YEŞİLYURT BELEDİYESİ ÖDÜLLÜ ‘SÖMESTİR FUTBOL TURNUVASI’ BAŞLADI
Spor, 25 Ocak 2025 11:38
Yeşilyurt Belediyesi, öğrencilerin yarıyıl tatil dönemindeki zamanlarını iyi bir şekilde değerlendirmesi amacıyla Ödüllü Sömestr Futbol Turnuvasını başlattı. 2014, 2015 ve 2016 doğumlu sporculardan oluşan futbol okulları ve spor kulüplerinin katılımıyla başlayan futbol turnuvası, 31 Ocak’ta oynanacak final maçlarıyla sone erecek.
Yeşilyurt İlçesinde sportif faaliyetlerin yaygınlaştırılması hedefiyle gerek fiziksel yatırımlar gerekse de sportif faaliyetlere aralıksız devam eden Yeşilyurt Belediyesi, 2024-2025 Eğitim-Öğretim dönemine verilen 15 günlük ara tatilde minik futbolculara yönelik Ödüllü ‘Sömestr Futbol Turnuvası’ başlattı.
Yeşilyurt Belediyesinin sportif yatırımlar kapsamında hizmete sunduğu Yakınca Spor Adası içerisinde hizmete sunulan Halı Sahada tek devre lig usulü şeklinde başlayan turnuvaya futbol okulları ve spor kulüpleri, 2014-2015 ve 2016 doğumlu sporcularla katılıyor. 24 Ocak ile 31 Ocak 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek olan turnuvaya Malatya Aile Spor, Ataköyspor, 1966 Malatya Gençlikspor, Sanayispor, Karakavakspor, Malatya Şehirspor, Malatya Galataspor ve Gençlik İl Müdürlüğü takımları katılıyor.
31 Ocak 2025 tarihinde Çilesiz Halı Sahada gerçekleşecek final maçlarıyla tamamlanacak olan turnuvada dereceye giren takımlara kupa, madalya ve futbol topu hediye edilecek.
Ödüllü Sömestr Futbol Turnuvasına katılan tüm takımlara başarılar dileyen Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünden sorumlu Başkan Yardımcısı Erkan Dikenli, minik sporcuların fiziksel ve kişisel gelişimlerine destekleyen etkinliklerine bir yenisini daha eklediklerini söyledi.
Turnuvanın büyük bir heyecana sahne olacağını ifade eden Başkan Yardımcısı Dikenli, “Sporu ve sporcuyu sonuna kadar destekleyen bir belediye olarak ara tatil döneminde yine çocuklarımızı unutmadık. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüzün 2025 Yılı Faaliyet Programında yer alan ödüllü Sömestr Futbol Turnuvasını başlattık. Şehrimizdeki futbol okulları ve spor kulüplerinde forma giyen 2014, 2015 ve 2016 doğumlu minik sporcularımızın forma giydikleri takımları, güzel bir turnuvada buluşturuyoruz. Tüm etkinliklerde olduğu gibi burada da çocuklarımızın sosyal, fiziksel ve zihinsel gelişimlerini destekleyerek, onların hayatlarına güzel bir dokunuşta bulunuyoruz. İlk maçlar oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçti, çocuklarını bu tür etkinliklere getiren ailelerimize ayrıca teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Prof. Dr. İlhan Geçit’in talimatlarıyla bu ve benzeri etkinliklerle çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişimlerine katkı sunmaya devam edeceğiz. Turnuvada mücadele edecek takımlarımıza, teknik heyetlere ve sporcularımıza başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.
Spor, 25 Ocak 2025 11:38
Yorumlar (0)
AKÇADAĞ ESNAFI İÇİN “BİRLİK VE DAYANIŞMA” ÇAĞRISI
Malatya’da Ruhsatsız Silah Operasyonu: 4 Şüpheliye Yasal İşlem
Henüz Zam Yok Ama Fiyat Hazır: “Ekmeğin Hakkı 20 TL’dir” Çıkışı Ne Anlama Geliyor?
Battalgazi Belediye Meclisi Yeni Yılın İlk Oturumunu Yaptı
Doğaya Vefa: Yeşilyurt Belediyesi’nden Yaban Hayvanlarına Yem Takviyesi
Vali Seddar Yavuz İnönü Üni. Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Merkezi Açılışı’na Katıldı
Yazıhan Tasolar Mezrası’nda Trafik Kazası: İtfaiye Ekiplerinden Hızlı Müdahale
Hekimhan Hasançelebi’de Trafik Kazası: 1 Yaralı Kurtarıldı
Doğanyol’da Acı Son: Kayıp Şahıs 30 Metre Derinlikte Bulundu
Üreticiye Nefes Aldıran Adım: Tarım Sigortalarında Devlet Desteği Artırıldı
Kıskançlık: Sevginin Gölgesinde Büyüyen Duygu, Toplumsal Bir Gerçek
MALATYA’DA RUHSATSIZ SİLAHLARA GEÇİT YOK
Devlet Su İşleri’nde Yeni Atama: Mihraç YUŞAN Malatya DSİ 92. Şube Müdürü Oldu
Bu Şehir Sahipsiz Değil: Kamuoyu Direndi, PTT Malatya’da Kaldı
Eleştiri Suç mu? Yazıhan Belediye Başkanı Disiplin Sürecine Karşı Net Konuştu
İş Dünyasından Hükümete Çağrı: Sadıkoğlu KOSGEB Borçları İçin Adım İstedi
CHP’li Ali Aslan’dan Sultansuyu Tepkisi: “Bu Sessizlik Hesap Vermekten Kaçış mı?”
Şehirlerarası Otobüslerde Emniyet Kemeri ve Kış Lastiği Denetimi
Soğuk Havaya Karşı Battalgazi’de Tuzlama Çalışmaları Aralıksız Sürüyor
ELAZIĞ’IN BASKİL İLÇESİNDE 4.7 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM
Yaka Mahallesi Dilek Yolu Caddesi’nde Konteyner Yangını Korkuttu
Acıda da Birlikteyiz: Büyükşehir Belediyesi Vatandaşın Yanında
Ulaşımda Yeni Adım: Başkan Er Porga Bağlantı Yolunu Denetledi
Yeşilyurt’ta Geleceğe Yeşil Dokunuş: Yeşil Yaşam Evleri Yükseliyor
Yeni Yıla Görev Başındaki Kahramanlarla Girildi
Malatya’da Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Eğitime Bir Gün Ara Verildi
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN GECE BOYU KESİNTİSİZ MESAİ
ESNAFA NEFES ALDIRAN KARAR: E-ARŞİV FATURA ZORUNLULUĞU 1 YIL ERTELENDİ
Yoğun Kar Yağışında Devlet Sahada: Güvenlik Güçleri Görev Başında
Çukur Dere Mahalle Muhtarı Fatih Gönültaş’tan Vali Seddar Yavuz’a Övgü Dolu Teşekkür
Yıl Bitmeden Şiddet Patladı: Malatya’da Bıçaklı Kavga
Soğuk Hava ve Yoğun Kar Etkili Oldu: Kurumlar Koordinasyon İçinde Sahada
Çağdaş Gazeteciler Derneği Malatya Şube Başkanı İbrahim Göçmen’den Yeni Yıl Mesajı
Battalgazi’de Kar Mesaisi Aralıksız: Başkan Taşkın Çalışmaları Yerinde İnceledi
Yeşilyurt’ta Kış Mesaisi: Yol Açma ve Tuzlama Çalışmaları Sürüyor
Yoğun Kar Yağışına Anında Önlem: Başkan Bayram Ekipleri Göreve Çağırdı
Birlik, Adalet ve Umut Vurgulu Yeni Yıl Mesajı
Yeşilyurt’ta Şohben Faciası: Banyoda Gaz Zehirlenmesi, 1 Kişi Yoğun Bakımda
Yeşilyurt’ta Yılbaşı Öncesi Zabıta Denetimleri Hız Kazandı
