Şampiyon A.Ş.’nin 44. Kuruluş Yıldönümü Çoşkuyla Kutlandı
Gündem, 23 Aralık 2024 18:04
Malatya’nın köklü şirketlerinden birisi olan Şampiyon A.Ş.’nin 44. kuruluş yıldönümü İstikbal, Arçelik Mağazaları ile Yapı İnşaat ve Enerji Şirketlerinde çalışan personellerine yönelik düzenlenen etkinlikte kutlandı.
Malatya’da Otomotiv, Enerji, Tıbbı Malzeme Üretimi, Sigorta, Beyaz Eşya, Mobilya, İnşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Şampiyon A.Ş. 44. Kuruluş yıldönümünü Mövenpick Otel’de düzenlenen etkinlikle kutlandı.
Etkinlik, Şampiyon A.Ş.’nin kuruluş hikâyesininim anlatan sinevizyon gösterisi ile başladı.
“Heyecanımı Kelimelerle Anlatamam”
Şampiyon A.Ş. Onursal Başkanı Nazım Kıymaz, “Bugün O kadar Heyecanlıyım ki bunu kelime ve cümlelere sığdırmak inanın imkansız. 1980 Yılında Kiğılı Camii altında Çini Bakır İşi ile başladığım bu serüvende, bugün devasa bir ekip ile, Beş farklı sektörde 11 Farklı Marka ile hız kesmeden büyümeye devam ediyoruz. Bugün geldiğimiz noktadaki başarılarımızı, hayatıma adeta işlediğim, azimli, dürüst, işini seven ve çalışkanlığım ile birlikte, çalışanlarımıza verdiğim değere borçlu olduğumu belirtmek isterim. Adaleti, eşitliği, ayrım gözetmeksizin sevmeyi ve değer vermeyi bir an olsun aklımızdan çıkartmadığımız çalışma düsturumuz sayesinde, en büyük hayallerimden birisi olan, tıbbı malzeme üretimi yapacak olan fabrika yatırımının da temelini atmamızı sağlayan rabbimize şükrediyorum. 44 yıllık firmamızda bana unutulmaz anlar yaşatarak, bu denli büyümelere vesile olduğunuz için hepinize en içten şükranlarımı sunuyor.” dedi.
“Zorlu Ama Anlamlı Hedeflerle İlerliyoruz”
Şampiyon A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kıymaz ise, “Onursal Başkanımız ve Babamız Sayın Nazım Kıymaz’ın sizlerin de huzurunda bizlere zorlu ve bir o kadarda anlamlı hedefler belirledi. Bu hedefler zorlu görülebilir, ancak sizler gibi güçlü, azimli, çalışkan ve dürüst bir ekip ile Allah’ın izni ile aşılmayacak bir hedefin, olmadığını biliyorum. Hali hazırda mevcut markalarımızı, kurumsal hale getirerek güçlendirirken, diğer bir yandan da yeni iş alanları ile şirketimizi daha da büyütüyoruz. 2021 yılının mart ayında başlamış olduğumuz kurumsallaşma sürecindeki, sistemimizin ilk meyvelerini bugün alıyoruz. Sizlerin desteği ve özverisi ile belirlediğimiz hedefleri başarı ile gerçekleştirdik. gösterdiğiniz çaba ve gayretleriniz için her birinizi canı gönülden tebrik ediyorum. Sistemimizin temeli, şirketimize bağlılığı yüksek ve nitelikli çalışanlarla şampiyon ailesini daha da büyütmektir. Sistemimizde, kıdem, performans ve şirket değerlerine bağlı çalışanları, ödüllendirmek esastır. 44.yılımızı geride bırakırken, 45.yılımızın yeni yatırımları ve hedeflerinin hayırlı ve uğurlu olmasını rabbimden niyaz ediyorum.” şeklinde konuştu.
“Şirketimizin Büyümesinde Herkesin Emeği Var”
Şampiyon A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Kıymaz ise, şirketin bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm personellere teşekkür ederek, yeni hedef ve sektörlerde yeni yatırımlarla büyümeye devam edeceklerini kaydetti. Kerem Kıymaz, “Şampiyon Otomotiv bünyesine Hyundai ve Otokoç Bayiliklerine ilave olarak MG, Suzuki ve Maxus bayiliklerini kazandırarak, bölgemizde otomotiv sektöründe önemli bir projemizi hayata geçirdik. Şampiyon grubu olarak otomotiv alanında da bölgemizde büyüyerek yolumuza devam edeceğiz” dedi.
Şampiyon A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Direktörü Umut Türk ise, “Arçelik yapar şampiyon satar, istikbal satar şampiyon satar sloganı vardı. Artık önümüzdeki dönemde Şampiyon yapar, Şampiyon satar sloganı ile hareket edeceğiz.” dedi.
Törende Şampiyon A.Ş.’nin beyaz eşya ve mobilya sektörlerinde 3 yıl ve üzeri kıdem almış çalışan personellerine çalışmalarından dolayı plaket ve ikramiye çekleri takdim edildi.
Tören Türk Hal Müziği Konseri ile sona erdi.
Gündem, 23 Aralık 2024 18:04
Yorumlar (0)
Malatya’da Faciadan Dönüldü: Beton Pompası Yola Devrildi, Araçla Santimlik Tehlike Yaşandı.
Battalgazi’de Hizmet Atağı: Projeler Vatandaşla Buluşuyor.
Genç Zihinlerden Büyük Başarı: Malatya Türkiye Finalinde.
Malatya’da ‘Torbacı’ Operasyonu: 11 Kişi Yakalandı.
Malatya, UEFA Standartlarında Kaleci Antrenör Eğitimiyle Tanıştı.
Vali Seddar Yavuz’dan Emekçilere Destek Mesajı.
Ekonomik Zorluklara Karşı TSO’dan Üyelerine Kolaylık.
Anahtar Parti Sahaya İndi, Vatandaş Sordu: Bunca Zamandır Neredeydiniz?.
Müzik artık ‘evrensel’ değil.
İletişim Sorunlarına Çözüm Aranan Konferans Yoğun Katılımla Gerçekleşti.
Yeşilyurt Belediyesi Çiftçinin Yanında: 300 Bin Sebze Fidesi Desteği.
Malatya’nın İçmesuyu Altyapısına Dev Yatırım
Başkan Er Muhtarlarla Bir Araya Geldi: Sorunlar Masaya Yatırıldı.
Akçadağ Esnafı Soruyor: Oda Başkanlığı Koltuk İçin mi, Esnaf İçin mi?.
MAGİNDER’den İnekpınarı İçin Çağrı: “Bu Doğal Değer Turizme Kazandırılsın”
Malatya’yı Dolu Vurdu, Ziraat Odaları Derin Uykuda!.
İMKON ve TOBB Toplantısında İnşaat Sektörünün Yol Haritası Çizildi.
Battalgazi’de Sahada Siyasetin Adı: Alper Gürsoy Vatandaşın Nabzını Tutuyor.
Baş Ağrılarına Karşı Etkili Önlem: Yaşam Tarzınızı Gözden Geçirin.
Yeşilyurt’ta Nefes Kesen Mücadele: Ayak Tenisi Turnuvası Başladı
Baharda Gözlerinizi Ovuşturmak Kalıcı Hasara Yol Açabilir!.
İZDO Türk Sanat Müziği Korosu Ayakta Alkışlandı.
Su Deposu Seçiminde Kritik Uyarı: WRAS ve TSE Yoksa Tehlike Var.
Malatya’da Örnek Dayanışma: Büyükşehir Belediyesi ile Başsavcılık Güçlerini Birleştirdi.
Battalgazi’de Fikirler Yarıştı, Kazanan Gençlik Oldu.
Akçadağ’ın Değerli İsmi Mustafa Evin Hayatını Kaybetti.
Yeşilyurtspor’dan Gurur Veren Başarı: Play-Off’ta Bir Üst Tur Bileti Malatya’nın!.
Akçadağ’da Teşkilat Tartışması: Unvan Çok, Sahada Görünürlük Az İddiası.
Battalgazi’de Göztepe Mahallesi’ne Yeni Taziye Evi Kazandırıldı
Başkan Er, Dolu Felaketinin Vurduğu İlçelerde İncelemelerde Bulundu.
Yeşilyurt’ta Silahlı Yaralama Olayının Şüphelisi Kısa Sürede Yakalandı.
MONİLYA HASTALIĞI SONRASI ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER.
Battalgazi’de Aileler Kıyasıya Yarıştı, Renkli Görüntüler Oluştu.
Yeşilyurt’ta Futbol Şöleni: Mini Dünya Kupası Başladı
Malatya’da Korkutan Deprem: Battalgazi Merkezli Sarsıntı Kentte Hissedildi.
Başkan Taşkın, Taziye Merkezinde Hizmet Kalitesini Değerlendirdi.
Narkotik Operasyonunda Yakalanan 5 Şüpheli Tutuklandı.
Malatya’da Dolu Yağışı Sonrası Yetkililerden Basın Açıklaması.
MALATYA SATRANÇ EMEKTARLAR İL BİRİNCİLİĞİ TAMAMLANDI.
