BAŞKAN GEÇİT, “GÜNÜN HER SAATİNDE VATANDAŞLARIMIZIN SESİNE KULAK VERİYORUZ”
Gündem, 07 Ocak 2025 02:45
Yeşilyurt Belediyesi’nde, vatandaşların taleplerine çözüm üretmek, belediyeden bilgi alınmasını sağlamak ve şikâyet başvurularını daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak amacıyla 7/24 hizmet veren 444 8 910 numaralı Çağrı Merkezine bir yıl içerisinde gelen 22 bin 715 talebin tamamına yakını sonuçlandırıldı. Gece gündüz demeden vatandaşların sesine kulak verdiklerini söyleyen Başkan Geçit, Çağrı Merkezi ile vatandaşların istek ve taleplerin en kısa sürede çözüme kavuşturduklarını söyledi.
Vatandaşların taleplerine hızlı ve etkili bir şekilde çözüm üretmek amacıyla kurulan Yeşilyurt Belediyesi Çağrı Merkezi, 444 8 910 numaralı telefondan vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Vatandaşlar, resmi ve dini tatil günleri de dâhil olmak üzere 7 gün 24 saat Çağrı Merkezine ulaşarak taleplerini kolaylıkla iletebiliyor. Yapılan başvurular, çağrı merkezi görevlileri tarafından belediyenin ilgili birimlerine ve talebe göre de ilgili diğer kuruluşlara yönlendirilerek vatandaşların taleplerinin çözüme ulaştırılması sağlanıyor.
Bir yıl içerisinde Çağrı Merkezine ulaşan 22 bin 715 vatandaşın istek, talep ve şikâyetleri kayıt altına alınarak çözüm için yardımcı olunurken, %90 başarı performansı sağlandı.
Gelen taleplerin büyük bir kısmını çözüme kavuşturan Çağrı Merkezinin, vatandaşların öneri, istek ve taleplerine hızlı ve sağlıklı bir şekilde cevap verebilmek adına çalıştığını söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, belediye ile vatandaşlar arasında iletişimi güçlendiren Çağrı Merkezi ile hizmetlerdeki kalite standartının yükselttiklerini ifade etti.
Çağrı Merkezinin vatandaşlar ile belediye arasında çözüm köprüsü olduğunu dile getiren Başkan Geçit, “Hemşehrilerimize sunduğumuz hizmetlerin kalitesini artırmak, iletilen taleplere anında çözüm üretilmesini sağlamak amacıyla 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 444 8 910 numaralı Çağrı Merkezimiz ile çok sayıda istek ve talebi sonuçlandırıyoruz. Çağrı Merkezimize gelen talepler kayıt altına alınarak ilgili birim sorumluları ile talep sahibi arasındaki koordinasyon sağlanmaktadır. Yetki ve sorumluluk alanımız dışında kalan talepler ise yine görevlimiz tarafından ilgili kurumlara iletiliyor. Talep sonuçlandığı ve çözüme kavuştuğu zaman da vatandaşlarımızı tekrar bilgilendiriyoruz. Taleplerin yerine getirilip getirilmediğinin de takip edildiği Çağrı Merkezi ile vatandaşlarımıza hızlı bir şekilde daha iyi ve kaliteli hizmetler veriyoruz. Bir yıl içerisinde Çağrı Merkezimize gelen 22 bin 715 talebin büyük bir kısmı sonuçlandırılıp, vatandaşlarımıza gerekli bilgilendirme yapılmıştır.” şeklinde konuştu.
Gündem, 07 Ocak 2025 02:45
Yorumlar (0)

Teknoline İle Dubai 2025’te Türk Mühendislik Gücü Parladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar İlimizi Ziyaret Etti

Yeşilyurt Kent Konseyi’nden ‘Anne-Çocuk Okuma Grupları’ Projesi

Vali Yavuz Aşure Gününde Düzenlenen İftar Programına Katıldı

Büyükşehir Belediyesinden Muharrem İftarı verildi

Malatya Uygun Mega Park Avm Hizmete Sunuldu

Maski'den Açıklama İçme Suyu Tarımsal Sulamada Kullanılıyor

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN GEÇİCİ ELEKTRİK ABONELİĞİNE İLİŞKİN YENİ DÜZENLEME

YEŞİLYURT’TA GEÇİCİ ELEKTRİK ABONELİK BAŞVURULARI BAŞLADI

Amatör Spor Kulüplerine 10 Milyon TL Değerinde Spor Malzemesi Desteği

Yeşilyurt İlçemiz Karakavak Mahallesinde İntihara Teşebbüs

YEŞİLYURT BELEDİYE MECLİSİ, TEMMUZ AYI TOPLANTILARINA BAŞLADI

Vali Yavuz, Muharrem Ayı İftar Programına Katıldı

Başoğlu Kablo Elfack 2025 Fuarı’nda Ürünlerini Sergiledi

Dermatoloji Uzmanından Yazın Cildinizi Kurtaracak Uyarılar!

MUHARREM AYI, SADECE MATEM DEĞİL AYNI ZAMANDA BİRLİK, BERABERLİK VE KARDEŞLİK AYIDIR”

NURETTİN SOYKAN TESİSLERİ HAKKINDA!

MALATYA BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ DENETİMLERİNİ TİTİZLİKLE SÜRDÜRÜYOR

MAGİNDER HEYETİ DOĞANŞEHİR’DE ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU*

Vali Yavuz Başkanlığında İl Hayvanları Kurulu Toplantısı Gerçekleşti

Hayvan Pazarı Geçici Süreyle Kapatılmıştır

YEŞİLYURT KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİNDEN HARPUT’A TARİH VE KÜLTÜR DOLU GEZİ!

İl Başkanı Bakan’dan Leman’a sert tepki

Sadıkoğlu: “Malatya Kayısısının marka değerini koruyoruz”

BATTALGAZİ’DE ‘YERİNDE DÖNÜŞÜM’E 755 BAŞVURU

BAŞKAN TAŞKIN: “PEYGAMBERİMİZE DİL UZATANLARI ŞİDDETLE KINIYORUZ”

Zafer Partisi’nden Peygamber Efendimize Yapılan Saldırıya Sert Tepki

Anahtar Teslim Süreçleri ve AFAD İletişim Hattı Hakkında Kamuoyunun Bilgilendirilmesi

Türkler Tatil Hayallerinde Sınırları Aşıyor: Yurt Dışı Talebi %93 Arttı, Fethiye Yıldızlaştı!

Türk Çiftçiler Akıllı Su Uygulamalar için XAG Tarım Dronlarına Öncülük Ediyor

İstanbul Rumeli Üniversitesi’nde “Bilim Kafe” Etkinlikleri Başladı

Sadıkoğlu: “Bu şehir 16 ay imar bekledi, yerinde dönüşüm süresi uzatılmalıdır”

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAHÇELİEVLER MAHALLESİ’NİN YOL SORUNUNU ÇÖZDÜ

YEŞİLYURT BELEDİYESİNE ‘YERİNDE DÖNÜŞÜM’ İÇİN 683 HAK SAHİBİ BAŞVURDU

BAŞKAN GEÇİT, “EKİPLERİMİZ KIRSAL MAHALLELERDE 7/24 ÇALIŞIYOR”

BATTALGAZİ’DE HAFTA SONU DOLUDİZGİN GEÇTİ

Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlükleri

Malatya Ülkü Ocakları, Gençliği Kutadgu Bilig ile Buluşturuyor

Vali Seddar Yavuz Koruyucu Aile Günü Programına Katıldı
