CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, YEŞİLYURT BELEDİYESİ YENİ HİZMET BİNASININ RESMİ AÇILIŞINI YAPTI
Gündem, 24 Ocak 2025 18:31
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Merkez Spor Salonu önünde gerçekleşen deprem konutları kura çekimi ve anahtar teslimi ile toplu açılış töreninde Turgut Özal Mahallesinde inşa edilen Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binasının resmi açılışını da gerçekleştirdi.
AK Parti Malatya 8.Olağan Genel Kurul Toplantısına katılan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Merkez Kapalı Spor Salonu önünde gerçekleşen törende deprem konutlarının kura çekiminin yanı sıra Malatya’da yapımı tamamlanan yatırımların açılışlarını gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılışlarını yaptığı eserler arasında Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası da yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya’ya kazandırılan tüm yatırım alanlarının hâyırlı olmasını temenni etti.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’te, vatandaşlara daha hızlı ve rahat bir şekilde hizmet vermek amacıyla ilçeye kazandırdıkları Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binasının Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi açılışını yapılmasından büyük bir onur duyduklarını söyledi.
Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binasının Yeşilyurt İlçesine hayırlı olmasını temenni eden Başkan Geçit, “Bugün bizim için özel ve anlamlı bir gün. Dünya lideri Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı şehrimizde ağırlamaktan onur duyduk. Hemşehrilerimizin her zaman olduğu gibi yine yüksek teveccühüyle karşıladığı ve ağırladığı Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle deprem konutları kura çekimi, anahtar teslim ile toplu açılış töreni yapıldı. Anahtarlarını teslim alan vatandaşlarımızın yanı sıra kura çekiminde isimleri çıkan tüm hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun dileklerimi iletiyorum, sıcak yuvalarında sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız ayrıca şehrimizin daha modern ve yaşanabilir bir kimliğe kavuşmasını sağlayacak yeni yatırımlarında resmi açılışını yaparken, hemşehrilerimize daha hızlı bir şekilde hizmet verebilmek amacıyla yapımı tamamlanan Yeşilyurt Belediyemizin Yeni Hizmet Binasının da resmi açılışını gerçekleştirdi. Belediye Binamız başta olmak üzere şehrimize kazandırılan tüm eserler ve yatırımlardan dolayı tüm hemşehrilerim adına Sayın Cumhurbaşkanımıza saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Yeni Belediye Binamız, şehrimize, ilçemize ve tüm hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.
Turgut Özal Mahallesinde 5 dönümlük alan üzerine inşa edilen Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binası, 9 kat üzerinden oluşurken, bütün birimlerin tek çatı altında toplandığı bina sayesinde vatandaşlar kaliteli hizmete kolay ve hızlı bir şekilde ulaşıyor.
Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binasında Başkanlık Makamı, Belediye Başkan Yardımcıları ile Birim Müdürlüklerinin Odaları, İdari Bölümler, Meclis Toplantı Salonu, Otoparklar ve Yemekhane alanları yer alıyor. İki bodrum kat üzerinde inşa edilen Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binası, modern ve nezih bir konsepte sahip iç mekânlarının yanı sıra Millet Bahçesi ile aynı alanda bulunmasından dolayı ilçenin yeni cazibe merkezlerinden biri oldu.
Gündem, 24 Ocak 2025 18:31
Yorumlar (0)
YEŞİLYURTSPOR’DA DALGALI PERFORMANS SÜRÜYOR: EVİNDE LİDERE DİRENÇ YETMEDİ
YAZIHAN BELEDİYESPOR VE AKÇADAĞSPOR’DAN DOSTLUK VE FAIR-PLAY ÖRNEĞİ
CHP Malatya’dan Uğur Mumcu Haftasında Demokrasi ve Adalet Vurgusu
Özel Sağlık Hastanesi Hekimlerinden 3'üncü İnfertilite Okulu
Malatya Tarımı İçin Genel Merkez Temasları: Anahtar Parti Teşkilatı Sahada ve Masada
Yeşilyurt’ta Husumet Kanlı Bitti: Kesici Aletli Kavga, 3 Yaralı
Battalgazi’de Düğün Salonunda Karbonmonoksit Paniği: 113 Kişi Hastanelik Oldu
KAPALI PAZAR YERLERİ ARTIK BİR LÜKS DEĞİL, ZORUNLULUKTUR
Prof. Dr. Ahmet Karacalar’dan Önemli Uyarı: Selülit Metabolizmanın Habercisi Olabilir
Türk Tıbbi Onkoloji Derneği’nden Serviks Kanseri Uyarısı: Bilgi ve Önlem Hayat Kurtarıyor
TARIMA DEĞER KATAN ÜÇLÜ İŞ BİRLİĞİ
Battalgazi’de Kar Mesaisi Sonuç Verdi: Yollar ve Kaldırımlar Temiz
AKP Tabut Görüntüsüne Tahammül Edemedi
Büyükşehir Karla Mücadelede Vites Yükseltti: Yoğun Mesai Devam Ediyor
Malatya’da Kara Geçit Yok! Büyükşehir Belediyesi 7/24 Sahada
Malatya U-18 Ligi’nde 2. Hafta Geride Kaldı: Gollü Karşılaşmalar Dikkat Çekti
Yeşilyurt Belediyesi Kar Kış Demedi, 7/24 Sahada
Malatya’da Siyaset Alarm Veriyor: Koltuk Uğruna Değişen Partiler, Kaybolan Güven
SİYASET ÇATIŞMA DEĞİL, UZLAŞI SANATIDIR: MALATYA’DA SİYASET NEDEN HALKTAN KOPUK?
Başkan Er, MİAD Üyeleriyle İstişarede Bulundu
Battalgazi’de Marketlere Sıkı Denetim
AK Parti’den Devlet Aklı ve Millî Birlik Vurgusu
Gençlerden Veli Ağbaba’ya Büyük Destek
Ağbaba’dan Emekli Çıkışı: “Bu Düzene Karşı Mücadelemiz Sürecek
Vali Seddar Yavuz: 2026 Yılı 1. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı
Sulama Var, Su Yok… Tarım Var, Çiftçi Yok
Malatya’da Deprem Sonrası Vatandaşın Ortak Sesi Aynı Grupta Buluştu
Başkan Er, Kent Ekonomisi İçin İş Dünyasıyla Bir Araya Geldi
Türkiye Şampiyonası’nda Battalgazi Rüzgârı: 5 Madalya
Yeşilyurt’ta Feci Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı
Samanköy Konteyner Kentte Yangın Paniği
TEYFİK TEMELLİ CADDESİ: PİLOT BÖLGE DEĞİL, UNUTULMUŞ BÖLGE
ESNAFIN İSYANI MEĞER BOŞUNAYMIŞ: MALATYA HALİNDEN MEMNUN, DEĞİŞİM GEREKSİZMİŞ!
Battalgazi’de Silahlı Yaralama Olayı: Şüpheli Gözaltında
Minik Futbolcular Yarıyıl Şenliğinde Buluştu
Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Ocak Mesaisi Tamamlandı
Yeşilyurt Kent Konseyi Yabancı Öğrencileri Kültür ve Tarihle Buluşturdu
Bayrağa Uzanan Ellere MHP’den Sert Uyarı: “Bu Millet Bayrağını Çiğnetmez”
Yeşilyurt’ta Şantiye Alanında Yangın Paniği: Yaralanan Yok
