Başkan Taşkın’dan Yeni Yıl Mesajı:
Gündem, 31 Aralık 2024 05:44
“2025 Battalgazi’nin Yeniden Doğuş Yılı Olacak”
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, yeni yıl mesajında, 2025 yılında Malatya’nın yeniden doğuş sürecine dair umutlarını paylaştı. Başkan Taşkın, yapılacak konut ve iş yerlerinin teslimiyle birlikte kentin eski canlılığına kavuşacağını belirtti.
"Birlikte Aşacağımız Daha Çok Yol Var"
Başkan Taşkın, mesajında Battalgazi’nin depremin ardından girdiği toparlanma sürecine olan inancını dile getirerek: ‘’2024, hepimiz için dayanışma örneğinin gösterildiği bir yıl oldu. Yaşanan büyük felaketin yaralarını sarmak, ilçemizi yeniden ayağa kaldırmak ve hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için gece gündüz demeden çalıştık. Bu süreçte yalnızca belediyemizin değil, tüm Battalgazililerin birbirine kenetlenerek gösterdiği özveri ve dayanışma ruhu, hepimiz için büyük bir umut kaynağı oldu. 2025 yılı ise bu çabaların meyvelerini göreceğimiz, yeniden yapılanmanın daha da hızlanacağı ve ilçemizin geleceği için sağlam temellerin atılacağı bir yıl olacak.’’ifadelerini kullandı.
"Konut ve İş Yerleri Teslim Ediliyor"
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, depremden etkilenen vatandaşlar için yapımı devam eden konut ve iş yerlerinin 2025 yılı içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edileceğini ve Malatya'nın eski canlılığına kavuşacağı bir yıl olacağını ifade ederek; “Depremden sonra Battalgazi’mizde yaraların hızla sarılması ve vatandaşlarımızın güvenli yuvalarına kavuşması için var gücümüzle çalıştık. Yapımı süren konutlar, modern ve sağlam yapılarıyla halkımızın güven içinde yaşayabileceği alanlar sunacak. Ayrıca, iş yerleriyle ilçemizin ekonomik hayatını yeniden canlandırmayı ve ticari faaliyeti desteklemeyi hedefliyoruz. Tüm bu süreçte halkımızın sabrı ve desteği bizler için çok kıymetli. Birlikte çalışarak, Battalgazi’mizi hepimizin gurur duyacağı bir geleceğe taşıyacağız.”ifadelerini kullandı.
"Gençlerimizle Güçlü Bir Gelecek İnşa Ediyoruz"
Başkan Taşkın, mesajında gençlerin önemine vurgu yaparak şunları söyledi:
“Gençlerimiz, Battalgazi’nin en büyük gücü ve geleceğidir. Onların eğitimlerini, sosyal hayatlarını ve hayallerini desteklemek bizim öncelikli görevimizdir. 2025 yılında gençlerimize yönelik yeni projeler, eğitim programları ve sosyal alanlar oluşturmayı hedefliyoruz. Fırsat eşitliği sağlanan, umut dolu bir Battalgazi için gençlerimizle birlikte çalışmaya devam edeceğiz.”
"Daha Güzel Bir Battalgazi İçin El Ele ve Gönül Gönüle"
Taşkın, Battalgazi’nin yeniden doğuş sürecinde birlik ve dayanışmanın önemini vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:
“Battalgazi’mizi daha yaşanabilir, daha modern ve daha güzel bir ilçe haline getirmek için hep birlikte çalışıyoruz. Her bir hemşehrimizin desteği, bu sürecin en değerli parçasıdır. Yeni yılda hayata geçireceğimiz projelerle, daha sağlam temeller üzerinde yükselen bir Battalgazi göreceğiz. El ele ve gönül gönüle vererek ilçemizi hep birlikte çok daha güzel yarınlara taşıyacağız.”
Başkan Taşkın, mesajını tüm Battalgazi halkına sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yıl dileğiyle tamamladı.
Gündem, 31 Aralık 2024 05:44
Yorumlar (0)
Büyükşehir Belediyesi Malatya’nın Altyapısında Tarihi Dönüşüm Başlattı.
Gençlerin Yeni Adresi: TOKİ Karagöz Spor Kompleksi.
Daha Sağlıklı Bir Malatya İçin İlaçlama Çalışmaları Hız Kazandı.
Başkan Er: “Yeni Hicri Yılın İnsanlığa Huzur ve Barış Getirmesini Diliyorum.
Vali Yavuz: “Muharrem Ayı Birlik, Beraberlik ve Kardeşliğin Simgesidir.
Basın Özgürlüğü Kadar Basın Ahlakı da Önemlidir.
Orduzu Spor, Malatya Satranç Şampiyonu Oldu.
Ekranlar Büyütüyor, Hayat Küçülüyor: Kayıp Neslin Hikâyesi.
Dayanışmanın En Güzel Örneği: MİDİDER’den Anlamlı Organizasyon..
Kiras Hukuk Bürosu Görkemli Bir Törenle Hizmete Açıldı.
Unutulmadı, Unutturulmadı: Mehmet Turhan’ın Hatırası Hastanede Yaşıyor.
Kırkgöz Sahil Parkı Yaz Sezonuna Hazırlanıyor
Başkan Er: “Kültürel Yatırımlarımızla Malatya’nın Kimliğini Güçlendiriyoruz.
LGS Öncesi Kusursuz Organizasyon: Hazırlıklar Eksiksiz Tamamlandı.
Seddar Yavuz: “Gönüllü Kan Bağışçıları İnsanlığın Sessiz Kahramanlarıdır.
Vali Seddar Yavuz’un Katılımıyla Hacı Hüseyin Kölük Camii İbadete Açıldı.
Başkan Erhan Cengiz: “Kuluncak’ın Geleceğini Birlikte İnşa Ediyoruz.
Yeşilyurt Mesleki Eğitim ve Yaşam Merkezi’nde İstihdama Giden Yol Açılıyor
Başkan Geçit’ten Genç Sporculara Destek: Alt Yapı Seçmelerini Yerinde İnceledi.
Selçuklu Mahallesi’nde Asfalt Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor.
MALATYA'DA HUZURLU SOKAKLAR UYGULAMASI: 3 BİN 974 KİŞİ SORGULANDI.
Uluslararası Başarıya İmza Atan İran Yapımı Film Türk İzleyicisiyle Buluşacak.
Yeniden Refah Heyetinden Yerel Basına Destek Ziyareti.
Kalça ve Diz Protezinde Robotik Cerrahi Yaygınlaşıyor.
Battalgazi’de Türküler Yarıştı, Şampiyonlar Ödüllerine Kavuştu.
Malatya’nın Geleceğine Yön Verecek Kararlar İçin Meclis Toplandı.
Büyükler Pazar Görsün Etkinliğinin Geliri Yetimler Kervanı’na Aktarıldı.
Türk Kanser Derneği’nden Yaz Aylarında Beslenme Uyarısı.
Muhtarlarla Bir Araya Gelen Başkan Er: Çözüm Odaklı Yönetim.
Malatya’da Feci Motosiklet Kazası: Genç Sürücü Hayatını Kaybetti.
Üniversite Açıldı Ama Öğrenci Barınacak Yer Bulamadı.
Başkan Geçit’ten Hizmet Mesajı: “Yeşilyurt İçin Durmadan Çalışıyoruz.
Türk Halk Müziğinin En Güçlü Sesleri Battalgazi’de Sahne Alıyor.
MALATYA’DA TEK YÜREK OLUNACAK: DEV EKRAN KURULUYOR.
Farklı Kültürler Aynı Sergide Buluştu.
MALATYA’DA KİLİTLENEN TRAFİĞE RADİKAL ÇÖZÜM.
MALATYA’DA KORKUTAN DEPREM: AKÇADAĞ’DA GECE YARISI SARSINTISI.
AKÇADAĞ HALKI: “EMEĞİ OLAN İŞÇİ, POZU VEREN SİYASETÇİ.
Gençler İçin Dijital Eğitim ve Kariyer Fırsatı.
