BAKAN BAK, ‘MALATYA’DA YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK’
Gündem, 23 Aralık 2024 04:25
· Gençlik ve Spor Bakanı Bak, “Büyükşehir Belediyesinin yapacağı yeni yatırımlara bakanlık olarak desteklerimiz olacak. Hep beraber gençlerimiz ve çocuklarımız için güzel hizmetler yapacağız” dedi.
Çeşitli temas, inceleme ve programlara katılmak üzere Malatya’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’i ziyaret ederek bir süre görüştü.
Bakan Bak’ın Büyükşehir Belediyesi ziyaretine Malatya Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci ve Abdurrahman Babacan, İlçe Belediye Başkanları ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları ve Daire Başkanları eşlik etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı Malatya’da ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Er ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ilimizde çok fazla yatırımı bulunmakta. Gençlere yönelik yapmış olduğumuz kapalı ve açık spor sahalarında Gençlik ve Spor Bakanlığımız her zaman yanımızda oldu. Bakanımızın Malatya’mıza büyük destekleri bulunmaktadır. Malatya’yı yeniden ayağa kaldırırken gençlerimize ve çocuklarımıza yönelik yeni spor alanlarının yapımı içinde projelerimiz bulunmakta. Bu projelerimizin hayata geçirilmesi için de bakanlığımızın yardım ve destekleri olacaktır. Desteklerinden dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’in eski dostu olduğunu ifade eden Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ise yaptığı konuşmada, “Yıllardır beraber çalıştığımız ortamlar var. Malatya’da deprem sonrası yapılacak çok iş var. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak Malatya Büyükşehir Belediyesi ile güzel projeler yaptık. Spor sahaları, spor salonları, kamp merkezleri gibi birçok tesis yaptık. Yatırımlarımız burada devam etmektedir. Büyükşehir Belediyesinin yapacağı yeni yatırımlara bakanlık olarak desteklerimiz olacak. Hep beraber gençlerimiz ve çocuklarımız için güzel hizmetler yapacağız.
Obezite, uyuşturucu, dijital bağımlılık gibi sorunlarımız var. Bu sorunlarla baş etmek için de sporu etkin olarak kullanmak gerekiyor. Ben belediye başkanı olsam çocuklarla, gençlerle ve kadınlarla olan projelere destek veririm. Çünkü onların geri dönüşü daha etkili oluyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak yapacağınız bir spor etkinliğinde bir çocuğa vereceğiniz küçük bir hediye onu çok fazla mutlu ve motive edecektir” şeklinde konuştu.
Gündem, 23 Aralık 2024 04:25
Yorumlar (0)
Arguvan’da Ev Sahibi ile Kiracı Arasında Silahlı Kavga: 1 Tutuklama
AKÇADAĞ ESNAF ODASI SEÇİMİ: SANDIKTA ESNAF, PERDE ARKASINDA KİMLER?
Engeller Kalkıyor, Kariyer Yolculuğu Başlıyor
Yeşilyurt’ta “Kasten Yaralama ve Silahlı Tehdit” Olayında 1 Tutuklama
Hareketsizlik, Alkol ve Sigara, Kolon Kanseri Riskini Artırıyor
Uzmanlar Uyardı: Ağızdaki Enfeksiyonlar Ciddi Hastalıklara Yol Açabilir
Grip İhmal Edilmemeli: Tedavisiz Kalırsa Hastalık Ağırlaşıyor
Battalgazi’de Manevi İklime Hazırlık: Camilerde Son Rötuşlar
Başkan Er: “Sporun ve Sporcunun Yanındayız”
Malatya İş Dünyasında Dikkat Çeken Değişim: ASKON’da Yeni Başkan
Attarlar Odası’nda Yeni Dönem: Hasan Basri Orhan Başkan Seçildi
Yeşilyurt Yaka Mahallesi’nde Şüpheli Ölüm: 63 Yaşındaki Basri Ateş Hayatını Kaybetti
Malatya’da Silahlı Kavga: Ruhsatsız Tabanca ve Uyuşturucu Ele Geçirildi
Malatya CHP’de İddialar Zinciri: Kadın Kolları ve İl Yönetimi Sınavda
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Boğaziçi Üniversitesi’ne Dev Yatırım Müjdesi
USKD'nin 2026 Rotasında Su, Çevre ve Kadın Odaklı Projeler Var
Uzun Süre Ekrana Bakmak Miyop Hastalığını Artırıyor
Fırat EDAŞ’tan Eğitime Enerji Desteği
Battalgazi’de Şüpheli Ölüm: 39 Yaşındaki Emrah Erol Hayatını Kaybetti
Mustafa Kemal Atatürk’ün Malatya Ziyaretine 95 Yıl Sonra Aynı Gurur, Aynı İnanç
Malatya’da Tarihe Saygı: Atatürk’ün Gelişinin 95. Yılında Anlamlı Tören
Zabıta’dan 2025 Bilançosu: Binlerce İşletmeye İnceleme
Mesafeler Kalktı, Eğitim Kazandı: Buca’dan Doğanşehir’e Anlamlı Proje
Malatya’da Atatürk’ün Tarihi Ziyareti Unutulmadı: Vali Yavuz’dan Anlamlı Mesaj
Dilencilik Yapan Şahsa Müdahale: Mobil Huzur Ekibi Anında Yakaladı
HER BEL AĞRISI FITIK DEĞİLDİR
Bağışıklık, Metabolizma Ve Bağırsak Sağlığını Birlikte Destekleyen Çözüm
Büyükşehir Belediyesi Trafik Sorunlarını Masaya Yatırdı
Malatya’nın Projeleri TÜBİTAK 4006’da Yerini Aldı
Kayısı Üzerinden Siyaset Isındı: Ağbaba’dan Sert Açıklama
Bilim ve Teknolojide Yeni Nesil: DENEYAP Sahneye Çıkıyor
Eğitimde Yeni Dönem: Eski Malatya’ya Modern Merkez
Niyazi Mahallesi’nde Şantiye Alanında Yangın: Maddi Hasar Meydana Geldi
Fuhuşa Yer Teminine Darbe: Silah ve Yüklü Miktarda Para Ele Geçirildi
Topsöğüt’te Eğitim Gururu: Kursiyerler Sertifikalarını Aldı
Battalgazi Engelsiz Yaşam Merkezi Umut Olmaya Devam Ediyor
Büyükşehir Meclisi Şubat Toplantısında Önemli Kararlar Alındı
Ağustos’ta Kültür Rüzgarı: Türkiye Kültür Yolu Festivali Başlıyor
Dijitalleşme Var, İnsan Nerede?” Malatya’da Yaşlıların Doğalgaz Çilesi
