YEŞİLYURT’TA YILBAŞI DENETİMLERİ YOĞUNLAŞTI
Gündem, 31 Aralık 2024 03:52
Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Hizmetleri Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ve Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı öncesinde vatandaşların huzurlu ve sağlıklı alanlarda hayatını sürdürmesinin yanı sıra alış verişlerini güvenli bir şekilde yapabilmesi amacıyla market, kafeterya, fırın, pastane, kuruyemiş, kasap ve manavlardaki denetimlerini yoğunlaştırdı.
Yeşilyurt İlçesindeki işletmeler ve işyerlerinin kanun ve yönetmeliklere uygun bir şekilde vatandaşlara daha güzel ve kaliteli hizmet vermesi için gerçekleşen rutin denetimler, yılbaşı denetimleriyle artırıldı.
Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ve Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri tarafından ortaklaşa yapılan denetimlerde; iş yerlerinin çalışma esasları ve mevzuatına yönelik incelemeler yapıldı. Denetimler sırasında işyerlerinin çalışma şartları ve hijyen kuralları başta olmak üzere, satışa sunulan ürünlerin üretim ve son kullanma tarihleri ile ürünlerin muhafaza koşulları kontrol edildi.
İşletmecilere uyulması gereken kurallar hakkında bilgi veren ekipler, tespit edilen eksikliklerin giderilmesi konusunda da çalışanlara uyarıda bulundu. Alışveriş sepetine farklı ürünler koyarak kasaya giden ekipler, etiket fiyatları ile kasadaki fiyatların eşleşip eşleşmediğini karşılaştırdı. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletmelere de gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür edildi.
Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Hizmetleri Müdürlüğünden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Dikenli, denetimlerin amacının vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir şekilde hayatını sürdürmesi ve alış verişlerini güvenli bir şekilde yapması olduğunu söyledi.
İl Emniyet Müdürlüğü ve Ticaret İl Müdürlüğü ekipleriyle ortaklaşa yaptıkları rutin denetimlere devam ettiklerini ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Dikenli, “Hemşehrilerimizin en güzel hizmeti hızlı ve kaliteli bir şekilde alabilmesi, alış verişlerini güvenli bir şekilde yapabilmesi için saha denetimlerimiz aralıksız devam etmektedir. İlçemizin bütün bölgelerinde faaliyetlerini sürdüren işyerleri ve işletmeleri ziyaret eden ekiplerimiz, esnaflarımızın kanun ve yönetmeliklere uygun bir şekilde vatandaşlara en iyi şekilde hizmet edebilmeleri, çalışma şartları ve koşullarının iyileştirilmesi için gereken denetimleri yapıyorlar. Vatandaşlarımızın temel gıda ve içecek ihtiyaçlarını uygun koşullarda temin edebilmesi, sağlık ve sıhhatlerini bozabilecek her hangi bir olayla karşılaşmamaları ve fahiş fiyat uygulamalarından etkilenmemesi için ekiplerimiz sahada büyük bir çaba sarf ediyorlar. Bizler hem esnaflarımızın ticaretini daha verimli ve güzel bir ortamda sürdürmesi hem de vatandaşlarımızın daha iyi bir şekilde hizmet alabilmesi için denetimlerimize aralıksız devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
Gündem, 31 Aralık 2024 03:52
Yorumlar (0)
Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmez Toprak’tan Anlamlı Paylaşım: Malatya’nın Gururu Oldu
AKÇADAĞ’DA KADIN SİYASETİ NEREDE?
CHP Malatya Kadın Kollarının Çocuk Hakları Günü Etkinliği: Katılım Neden Bu Kadar Azdı?
Engelsiz Yaşam ve Spor Merkezi’nin 2. Etabının Temeli Atıldı
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Glütensiz Yaşamı Destekleyen Yeni Hizmet
U.S. Polo Assn., Moda, Spor ve Dijitalde Dünyanın En Prestijli Ödüllerinin Sahibi Oldu
İZDO VE EBDO, BİLİMSEL KONGREYE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR
Basın Bülteni - Âdil-i Mutlak Hat Eserleri Sergisi Katar’a Taşındı
“Toys “R” Us Türkiye’de: Oyun, Keşif ve Eğlence Bir Arada!”
Deprem Sonrası Eğitim Yatırımlarımız Hızla Sürüyor
1. Fırat EDAŞ’tan Battalgazi’ye 22 Milyon TL’lik Enerji Yatırımı
Battalgazi’de Teşkilat AKademisi: Mahalle Başkanlarına Eğitim ve Sertifika Gururu!a Gururu!
YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN NOSTALJİ VE EĞLENCE DOLU KÜLTÜR VE SANAT AKŞAMI!
URALOĞLU, AĞBABA’NIN SORU VE TALEPLERİNİ CEVAP VERDİ
MASKİ YAZIHAN’DA 2025 HEDEFLERİNİ %165 AŞTI:
Battalgazi’de Güvenliği Tehlikeye Sokan Taksirli Olay Mahallede Endişe Yarattı
Akçadağ’da Herkes Yönetiyor, Ama Kimse Bir Şey Yapmıyor
HEPİMİZİN EMANETİ OLAN ÇOCUKLARI KORUMAK ORTAK SORUMLULUĞUMUZ”
İş Dünyasında 'Enflasyon Düzeltmesi' Tartışması Sürüyor
MHP İl Başkanı Gök: “Türkiye’nin Huzuru Bizim Önceliğimiz”
Battalgazi’de Korkutan Yangın: Konteyner İş Yeri Alevlere Teslim Oldu
Yeşilyurt Belediyesi, Son Kullanım Tarihi Geçmiş Ürünlere Karşı Denetimleri Sıklaştırdı
MAGİNDER İnönü Üniversitesi TTO, Türkiye’ye Model Olacak İş Birliğine Başlıyor
Deprem Sonrası İnşa Edilen 714 İş Yeri İçin Kritik Süreç: Hak Sahiplerine Önemli Duyuru
Hazır Beton Endeksi Ekim Ayı Raporu Açıklandı!
BAŞKAN TAŞKIN, TAMAMLANAN PROJELERİ TEŞKİLATLA İNCELEDİ
Unutulmaz Bir Gece: Havlucu Memed Anlatacak, Lütfü Acıbucu Söyleyecek!”
Evde Sağlık Bir Lüks Değil, İhtiyaç!
BAŞKAN GEÇİT: “RESTORASYON PROJELERİ ÇIRMIHTI’YA YENİ BİR ÇEHRE KAZANDIRIYOR
Uygulama Noktasında Narkotik Darbesi: Şahıs ve Araçtan Uyuşturucu Çıktı
Deprem Bölgesinde Başlayan Umut Yolculuğu" -
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ KASIM AYI TOPLANTILARININ II. BERLEŞİMİ YAPILDI
Yıldız’dan Sert Uyarı: “Bu Yanlıştan Geri Dönülmezse Sorun Büyür”
Tüvtürk Kavşağında Meydana Gelen Kaza Panik Yarattı
Beylerderesi Viyadüğü Üzerinde Zincirleme Trafik Kazası
Duygusal Manipülasyonlar Öz Saygıyı Yok Ediyor
BATTALGAZİ’DE ARA TATİL ÇOCUK ŞENLİKLERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
AĞBABA; “MALATYA’DA AFAD’IN KENDİ BİNASI YOK”
İstanbul’da Kuluncak Rüzgarı: MAKULDER Kongresi Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi
