MALATYA CUMHURBAŞKANINI AĞRLAMAYA HAZIR
Gündem, 23 Ocak 2025 06:56
MİLLETVEKİLİ ÖLMEZTOPRAK: TÜM MALATYALI HEMŞEHRİMİZİ CUMHURBAŞKANIMIZ İLE BULUŞMAYA DAVET ETTİ
Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 24 Ocak’ta Malatya’ya geliyor. 24 Ocak’ta Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı AK Parti Malatya 8. Olağan İl Kongresi gerçekleştirilecek. Malatya’daki bu tarihi buluşma 14 milyar 121 milyon TL değerinde 102 dev eserin de açılışı taçlandırılacak. Aynı zamanda deprem bölgesinde yapımı tamamlanan konutların kurası da çekilecek. Malatya’nın Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamaya ve ağırlamaya hazır olduğunu belirten AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak tüm Malatyalıları Cumhurbaşkanımız ile buluşmaya davet etti.
Sayın Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Malatya 8. Olağan İl Kongresine katılmak, Malatya’da yapımı tamamlanan hizmet ve eserlerin açılışı ile deprem bölgesinde yapımı tamamlanan konutların kura çekilişi için 24 Ocak Cuma günü Malatya’ya geliyor.
Malatya’nın Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamaya ve ağırlamaya hazır olduğu bildiren AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 24 Ocak’ta Malatya’mıza teşrif edecekler. AK Parti 8. Olağan İl Kongresi kapsamında hemşehrilerimizle bir araya gelecek olan Sayın Cumhurbaşkanımız, aynı gün ilimizde 14 milyar 121 milyon TL değerindeki 102 dev eserin açılışını gerçekleştirecektir. Bu eserler, deprem sonrası yaralarını hızla sarmaya devam eden Malatya’mız için inşallah yeni bir dönemin müjdecisi olacak. Sağlıktan eğitime, altyapıdan kentsel dönüşüme kadar her alanda atılan bu büyük adımlar, şehrimizin geleceği için büyük önem taşıyor. Malatya’daki bu tarihi buluşmada, 6 Şubat 2023 depremlerinde hasar gören Malatya’mız ile birlikte deprem bölgesinde yapımı tamamlanan konutlarımız içinde kura çekimi gerçekleştirilecektir.” dedi.
Malatya’nın, birlik ve dayanışmanın en güzel örneğiyle 24 Ocak’ta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamaya hazır olduğunu vurgulayan Milletvekili Ölmeztoprak, Cumhurbaşkanımız her zaman Malatya’ya büyük bir sevgiyle gelmiştir ve Malatya’dan her zaman önemli mesajlar vermiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle Malatya, özlenen bir bulaşmaya ev sahipliği yapmış olacak. Depremin yaralarını hızla sarmak için Malatya’mıza yapılan yatırımlar, Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü destekleri ile artarak devam edecektir. 24 Ocak, Malatya için yeni bir başlangıç ve tarihi bir gün olacaktır" ifadelerini kullandı.
Tüm Malatyaları bu buluşmaya davet eden Milletvekili Ölmeztoprak; “24 Ocak Cuma günü saat 14.00’da Merkez Kapalı Spor Salonu (Yeni İtfaiye karşısı)’nda Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilecek AK Parti Malatya 8. Olağan İl Kongremizin şimdiden hayırlı olmasını diliyor, 24 Ocak’ta 7’den 70’e tüm hemşehrilerimizi, Malatya İl Kongremize ve Cumhurbaşkanımız ile buluşmaya davet ediyoruz! Gelin, hep birlikte bu gururu yaşayalım, Malatya’mızın yarınlarına omuz omuza sahip çıkalım. Sayın Cumhurbaşkanımıza saygımızı ve desteğimizi en güçlü şekilde göstermek istiyoruz. 24 Ocak’ta Malatya’daki birlik ve beraberliğin büyük bir örnek teşkil etmesini bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.
Gündem, 23 Ocak 2025 06:56
Yorumlar (0)
“Doğru Fermentasyon Sağlık Getirir” Uzmandan Doğal Probiyotik Önerileri
Hazır Beton Endeksi Aralık Ayı Raporu Açıklandı!
Göz Hastalıkları Uzmanı Bilgi Verdi: KERATOKONUSA ÇAPRAZ BAĞLAMA TEDAVİSİ
Pirinç ile Yapabileceğiniz 3 Yaratıcı Tarif
Malatya’da Ruhsatsız Silah Operasyonu: 3 Şüpheli Yakalandı
Başkan Er’den Vurgu: “Sosyal ve Kültürel Hayat Şehri Ayağa Kaldırır”
Büyükşehir Belediyesi Ekipleri 7/24 Görev Başında
U.S. Polo Assn., St. Moritz’in Resmi Forma ve Giyim Sponsoru Oldu
Keskin’ten Net Mesaj: “Sadece Esnaf ve Malatya Halkına Güveniyoruz”
Malatya Yeşilyurt’ta 3.6 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi
Meşher’in Hikâye İstanbul’da Geçiyor sergisini ziyaret etmek için son günler
Kale’de Altyapıya Güçlü Dokunuş: MASKİ’den 81,9 Milyon TL
Depremin Ardından Güçlü Adımlar: Su Altyapısı Yenileniyor
Battalgazi’de Miraç Kandili Programı Düzenlenecek
Soğuk Günlerde Sıcak Buluşma: Yeşilyurt’ta El Sanatları Kursları
Vali Seddar Yavuz Başkanlığında Afet Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi
Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Eğitim Kurumlarında 1 Gün Ara
Mesut İnce, Minibüsçüler Odası Başkanlığı Seçimini Açık Farkla Kazandı
Akçadağ Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Fatih Şahin, 1 Oy Farkla Güven Tazeledi
10 Ocak’ta Basına Vefa: Ali Karakuş’tan Ziyaret
Ev Alırken, Zemine de Dikkat Edilmeli...
Uyuşturucu Tacirlerine Geçit Yok: Sokak Satıcısına Darbe
Gelecek Partisi İl Başkanı Bedri Aslan’dan Basına Anlamlı Ziyaret
Gazeteciler Günü’nde Sadece Kutlama Değil, Çözüm Odaklı Ziyaret
ŞEVKET KESKİN GÜVEN TAZELEDİ
Yeşilyurtspor’da Yeni Dönem: Güçlü Yapılanma, Büyük Hedefler
Karla Mücadele Seferberliği: 107 Mahallede 2 Bin 475 Kilometre Yol Ulaşıma Açıldı
Vali Seddar Yavuz’un 10 Ocak İdareciler Günü Mesajı
Narkotik Ekiplerinden Sokak Satıcılarına Darbe: Çok Sayıda Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi
Göçmen: Basın Özgürlüğü Olmadan Demokrasi Olmaz
İŞ İNSANI MUSTAFA KILIÇ’TAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Ali Aslan: “Basın Özgürlüğü Demokrasinin Vazgeçilmezidir.
İZDO, 3'üncü Yaş Üniversitesi Öğrencilerini Bilgilendirdi
Kış Depresyonuna Dikkat: Uzmanlardan Mevsimsel Duygu Durumu Bozukluğu Uyarısı
Vali Seddar Yavuz Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 1. Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
MAGİNDER Başkanı Karademir’den Yangın Bölgesine Ziyaret
Milletvekili Ölmeztoprak’tan Malatya’da Güvenlik Vurgusu: “Huzurun Teminatı Sizlersiniz”
Fuzuli Caddesi’nde Sahada İnceleme: Başkan Er’den “Dirençli Malatya” Vurgusu
Merkez ve İlçelerde Muhtarlık Tartışması: Hizmet mi, Gösteri mi?
