YEŞİLYURT BELEDİYESİ ÖDÜLLÜ ‘SÖMESTİR FUTBOL TURNUVASI’ BAŞLADI
Spor, 25 Ocak 2025 23:26
Yeşilyurt Belediyesi, öğrencilerin yarıyıl tatil dönemindeki zamanlarını iyi bir şekilde değerlendirmesi amacıyla Ödüllü Sömestr Futbol Turnuvasını başlattı. 2014, 2015 ve 2016 doğumlu sporculardan oluşan futbol okulları ve spor kulüplerinin katılımıyla başlayan futbol turnuvası, 31 Ocak’ta oynanacak final maçlarıyla sone erecek.
Yeşilyurt İlçesinde sportif faaliyetlerin yaygınlaştırılması hedefiyle gerek fiziksel yatırımlar gerekse de sportif faaliyetlere aralıksız devam eden Yeşilyurt Belediyesi, 2024-2025 Eğitim-Öğretim dönemine verilen 15 günlük ara tatilde minik futbolculara yönelik Ödüllü ‘Sömestr Futbol Turnuvası’ başlattı.
Yeşilyurt Belediyesinin sportif yatırımlar kapsamında hizmete sunduğu Yakınca Spor Adası içerisinde hizmete sunulan Halı Sahada tek devre lig usulü şeklinde başlayan turnuvaya futbol okulları ve spor kulüpleri, 2014-2015 ve 2016 doğumlu sporcularla katılıyor. 24 Ocak ile 31 Ocak 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek olan turnuvaya Malatya Aile Spor, Ataköyspor, 1966 Malatya Gençlikspor, Sanayispor, Karakavakspor, Malatya Şehirspor, Malatya Galataspor ve Gençlik İl Müdürlüğü takımları katılıyor.
31 Ocak 2025 tarihinde Çilesiz Halı Sahada gerçekleşecek final maçlarıyla tamamlanacak olan turnuvada dereceye giren takımlara kupa, madalya ve futbol topu hediye edilecek.
Ödüllü Sömestr Futbol Turnuvasına katılan tüm takımlara başarılar dileyen Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünden sorumlu Başkan Yardımcısı Erkan Dikenli, minik sporcuların fiziksel ve kişisel gelişimlerine destekleyen etkinliklerine bir yenisini daha eklediklerini söyledi.
Turnuvanın büyük bir heyecana sahne olacağını ifade eden Başkan Yardımcısı Dikenli, “Sporu ve sporcuyu sonuna kadar destekleyen bir belediye olarak ara tatil döneminde yine çocuklarımızı unutmadık. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüzün 2025 Yılı Faaliyet Programında yer alan ödüllü Sömestr Futbol Turnuvasını başlattık. Şehrimizdeki futbol okulları ve spor kulüplerinde forma giyen 2014, 2015 ve 2016 doğumlu minik sporcularımızın forma giydikleri takımları, güzel bir turnuvada buluşturuyoruz. Tüm etkinliklerde olduğu gibi burada da çocuklarımızın sosyal, fiziksel ve zihinsel gelişimlerini destekleyerek, onların hayatlarına güzel bir dokunuşta bulunuyoruz. İlk maçlar oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçti, çocuklarını bu tür etkinliklere getiren ailelerimize ayrıca teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Prof. Dr. İlhan Geçit’in talimatlarıyla bu ve benzeri etkinliklerle çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişimlerine katkı sunmaya devam edeceğiz. Turnuvada mücadele edecek takımlarımıza, teknik heyetlere ve sporcularımıza başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.
Spor, 25 Ocak 2025 23:26
Yorumlar (0)
Sağlık ve Sosyal Destekte Vatandaş Önceliği.
Başkan Geçit: "Yeşilyurt'u Daha Güçlü ve Yaşanabilir Bir İlçe Haline Getiriyoruz.
ATABAY Genç Sporcularla Birlikte Doğa Sporlarında Yeni Başarı Hikayeleri Yazıyor.
Malatya'nın Destek Kapsamına Alınmamasına Ağbaba'dan Sert Eleştiri.
Battalgazi'de Asfalt Seferberliği: Yol Yenileme Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor
Başlık: Malatya Voleybol Camiasından ASKF Başkanı Kahraman Fırat'a Hayırlı Olsun Ziyareti.
Toplum Destekli Polislerden Boğulma Vakalarına Karşı Bilgilendirme Çalışması.
Elazığ Caddesi'nde Maddi Hasarlı Trafik Kazası.
Pütürge'de Yangın Felaketi: 2 Ev, Meyve Bahçeleri ve Ormanlık Alan Zarar Gördü.
Darende'de Acı Olay: Kayısı Bahçesinde Traktörle Çalışırken Hayatını Kaybetti.
Akçadağ'da Araç Yangını Korkuttu.
CHP'den Malatya Kamuoyuna Dikkat Çeken Açıklama.
Doğanşehir'de Odunluk Yangını Kısa Sürede Kontrol Altına Alındı.
Tekstil Fabrikasının Atık Deposunda Çıkan Yangın Kısa Sürede Söndürüldü.
Havalimanı Yolunda Korkutan Kaza: Sürücü Ağır Yaralandı.
Büyükşehir'in Mobil Konkasör Hamlesi Maliyetleri Düşürüyor.
Battalgazi'nin Hikâyesi 60 Saniyelik Videolarla Anlatılacak.
Malatya'da Rekor Uyuşturucu Operasyonu: 202 Kiloluk Sentetik Madde Üretilebilecek Hammadde Ele Geçirildi.
Kuluncak İlk Kültür Festivali İçin Hazır: Hedef Tanıtım, Birlik ve Dayanışma.
İşletmelerin En Büyük Gündemi: Yüksek Kira ve Tahliye Endişesi.
CHP Malatya İl Yönetiminden Üç İlçeye Görevden Alma Kararı.
Büyükşehir, Kırsal Ulaşımda Standartları Yükseltiyor.
Şehit Yakınları ile Gaziler Sanat Eserlerini Sergiledi.
Malatya'da Huzur Operasyonu: 273 Ekip Sahadaydı.
FETÖ'den Aranan 3 Firari Hükümlü Güvenlik Güçlerince Yakalandı.
Parçikanlılar Sarıçiçek Yaylası'nda Birlik ve Kardeşlik İçin Buluştu.
Salih Karcıoğlu 2. Uluslararası Resim Sergisine Yoğun İlgi.
Havuz Kaynaklı Göz Enfeksiyonları Tatilinizi Kâbusa Çevirebilir.
Stres ve Obezite Kalp Rahatsızlıklarını Tetikliyor.
Başkan Geçit: "Üreticimizin Yanında Olmaya Devam Edeceğiz.
Şampiyon Şirketler Grubu, Birlik ve Bereket Buluşmasına Ev Sahipliği Yaptı
Sevgi ve Mutluluğun Buluştuğu Gece: Gerçek ve Çekin Ailelerinin Düğünü
Battalgazi Belediyesi, Yaşlı ve Engelli Vatandaşların Yanında.
Bakan Murat Kurum'un İsmi Malatya'nın En Prestijli Caddesinde Yaşatılacak.
Sarıçiçek Festivali ile Yamadağı Şenlikleri Kültürel Birliğe Sahne Oldu.
Başkan Er Darende’de Hizmet ve Yatırımları Değerlendirdi.
Malatya TSO, ABD Pazarındaki Yeni Ticaret Fırsatlarını Masaya Yatırıyor.
Yüzler Güldü, Gönüller Buluştu: Malatya'da Özel Çocuklara Yaz Şenliği.
Doğanyol'da Ormanlık Alanda Çıkan Yangına Ekiplerden Hızlı Müdahale.
