Başkan Geçit, “Umutlarımızın Yeşereceği Yeni Bir Yıl Olacak”
Gündem, 30 Aralık 2024 17:09
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında; “ Yeni yıl, yeni umutları ve beklentileri de beraberinde getirmektedir. 2025 yılı, ilçemizde umutların yeşerdiği, yeni yatırımların hayata geçtiği, geleceğe daha fazla umutla bakmamızı sağlayan yeni atılımların yılı olacaktır. ‘Birlikte Yeniden Yeşilyurt’ diyerek başlattığımız hizmet seferberliğimizle; toplumun tüm kesimleriyle el ele vererek Yeşilyurt’umuzun hem bugününe hem de yarınlarına kalıcı ve güçlü eserler bırakacağız.” dedi.
“Hemşerilerimize Hizmet Etmenin Onurunu Yaşıyoruz”
Yazılı mesajında; her yeni yılın yeni bir başlangıcın habercisi olduğunu ifade eden Başkan Geçit, “Acı ve tatlı günleri, mutluluk veren anılarıyla koca bir yılı daha geride bıraktık. Yeşilyurt Belediyesi olarak 2024 yılında ilçemizi ayağa kaldıracak, hemşehrilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarına yanıt verecek, hayatın normale dönmesine zemin hazırlayacak yatırımlarla hemşerilerimize hizmet etmenin onurunu yaşadık.
“Her Yeni Yıl, Yeni Bir Başlangıçtır”
Millet olarak yeni bir yıla daha girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Her yeni yıl, yeni bir başlangıçtır. Yeni umutları ve beklentileri de beraberinde getirmektedir.
Yaptığımız her işte olduğu gibi, geride kalan bir yılın da muhasebesini yaparken, 2025 yılının yeni yatırımlarla ve projelerle en iyi şekilde geçmesi için hangi adımları atmamız gerektiğini, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmemiz gerektiğini en ince ayrıntısına kadar planlıyoruz.
“Ortak Bir İradeye Sahip Olmak En Büyük Gücümüzdür”
2025 yılında, şehrimizin sahip olduğu bütün değerleri kullanarak gerçekleştireceğimiz projelerle, Yeşilyurt’ta deprem yaralarını kalıcı ve güçlü yatırımlarla sarmak en önemli hedefimiz olacaktır. Şehrimizi ayağa kaldırmak adına ortak bir iradeye sahip olmak en büyük gücümüzdür. Birlik ve beraberlik ruhunun yeni yılda da devam edeceğine güvenimiz ve inancımız tamdır.
“Şeffaf, Adil, Hesap Verebilir, Katılımcı Yönetim Anlayışımızı Geliştireceğiz”
Şeffaf, adil, hesap verebilir, katılımcı yönetim anlayışımızı her geçen gün geliştirerek, 2025 yılında ilçemizi yeniden ayağa kaldıracak yeni yatırımlara ve projelere ağırlık vereceğiz. Bizler, geçmişin muhasebesini yaparak elde ettiğimiz birikim ve tecrübeyi vatandaşlarımıza hizmet olarak yansıtmaktan hiçbir zaman vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz. Yeni yılda da hizmet ve projelerle dolu mutlu ve huzurlu bir sene olacağının sözünü veriyoruz. ‘Büyük Türkiye, güçlü Yeşilyurt’ hedefini gerçeğe dönüştürmek için yeni yılda daha fazla çalışacağız, daha fazla üreteceğiz.
Umutlarımız, hedeflerimiz doğrultusunda yeni yılda da amaç ve beklentilerimizi hizmet anlamında en iyi şekilde gerçekleştirme adına azim ve kararlılığımız sürecektir.
2025 yılının ülkemize, milletimize, şehrimize, ilçemize ve hizmet etmekten büyük bir onur duyduğumuz değerli hemşerilerime huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini canı gönülden temenni ediyorum. ” dedi.
Gündem, 30 Aralık 2024 17:09
Yorumlar (0)
Birlik Çağrısı: Başkan Geçit STK’ları Masada Buluşturdu
Endüstriyel Hayvancılık, Küresel İklim Hedeflerini Tehdit Ediyor
Yapay Zeka Çözümü Çin Beyaz Yunuslarının Korunmasında Erken Başarı Gösterdi
Miyop ve Astigmat Tedavisinde Smile Pro Lazer Avantaj Sunuyor
BAŞKAN GEÇİT, ESNAFIN GÖRÜŞ VE TALEPLERİNİ YERİNDE DEĞERLENDİRDİ
ARGUVAN BELEDİYESİ SOSYAL KONUT PROJESİ SATIŞA ÇIKIYOR
Battalgazi Belediyesi’nden 3. Arslantepe 3 Bant Bilardo Turnuvası
AĞBABA; MALATYASPOR’A DESTEK İSTEDİ
Büyükşehir Belediyesi Altyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor
Milletvekili Babacan: “Malatya Bölgenin Adalet Merkezi Oluyor”
İlçe Başkanları Ne İş Yapıyor? Halk Soruyor: Çalışıyorsanız Sonuç Nerede?
Battalgazi İlçesin'de Ölümlü Zincirleme Trafik Kazası
Kış Lastiği Kullanımı Hakkında Valikte Bilgilendirme
Başkan Mehmet Zafer’den Gürcistan’da Şehit Olan 20 Asker İçin Taziye Mesajı
Boğaziçi Teknopark Büyüyor!
Türkiye Hazır Beton Birliğinin 4. Mavi Baret İş Güvenliği Ödülleri sahiplerini buldu
BATTALGAZİ BELEDİYESİ ÇAMURLU MAHALLESİ’NDE ASFALT YAMA ÇALIŞMASI YAPTI
AĞBABA; “1000 GÜN GEÇTİ NE HUZUREVİ YAPILDI, NE YAŞLILAR GERİ GELEBİLDİ”
BİNDAL MAHALLESİ’NDE 38 YILLIK İÇME SUYU ŞEBEKESİ YENİLENİYOR
Yeşilyurt Bostanbaşı’nda Silahlı Dehşet: Bir Kişi Ağır Yaralı
Gazeteci Kadir Değirmenci’ye Başarı Plaketi
Doğanşehir Polisi’nden Silah Kaçakçılığına Darbe
Battalgazi İlçesin'de Silahlı Kavga: Mahalle Savaş Alanına Döndü!
Malatya Basını: Birlik Değil, Çekişme İçinde!
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü
Ağız ve Diş Sağlığı Anne Karnında Başlıyor
Kayısı Bahçelerinde Sonbahar Mücadelesi
Yeşil Bir Gelecek, Sürdürülebilir Konutlarla Mümkün Olacak...
Kuraklıkla Mücadele Kapsamında Sulama Altyapısı Güçlendiriliyor
Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’den taziye mesajı
Başımız Sağ Olsun Türkiye: Gökyüzüne Uğurlanan Kahramanlarımız
Saç Ekimine Gitmeden Önce; Saç Köklerini Harekete Geçiren 7 Yöntem
Prof. Dr. Emmez: Her beyin tümörü kötü huylu değildir
Amerikan Sertağaçlarıyla Yaratılan Bir Uyum: KARANA Koleksiyonu
Vali Seddar Yavuz “Milli Ağaçlandırma Günü” Etkinliğine Katıldı
Vali Seddar Yavuz “Milli Ağaçlandırma Günü” Etkinliğine Katıldı
MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜNDE 2200 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU
Malatya İstihdam Fuarı Kapılarını Açtı
Tüfenkci’den Malatya Şeker Fabrikası’na Ziyaret: “Fabrika Malatya Ekonomisine Ciddi Katkı Sağlıyor”
