CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, YEŞİLYURT BELEDİYESİ YENİ HİZMET BİNASININ RESMİ AÇILIŞINI YAPTI
Gündem, 24 Ocak 2025 10:38
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Merkez Spor Salonu önünde gerçekleşen deprem konutları kura çekimi ve anahtar teslimi ile toplu açılış töreninde Turgut Özal Mahallesinde inşa edilen Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binasının resmi açılışını da gerçekleştirdi.
AK Parti Malatya 8.Olağan Genel Kurul Toplantısına katılan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Merkez Kapalı Spor Salonu önünde gerçekleşen törende deprem konutlarının kura çekiminin yanı sıra Malatya’da yapımı tamamlanan yatırımların açılışlarını gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılışlarını yaptığı eserler arasında Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası da yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya’ya kazandırılan tüm yatırım alanlarının hâyırlı olmasını temenni etti.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’te, vatandaşlara daha hızlı ve rahat bir şekilde hizmet vermek amacıyla ilçeye kazandırdıkları Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binasının Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi açılışını yapılmasından büyük bir onur duyduklarını söyledi.
Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binasının Yeşilyurt İlçesine hayırlı olmasını temenni eden Başkan Geçit, “Bugün bizim için özel ve anlamlı bir gün. Dünya lideri Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı şehrimizde ağırlamaktan onur duyduk. Hemşehrilerimizin her zaman olduğu gibi yine yüksek teveccühüyle karşıladığı ve ağırladığı Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle deprem konutları kura çekimi, anahtar teslim ile toplu açılış töreni yapıldı. Anahtarlarını teslim alan vatandaşlarımızın yanı sıra kura çekiminde isimleri çıkan tüm hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun dileklerimi iletiyorum, sıcak yuvalarında sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız ayrıca şehrimizin daha modern ve yaşanabilir bir kimliğe kavuşmasını sağlayacak yeni yatırımlarında resmi açılışını yaparken, hemşehrilerimize daha hızlı bir şekilde hizmet verebilmek amacıyla yapımı tamamlanan Yeşilyurt Belediyemizin Yeni Hizmet Binasının da resmi açılışını gerçekleştirdi. Belediye Binamız başta olmak üzere şehrimize kazandırılan tüm eserler ve yatırımlardan dolayı tüm hemşehrilerim adına Sayın Cumhurbaşkanımıza saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Yeni Belediye Binamız, şehrimize, ilçemize ve tüm hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.
Turgut Özal Mahallesinde 5 dönümlük alan üzerine inşa edilen Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binası, 9 kat üzerinden oluşurken, bütün birimlerin tek çatı altında toplandığı bina sayesinde vatandaşlar kaliteli hizmete kolay ve hızlı bir şekilde ulaşıyor.
Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binasında Başkanlık Makamı, Belediye Başkan Yardımcıları ile Birim Müdürlüklerinin Odaları, İdari Bölümler, Meclis Toplantı Salonu, Otoparklar ve Yemekhane alanları yer alıyor. İki bodrum kat üzerinde inşa edilen Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binası, modern ve nezih bir konsepte sahip iç mekânlarının yanı sıra Millet Bahçesi ile aynı alanda bulunmasından dolayı ilçenin yeni cazibe merkezlerinden biri oldu.
Gündem, 24 Ocak 2025 10:38
Yorumlar (0)
Yaşlanan Nüfus ve Obezite Hastalığı Bel Ağrısını Tetikliyor...
KANSERDE ‘SIRA DIŞI’ YOLAKLAR KEŞFEDİLDİ.
Battalgazi’de Ekipler Sahada: Asfalt Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor
Büyükşehir Belediyesi’nde Nisan Meclis Maratonu Sona Erdi
Geleceğin Yıldızları Yeşilyurt’ta Sahne Alıyor.
Malatya’nın Kalbi Yeniden Atıyor: Ulu Camii Sonbaharda Açılıyor
Arif Hikmet Kılıç: “Daha Yapacak Çok İşimiz Var.
Seddar Yavuz: Turizm, Kültürümüzün Dünyaya Açılan Kapısıdır.
Basın Birliği’nden İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Yer’e Anlamlı Buluşma.
Selağzı: “Vatandaşlarımızın Yoğun Katılımı Bizleri Mutlu Etti.
Yeşilyurt Belediyesi 8 Taşınmazı Ekonomiye Kazandırıyor.
Kale Uygulama Noktası’nda Zehir Tacirlerine Darbe: 3 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi.
Zaviye Mahallesi’nde Beton Mikseri Dehşeti: Yaya Ağır Yaralandı.
Yarım Asırlık Sevgi Taçlandı: Yeşilyurt Belediyesi Programında Unutulmaz Anlar.
.Seddar Yavuz: “Şehitlerimizin Emaneti Baş Tacımızdır.
Erkenek’te Değişimin Adı: Bülent Tüfenkci Sahada Farkını Ortaya Koydu
Sağlık Camiasında Mutlu Gün: Şerif Atalan ile Hümeyra Alan Hayatlarını Birleştirdi.
Malatya’da Akraba Kavgası Kanlı Bitti.
AKÇADAĞ’DA TOPLANTI VAR, İCRAAT YOK MU? SORULAR BÜYÜYOR.
Şantiyede Korkutan Kaza: İşçi Ağır Yaralandı.
Beylerderesi Viyadüğü–Çöşnük Kavşağı Hattında İkinci Etap Başlıyor
Gençlerle Geleceğe Yatırım: Başkan Er’den Kütüphane Ziyareti.
AKÇADAĞ’DA NİSAN ŞOKU: KAR YAĞIŞI KAYISIYI TEHDİT EDİYOR, ÇİFTÇİ ENDİŞELİ
Seyran Mahallesi’nde Trafik Kazası: 2 Kişi Yaralandı.
Kayısı Tartışmasında Sessizlik Krizi: Açıklama Var, Yanıt Yok.
Seyran Mahallesi’nde Trafik Kazası: 1 Yaralı
Üniversite Mahallesi’nde Trafik Kazası: 2 Yaralı.
Miniklerden Büyük Keşif: Yeşilyurt’ta Kültür ve Sanat Etkinliği.
Gençlere Yol Gösteren Tavsiyeler: Bonus Hoca Konuştu.
Büyükşehir’den Öğrencilere Sanat Desteği: Resim Yarışması Düzenlendi.
Başkan Er: “Şehrimiz Gastronomi ve Turizmde Yükselişe Hazır.
Başkan Er’den İmam Hatipli Öğrencilere İlham Veren Buluşma.
Türk Polis Teşkilatı 181. Yılında Aziz Şehitlerini Andı
Başkan Ulutaş’tan Polis Teşkilatına 181. Yıl Ziyareti: “Güvenliğimizin Teminatı Sizlersiniz.
Akçadağ Belediyesi Personellerini Taşıyan Araç Şarampole Savruldu
Uyuşturucuyla Mücadelede En Büyük Güç: Anneler.
GÜZELLİK SEKTÖRÜNDE YENİ DÖNEM: CANSU DURKUN DEĞERLENDİRDİ
AKPINAR ÇARŞISI’NDA YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
MALATYA GALATA SPOR KULÜBÜ’NDEN POLİS HAFTASI TURNUVASINA DAMGA.
