MALATYA SOFRASI KERNEK'TE DE YOĞUN RAĞBET GÖRÜYOR
Gündem, 16 Aralık 2024 11:09
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’in hayata geçirdiği Malatya Sofrası Projesi, yoğun rağbet görüyor. 4 çeşit yemeğin 50 TL’ye verildiği Malatya Sofrası, herkesin bütçesine hitap ediyor.
Malatya Sofrası’nın Millet Bahçesi içerisinde açılan yerinden sonra Kernek Şelalesi Teras alanında bulunan yeri de vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Yeni mekânında da vatandaşların beğenisini toplayan Malatya Sofrası’nda vatandaşlar, özelikle bu projede emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’e teşekkür ediyorlar.
Öte yandan Malatya Sofrası’nda vatandaşlar 50 TL karşılığında dört çeşit yemek yerken, sadece çorba ve su tercih edenler için ise 20 TL’lik ayrı bir alternatif sunuluyor.
Öztürk, “Malatya Sofrası’nın Yemekleri Çok Lezzetli”
Malatya Sofrası’ndaki yemeklerin lezzetli olduğuna değinen vatandaşlardan Geçer Öztürk, “Malatya Sofrasına yemek yemeye geldik ve buranın çok güzel bir ortamı var. Malatya Sofrası’nın yemekleri de oldukça lezzetli. Burası vatandaşın faydalanması için yapılan bir yer. Malatya Sofrası’nın vatandaşa hizmet noktasında her bölgede yaygınlaştırılmasını istiyoruz” dedi.
Bilmez, “Öğrenciler İçin Bulunmaz Bir Nimet”
Malatya Sofrası’nın öğrenci bütçesine hitap ettiğini belirten öğrenci Ebubekir Bilmez, “2025 YKS sınavına hazırlanıyorum. Malatya Sofrası biz öğrenciler için bulunmaz bir nimet. Çünkü dışarıdan yemek yediğimiz zaman en az 200 TL bir yemeğe veriyoruz ama Malatya Sofrası’nda 50 TL’ye 4 çeşit yemek yiyebiliyoruz. Bu durumda öğrencilere çok büyük bir kolaylık sağlıyor. Dolayısıyla buranın yapımında emeği geçen başta Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er olmak üzere çalışma arkadaşlarına teşekkür ederim” dedi.
Malatya Sofrası'nın imkanlarından faydalanan öğrencilerden olan Hasan Coşkun yaptığı konuşmada, “Öğrenciyim ve YKS sınavına hazırlanıyorum. Lokantalarla kıyasladığımız zaman 50 liraya 4 çeşit yemek yemek bizim için büyük bir fırsat. Çalışmalarından dolayı Sami Başkan’a teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
Yaman, “Malatya Sofrası’nı Herkese Tavsiye Ediyorum”
Projede emeği geçen herkese teşekkürlerini sunan vatandaşlardan Ali Yaman ise “Malatya için çok güzel uygulamalar yapılıyor ve Malatya Sofrası da bunlardan biridir. Buranın yemekleri çok lezzetli ve gerçekten çok beğeniyorum. Özelikle uygun fiyatlı olması burayı daha da cazip kılıyor. O nedenle Malatya Sofrası’nı herkese tavsiye ediyorum ve burada emeği geçen Malatya Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederiz” dedi.
Gündem, 16 Aralık 2024 11:09
Yorumlar (0)
GÜZELLİK SEKTÖRÜNDE YENİ DÖNEM: CANSU DURKUN DEĞERLENDİRDİ
AKPINAR ÇARŞISI’NDA YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
MALATYA GALATA SPOR KULÜBÜ’NDEN POLİS HAFTASI TURNUVASINA DAMGA.
Yeşilyurt’ta Silahlı Kavga: 1 Kişi Ağır Yaralandı, 1 Şüpheli Gözaltında.
Battalgazi’de Kritik Buluşma: Alper Gürsoy Muhtarları Aynı Masada Topladı.
Yöneticilere Özel Eğitim Programı Başarıyla Gerçekleştirildi.
Başkan Geçit: “Polisimizle Her Zaman Gurur Duyduk, Duyacağız.
Yeşilyurt Belediyesi’nden Spora Büyük Destek: İkizce’ye Yeni Salon
AK Parti Malatya, Asrın İnşasında Genel Merkez’in Takdirini Kazandı
Battalgazi’de Kadın Kolları Projeleri Yerinde Dinledi
Yazıhan’da Büyük Adım: Tesis ve Taziye Evi İçin Anlaşma Sağlandı
İhracatta Gerileme: Malatya 2026’ya Kötü Başladı.
Yavuz: “Polisimiz, Huzur ve Güvenliğin Teminatıdır.
MALATYA MERKEZLİ FETÖ OPERASYONU: 23 ŞÜPHELİ YAKALANDI, 10’U TUTUKLANDI
Büyükşehir’de Kritik Toplantı: Encümen ve Komisyon Üyeleri Açıklandı.
Battalgazi’de Aileler Yarışıyor: Sofralar Şölene Dönüştü.
Yeşilyurt Belediyesi’nden Dilek’e Dev Hizmet: Yol Kalitesi Yükseliyor.
Başkan Sami Er: “Malatya İçin Şantiye Şefi Gibi Mücadele Verdik.
ODUNLUK YANGINI KORKUTTU: İTFAİYE EKİPLERİNDEN HIZLI MÜDAHALE
Ulaşımda Rahat Nefes: Yan Yollarda Asfalt Çalışması Start Aldı
Akçadağ’da Sular Neden Durulmuyor? Gözaltı İddiaları Gündemde.
YEŞİLYURT’TA SİLAHLI KAVGA: 2 KİŞİ YARALANDI, ŞÜPHELİ GÖZALTINDA
Selahattin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Satrançta Büyük Başarı
Başkan Er: Eğitimde ve Şehircilikte Büyük Dönüşüm Başlattık.
Battalgazi’de Gıda Güvenliği İçin Denetimler Artırıldı
AKÇADAĞ’IN BİRLİK RUHU GAZİANTEP’TE TAÇLANDI
Yeşilyurt’ta Rekabet ve Eğlence Bir Arada: 3. Ayak Tenisi Turnuvası.
Seddar Yavuz: “Sağlık, En Büyük Zenginliğimizdir.
Doğanın En Saf Haliyle Buluşma: Club Med Borneo ile Yeni Bir Kaçış Tanımı
Beylerderesi Yaşam Vadisi Projesiyle Yeşilyurt’a Değer Katacak Büyük Adım
ANAHTAR PARTİ’DEN BASINA DESTEK MESAJI: “ÖZGÜR BASIN DEMOKRASİNİN TEMİNATIDIR.
Eski Asfalt, Yeni Hizmet: Battalgazi Kırsalında Yol Seferberliği
KİLO VEREMİYORSANIZ, LİPÖDEM OLABİLİRSİNİZ
TRAFİĞE NEFES ALDIRACAK ÇALIŞMA: BEYLERDERESİ–ÇÖŞNÜK HATTI YENİLENİYOR
BATTALGAZİ’DE SOSYAL DAYANIŞMAYI GÜÇLENDİRECEK TAZİYE EVİ PROJESİ
MALATYA KRİKETTE BÖLGENİN KALBİ OLDU: ŞAMPİYONA SONA ERDİ
NATURA DÜNYASI AMPUTE FUTBOL SÜPER LİGİ’NDE KIYASIYA REKABET
YEŞİLYURTSPOR’DAN GOL ŞOV: 6-2.
BATTALGAZİ BELEDİYESPOR DEPLASMANDA ALTIN DEĞERİNDE 3 PUAN ALDI.
