MALATYA SOFRASI KERNEK'TE DE YOĞUN RAĞBET GÖRÜYOR
Gündem, 16 Aralık 2024 23:03
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’in hayata geçirdiği Malatya Sofrası Projesi, yoğun rağbet görüyor. 4 çeşit yemeğin 50 TL’ye verildiği Malatya Sofrası, herkesin bütçesine hitap ediyor.
Malatya Sofrası’nın Millet Bahçesi içerisinde açılan yerinden sonra Kernek Şelalesi Teras alanında bulunan yeri de vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Yeni mekânında da vatandaşların beğenisini toplayan Malatya Sofrası’nda vatandaşlar, özelikle bu projede emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’e teşekkür ediyorlar.
Öte yandan Malatya Sofrası’nda vatandaşlar 50 TL karşılığında dört çeşit yemek yerken, sadece çorba ve su tercih edenler için ise 20 TL’lik ayrı bir alternatif sunuluyor.
Öztürk, “Malatya Sofrası’nın Yemekleri Çok Lezzetli”
Malatya Sofrası’ndaki yemeklerin lezzetli olduğuna değinen vatandaşlardan Geçer Öztürk, “Malatya Sofrasına yemek yemeye geldik ve buranın çok güzel bir ortamı var. Malatya Sofrası’nın yemekleri de oldukça lezzetli. Burası vatandaşın faydalanması için yapılan bir yer. Malatya Sofrası’nın vatandaşa hizmet noktasında her bölgede yaygınlaştırılmasını istiyoruz” dedi.
Bilmez, “Öğrenciler İçin Bulunmaz Bir Nimet”
Malatya Sofrası’nın öğrenci bütçesine hitap ettiğini belirten öğrenci Ebubekir Bilmez, “2025 YKS sınavına hazırlanıyorum. Malatya Sofrası biz öğrenciler için bulunmaz bir nimet. Çünkü dışarıdan yemek yediğimiz zaman en az 200 TL bir yemeğe veriyoruz ama Malatya Sofrası’nda 50 TL’ye 4 çeşit yemek yiyebiliyoruz. Bu durumda öğrencilere çok büyük bir kolaylık sağlıyor. Dolayısıyla buranın yapımında emeği geçen başta Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er olmak üzere çalışma arkadaşlarına teşekkür ederim” dedi.
Malatya Sofrası'nın imkanlarından faydalanan öğrencilerden olan Hasan Coşkun yaptığı konuşmada, “Öğrenciyim ve YKS sınavına hazırlanıyorum. Lokantalarla kıyasladığımız zaman 50 liraya 4 çeşit yemek yemek bizim için büyük bir fırsat. Çalışmalarından dolayı Sami Başkan’a teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
Yaman, “Malatya Sofrası’nı Herkese Tavsiye Ediyorum”
Projede emeği geçen herkese teşekkürlerini sunan vatandaşlardan Ali Yaman ise “Malatya için çok güzel uygulamalar yapılıyor ve Malatya Sofrası da bunlardan biridir. Buranın yemekleri çok lezzetli ve gerçekten çok beğeniyorum. Özelikle uygun fiyatlı olması burayı daha da cazip kılıyor. O nedenle Malatya Sofrası’nı herkese tavsiye ediyorum ve burada emeği geçen Malatya Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederiz” dedi.
Gündem, 16 Aralık 2024 23:03
Yorumlar (0)

Malatya Park AVM'de Keyfi Uygulamalar Tepki Çekiyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Kurultay Delegeleri

Aile İçi Şiddetle Mücadeleye Yönelik KADES Uygulaması Tanıtımı

BAŞKAN GEÇİT’İN ‘TAZİYE EVLERİ’ VAADİ GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR

BAYRAM TATLILARI KADIN KOOPERATİFİ’NDEN

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

Akçadağ İlçe Başkanı Emre Gönültaş Birlik Beraberlik Çağrısı.

Vali Seddar Yavuz Malatyalı Esnaflarla İftarda Buluştu

YRP Malatya İl Yönetimi Basın Mensuplarıyla İftarda Bir Araya Geldi

Vali Seddar Yavuz Yeni Evli ve Evlenecek Gençlere Yönelik Söyleşi Programına Katıldı

Vali Yavuz, Acıbadem Konteyner Kent’te Depremzede Vatandaşlarla İftar Programında Buluştu

Vali Seddar Yavuz’un 21 Mart Nevruz Bayramı Mesajı

Vali Seddar Yavuz’un 22 Mart Dünya Su Günü Mesajı

Malatya Valiliği Öncülüğünde Kadınlara Yönelik Bilinçlendirme Faaliyeti Gerçekleştirildi

Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı etkinliklerine yoğun ilgi gösteriliyor.

CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız’ın 23 Mart Pazar günü yapılacak Ön Seçim öncesi değerlendirme

Malatya Turgut Özal Üniversitesi'nde Fidan Dikme Etkinliği Gerçekleşti

Asayiş Şube Müdürlüğü

Ekrem İmamoğlu’na Malatya’da büyük destek

Battalgazi Belediyesi’nden Enerjide Tam Bağımsızlık Hedefi

Battalgazi İlçemiz Hidayet Mahallesi Bıçaklı Yaralama

Sadıkoğlu: “Faizsiz ve uzun vadeli kredi desteğine ihtiyaç var”

MAGİNDER’DEN BİRLİK VE BERABERLİK İFTARI:

Şehitleri Anma Günü Çanakkale Deniz Zaferi’nin 110. Yılı ve Aziz Şehitlerimiz İlimizde Saygıyla Anıldı

Vali Seddar Yavuz, Engelli, Yaşlı ve Ekonomik Yoksunluk İçinde Bulunan Aileleri Ziyaret Etti

KAYISIDA MONİLYA HASTALIĞI UYARISI

Çağdaş Gazeteciler Derneği Malatya Şubesi Genel Kurulunu Tamamladı

İl Başkanı Bakan: “Birlikteliği sözde değil, özde sağlayacağız”

Çanakkale İçin Demokrasi Yaşatılmalı

YILDIZ’DAN ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLAMASI

Vali Seddar Yavuz, Önem Projesi Kapsamında Çocuklarla İftar Programında Bir Araya Geldi

Tarih Bizi Çağırıyor: Çanakkale Ruhu, Cumhuriyet’in Temelidir!"

ORUCUN MANEVİ HAYATIMIZA KATKILARI

Asayiş ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü Anma Mesajı

Vali Seddar Yavuz’un 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası Mesajı

ÇANAKKALE ZAFERİ MEDENİYET YÜRÜYÜŞÜMÜZÜN İLHAM KAYNAĞIDIR

BAŞKAN GEÇİT, “KİRACILAR İÇİN 15 BİN KONUT İNŞA EDİLECEK”

İl Başkanı Bakan’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı
