Vali Seddar Yavuz’un 2025 Yeni Yıl Mesajı
Gündem, 31 Aralık 2024 08:38
6 Şubat depremlerinin ardından Malatya’mız, devletimizin gücü ve milletimizin dayanışmasıyla önemli bir direnç örneği sergileyerek yeniden ayağa kalkma yolunda kararlı adımlar atmıştır. Depremin derin izlerini silmek için başlatılan çalışmalarda gösterilen fedakârlık ve inanç, yalnızca Malatya’mızın değil, tüm Türkiye’nin dayanışma ruhunu ortaya koymuştur.
2025 yılına girerken, temel hedefimiz, Malatya’mızı depremin etkilerinden tamamen arındırarak modern, güvenli ve güçlü bir şehir kimliğine kavuşturmaktır. Bu kapsamda, şehir merkezinden kırsal kesimlere kadar her alanda halkımızın beklentilerini karşılayacak projeleri kararlılıkla hayata geçirmeye devam edeceğiz. Yeniden inşa sürecimiz yalnızca fiziksel bir dönüşüm değil, aynı zamanda sosyal, ekonomik ve kültürel bir yenilenmenin de habercisidir.
Deprem nedeniyle ilimizden göç eden hemşehrilerimizin 2025 yılı itibarıyla geri dönüşlerini teşvik edecek, onlara güvenli bir yaşam alanı sunacak zeminlerin oluşturulması için çalışmalarımız aralıksız sürecektir. Şehir merkezindeki çarşılarımız, camilerimiz, eğitim kurumlarımız ve kamu binalarımızdan kırsaldaki konutlara kadar tüm alanlarda yapılan planlamalar, Malatya’mızı geleceğe hazırlama konusundaki kararlılığımızın en somut göstergesidir.
2025 yılı, Malatya’nın yeniden inşasında bir dönüm noktası olacaktır. Bu süreçte, geçmişin yaralarını sarmanın yanı sıra geleceğe dair umutlarımızı yeşerten projelere de odaklanacağız. Aziz milletimizin birlik ve beraberlik içinde her türlü zorluğun üstesinden gelme azmi, bizlere güç vermeye devam edecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle, 2025 yılının başta Malatya’mız olmak üzere ülkemize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Yeni yıl, umutlarımızı büyüttüğümüz, geleceğe olan inancımızı pekiştirdiğimiz bir yıl olsun. Tüm vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyor, birlikte daha güzel yarınlara ulaşma dileğiyle yeni yılınızı kutluyorum.
Gündem, 31 Aralık 2024 08:38
Yorumlar (0)

Malatya’lı 3’ün 1’ini Almaya Devam Ediyor

Battalgazi İlçesi Kernek Mahallesi'nde Kasten Yaralama

Malatya Büyükşehir Belediyesi Aile Yılı Kapsamında Seminer Düzenledi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, ‘2025 AİLE YILI’ ETKİNLİKLERİNE BİR YENİSİNİ DAHA EKLİYOR

İl Başkanı Bakan: “İstiklal ve istikbal mücadelesi veriyoruz”

ARGUVANLILAR DERNEĞİ KURULDU

AĞBABA; “ZİRAİ DONU DA UNUTTURACAKLAR”

BATTALGAZİ BELEDİYESPOR’LU HATİCE MUHLİSE DOĞAN MİLLİ TAKIMDA

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

Malatya Atıcılık Spor Kulübünden Büyük Başarı!

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN BAHARIN GELİŞİNE PEDALLI KUTLAMA!

İl Başkanı Bakan, “Halk Günü” programında talepleri ilk ağızdan dinledi

MAGİNDER BAŞKANI KARADEMİR: “MALATYA'NIN EKONOMİK YIKIMI GÖRMEZDEN GELİNEMEZ”

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN YEŞİL ALANDA ÜRETİM HAMLESİ

Elazığ 'da Deprem Oldu

AMPUDE FUTBOL

Küçük Ellerdeki Büyük Umutlar

“Her 10 tıp öğrencisinden 1’i mesleğe başlamadan şiddete uğruyor!”

İl Başkanı Bakan’dan ’27 Nisan e-Muhtıra’ açıklaması

Başkan Sami Er, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yürütme Kurulu Üyeliğine Seçildi

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN 7/24 YOL MESAİSİ

DAVA ADAMI MEHMET AKİF ERSOY’U ANLAMAK" KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

YEŞİLYURT’TA BAHAR PEDALLARLA KARŞILANACAK!

MİDAS’IN KULAKLARI” TİYATROSU ÇOCUKLARDAN TAM NOT ALDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Fidan Dikimiyle Çevreye Duyarlı Adımlar Atılıyor.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

BAŞKAN TAŞKIN: "MALATYA’NIN YENİ YÜZÜ BURADA YÜKSELİYOR"

Sadıkoğlu: “Hasar tespiti bir an evvel tamamlanarak, destekler verilmeye başlamalı”

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ SIFIR ATIK MUCİTLERİ YARIŞMASI’NDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Ölümlü Trafik Kazası

YEŞİLYURT’TA “DAVA ADAMI MEHMET AKİF ERSOY’U ANLAMAK” KONFERANSI DÜZENLENECEK

BULUTLU VE HİSARTEPE’YE 12.300 METRE İÇME SUYU HATTI

Esnaf desteklenmese göç olur

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAMİ ER’DEN MAGİNDER’E ZİYARET

Komiser Göksel Özay, Son Yolculuğuna Uğurlandı

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 4,5 MİLYON TL’LİK DESTEK

BAŞKAN TAŞKIN’DAN ESNAF ZİYARETİ

81 İLİN İTFAİYECİLERİ MALATYA’DA TOPLANIYOR
