimi titizlikle devam ederken, Belediye yetkilileri bu çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirtti.
Battalgazi Belediyesi, Hatunsuyu Kıraç Mahallesi’nde yıllardır süregelen üstyapı ve yol sorunlarını çözmek için kapsamlı bir çalışma başlattı. Mahalledeki su şebekesinin tamamen yenilenmesinin ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yolların düzenlenmesi ve mahalledeki çamur ve toz çilesine son vermek için 22 kamyon, 2 kepçe ve 30 kişilik bir ekiple sahaya indi. Mahalle sakinleri, yürütülen çalışmaları memnuniyetle karşılarken, mahalle muhtarı Aziz Arpacık ve vatandaşlardan Alaattin Keleş yapılan hizmetlere ilişkin duygu ve düşüncelerini paylaştı.
"Başkanımız Sözünü Tuttu"
Kıraç Mahallesi Muhtarı Aziz Arpacık, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’a teşekkür ederek şunları söyledi:
"Öncelikle, mahallemizde yapılan bu hizmetler için Sayın Başkanımıza ve ekibine minnettarız. Yıllardır mahallemizin en büyük sorunu olan çamur ve toz çilesi sona eriyor. MASKİ’nin gerçekleştirdiği altyapı çalışmalarıyla su şebekemiz tamamen yenilenmişti. Şimdi de Battalgazi Belediyemiz yollarımızı düzenleyerek bizleri büyük bir yükten kurtardı. Emeği geçen herkese mahallem adına teşekkür ediyorum."
"Mahallemiz Daha Yaşanabilir Hale Geliyor"
Mahalle sakinlerinden Alaattin Keleş ise yapılan çalışmaları memnuniyetle karşıladıklarını belirterek şöyle konuştu:
"2000 yılından beri bu mahallede yaşıyorum. Uzun yıllar toz ve çamurla mücadele ettik. Altyapı çalışmalarından sonra üstyapı hizmeti bekliyorduk. Bugün yollarımıza mucur dökülüyor ve asfaltlama çalışmaları başlıyor. Battalgazi Belediye Başkanımız Bayram Taşkın’a ve emeği geçen tüm ekiplere teşekkür ediyorum. Bu çalışmalar sayesinde mahallemiz artık daha yaşanabilir bir yer haline geliyor."
Battalgazi’de Hizmet Seferberliği
Battalgazi Belediyesi’nin Kıraç Mahallesi’nde yürüttüğü çalışmalar, mahalle sakinleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanıyor. Altyapı ve üstyapı sorunlarının çözülmesiyle bölge halkının yaşam kalitesinin artması hedeflenirken, belediye yetkilileri çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ın liderliğindeki hizmet seferberliği, ilçe genelinde modern ve yaşanabilir mahalleler inşa etme hedefiyle devam ediyor.
Gündem, 01 Aralık 2024 21:53
Yorumlar (0)
Alopesi Olan Çocuklarda Kaş Uygulaması
Akciğer Kanseri: Sinsi İlerliyor, Ama Önlemek Elimizde!
HSG Laser SMTECH 2025'te Akıllı Sac ve Boru Kesme Çözümlerini Tanıttı
Coordinat Yapı'dan Potadan Fileye Uzanan Destek Zinciri
Vali Seddar Yavuz İl Afet Risk Azaltma Planı Toplantısına Katıldı
Yeşilyurt Belediyesi’nin Ev Sahipliği Yaptığı ‘Aile Mentörlüğü’ Eğitim Programı Tamamlandı
AĞBABA ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLARI BAKANLIĞI BÜTÇESİNDE KONUŞTU
BATTALGAZİ BELEDİYESPOR’DAN MİLLİ BAŞARI
MALATYA KİTAP FUARI’NDA YAVUZ BÜLENT BÂKİLER KONUŞULDU
KÜÇÜK KALPLERDEN BÜYÜK EZGİLER
Özalper Mahallesi'nde “Dengesini Kaybeden Genç Balkondan Düştü”
Sessiz Kadınların Şehri: Malatya ve CHP’nin Unutulan Kadın Gücü
İş Kazası
MASKİ’DEN İLÇELERE MODERN AMBAR: MALZEME YÖNETİMİNDE VERİMLİLİK ARTIYOR
Redington Türkiye, 10. yılında teknoloji dünyasının liderlerini bir araya getirdi
BAŞKAN GEÇİT: “İKİZCE, MALATYA’NIN YENİ YÜKSELEN DEĞERİ”
İSTİHDAM BULUŞMALARI MALATYA’DA BAŞLIYOR
Turgut Özal Mahallesi'nde İntihar
Ticaret Borsası Nerede, Malatya Üreticisi Kime Emanet?”
Malatya Müteahhitler Odası Nerede, Ne Yapıyor?
YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NE ÖZEL İNDİRİM MÜJDESİ!
YEŞİLYURT’TA “ŞİİR VE MÜZİK DİNLETİSİ” SANATSEVERLERDEN TAM NOT ALDI!
AĞBABA, TİCARET BAKANI BOLAT’A SESLENDİ:
BAŞKAN TAŞKIN: “TAŞTEPE MALATYA’NIN YENİ GÖZDE MAHALLESİ OLACAK”
İlkokul Öğrencileriyle Bir Araya Gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er;
Başharık Mahallesinde Gençlik Merkezi ve Spor Sahaları Hızla Yükseliyor
ONUR KONUĞU PROF. DR. KEMAL SAYAR MALATYA KİTAP FUARI’NDA
Malatya’da Denetim Nerede Kayboldu?
STK Oda Başkanları Her Saça Tarak Vuran Değil, Halkın ve Üyenin Başkanı Olsun!
Başkan Geçit, “Beylerderesi Bisiklet ve Yürüyüş Yolu” Projesini İnceledi
DARENDE’NİN İÇME SUYUNA HAYAT VEREN PROJE: “TOHMA KANYONU’NDAN CAZİBEYLE SU”
SİGORTA SEKTÖRÜNDE DEV SATIN ALMA
TOKİ 500 BİN Sosyal Konut Projesi Başvuruları Başlıyor
BATTALGAZİ’DE YATIRIM TURU: MECLİS ÜYELERİ PROJELERİ YERİNDE GÖRDÜ
ANASININ BABASININ MEZARI VAR
YEŞİLYURT BELEDİYE MECLİSİ KASIM AYI TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ER “AZİM VE KARARLILIKLA BAŞARILAMAYACAK HİÇBİRŞEY YOK”
AĞBABA’DAN SANAYİ BAKANINA;
U 19 GELİŞİM LİGİ
