BAKAN BAK, ‘MALATYA’DA YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK’
Gündem, 23 Aralık 2024 15:57
· Gençlik ve Spor Bakanı Bak, “Büyükşehir Belediyesinin yapacağı yeni yatırımlara bakanlık olarak desteklerimiz olacak. Hep beraber gençlerimiz ve çocuklarımız için güzel hizmetler yapacağız” dedi.
Çeşitli temas, inceleme ve programlara katılmak üzere Malatya’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’i ziyaret ederek bir süre görüştü.
Bakan Bak’ın Büyükşehir Belediyesi ziyaretine Malatya Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci ve Abdurrahman Babacan, İlçe Belediye Başkanları ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları ve Daire Başkanları eşlik etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı Malatya’da ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Er ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ilimizde çok fazla yatırımı bulunmakta. Gençlere yönelik yapmış olduğumuz kapalı ve açık spor sahalarında Gençlik ve Spor Bakanlığımız her zaman yanımızda oldu. Bakanımızın Malatya’mıza büyük destekleri bulunmaktadır. Malatya’yı yeniden ayağa kaldırırken gençlerimize ve çocuklarımıza yönelik yeni spor alanlarının yapımı içinde projelerimiz bulunmakta. Bu projelerimizin hayata geçirilmesi için de bakanlığımızın yardım ve destekleri olacaktır. Desteklerinden dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’in eski dostu olduğunu ifade eden Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ise yaptığı konuşmada, “Yıllardır beraber çalıştığımız ortamlar var. Malatya’da deprem sonrası yapılacak çok iş var. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak Malatya Büyükşehir Belediyesi ile güzel projeler yaptık. Spor sahaları, spor salonları, kamp merkezleri gibi birçok tesis yaptık. Yatırımlarımız burada devam etmektedir. Büyükşehir Belediyesinin yapacağı yeni yatırımlara bakanlık olarak desteklerimiz olacak. Hep beraber gençlerimiz ve çocuklarımız için güzel hizmetler yapacağız.
Obezite, uyuşturucu, dijital bağımlılık gibi sorunlarımız var. Bu sorunlarla baş etmek için de sporu etkin olarak kullanmak gerekiyor. Ben belediye başkanı olsam çocuklarla, gençlerle ve kadınlarla olan projelere destek veririm. Çünkü onların geri dönüşü daha etkili oluyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak yapacağınız bir spor etkinliğinde bir çocuğa vereceğiniz küçük bir hediye onu çok fazla mutlu ve motive edecektir” şeklinde konuştu.
Gündem, 23 Aralık 2024 15:57
Yorumlar (0)
PANKREAS KANSERİNDE UMUT VEREN GELİŞME.
Yeşilyurt’ta Geleceğe Nefes Olanlara Ödül Verildi.
Halk Sağlığını Tehdit Eden Ürünlere Geçit Yok: Battalgazi’de Denetim Operasyonu.
MALATYA GÜCÜ FK’DAN PLAY-OFF’A FIRTINA GİBİ BAŞLANGIÇ.
Malatya-Elazığ Karayolunda Korkutan Kaza.
BATTALGAZİ’DE “KONFERANS” DEĞİL “KONFERANAS” SKANDALI.
AKÇADAĞ’DA FABRİKA KRİZİ: YILLARCA NEDEN SESSİZ KALINDI?
Kuyuönü’nde Yağmur Çilesi: Vatandaşlar İsyanda.
Tarih, Spor ve Kültür Aynı Parkurda Buluşuyor.
SELÇUKLU MAHALLESİ’NDE EV YANGINI: MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ.
BAŞKAN HASAN ULUTAŞ: ‘ÜRETİCİNİN EMEĞİNE SAHİP ÇIKIYORUZ.
BATTALGAZİ’DE OTOMOBİL İLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 1 YARALI.
Battalgazi Belediyespor’dan Taraftarını Sevindiren Yarı Final Zaferi.
Emre Gönültaş Talihsiz Kaza Sonrası Hastaneye Kaldırıldı.
İş Yaşamının Başarılı Kadınları Bu Kez Sanat İçin Sahnedeydi.
Vücut Yağı Düşman Değil: Sağlıklı Bir Yaşam İçin Hayati Görevler Üstleniyor.
MAŞTİ’de Zehir Operasyonu: 28 Bin 630 Sentetik Hap Ele Geçirildi.
ARSLANTEPE YARI MARATONU İÇİN MALATYA’DA GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ.
5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde Doğa İçin Ortak Çağrı.
Büyükşehir’den Vatandaşlara Güvenli ve Konforlu Yol Hizmeti.
Sorumluluklarının Farkında Olan, Mutlu ve Başarılı Çocuk Yetiştirmek İçin (1)
Başkan Sadıkoğlu: Üretim ve Ticaret İçin Finans Şart.
Yeşilyurt Belediyesi Taziye Evi Projelerine Bir Yenisini Daha Ekliyor.
TCDD Güzergâhında İlaçlama Yapılacak: Bölge Halkına Önemli Uyarı.
Geleceğe Nefes Olan Festival Battalgazi’de Başlıyor.
Afrika’dan Geldi, Bağlamayla Anadolu Kültürünü Tanıdı.
KERNEK’TE NEFES KESEN KURTARMA: MAHSUR KALAN KEDİ 2 SAATTE KURTARILDI.
Malatya’da Bilgi, Emek ve Sanat Aynı Şenlikte Buluştu.
Akçadağ’da “Hibe” Krizi: Esnafın Binası Başka Kuruma mı Devrediliyor?
Doğanşehir Küllerinden Doğuyor: Yeni Dönemin Temelleri Atılıyor.
Kalıcı Makyajda Doğal Görünümlü Kaşlara Talep Artıyor.
Battalgazi Belediyespor Taraftarı Yarı Final İçin Tek Yürek.
Sosyal Belediyecilik Örneği: Malatya’da İhtiyaç Sahiplerine Yemek Yardımı.
Devlet Protokolü Gaziantep’te Malatyalılarla Buluştu.
Vatandaşlardan Net Mesaj: ‘Geçici Çözüm Değil, Alt Geçit İstiyoruz.
Malatya, Satranç Dünyasının Nabzını Yeniden Tutacak.
Depremin Sessiz Yıkımı: Şehir Ayağa Kalkıyor, İnsanlar Hâlâ Yaralı.
Battalgazi’de Haziran Meclisinde Önemli Gündem Maddeleri Görüşüldü.
Rotamız Eğlence, Adresimiz Mutluluk: Yeşilyurt’ta Çocuk Şenliği.
