YEŞİLYURT BELEDİYESİ ÖDÜLLÜ ‘SÖMESTİR FUTBOL TURNUVASI’ BAŞLADI
Spor, 25 Ocak 2025 14:48
Yeşilyurt Belediyesi, öğrencilerin yarıyıl tatil dönemindeki zamanlarını iyi bir şekilde değerlendirmesi amacıyla Ödüllü Sömestr Futbol Turnuvasını başlattı. 2014, 2015 ve 2016 doğumlu sporculardan oluşan futbol okulları ve spor kulüplerinin katılımıyla başlayan futbol turnuvası, 31 Ocak’ta oynanacak final maçlarıyla sone erecek.
Yeşilyurt İlçesinde sportif faaliyetlerin yaygınlaştırılması hedefiyle gerek fiziksel yatırımlar gerekse de sportif faaliyetlere aralıksız devam eden Yeşilyurt Belediyesi, 2024-2025 Eğitim-Öğretim dönemine verilen 15 günlük ara tatilde minik futbolculara yönelik Ödüllü ‘Sömestr Futbol Turnuvası’ başlattı.
Yeşilyurt Belediyesinin sportif yatırımlar kapsamında hizmete sunduğu Yakınca Spor Adası içerisinde hizmete sunulan Halı Sahada tek devre lig usulü şeklinde başlayan turnuvaya futbol okulları ve spor kulüpleri, 2014-2015 ve 2016 doğumlu sporcularla katılıyor. 24 Ocak ile 31 Ocak 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek olan turnuvaya Malatya Aile Spor, Ataköyspor, 1966 Malatya Gençlikspor, Sanayispor, Karakavakspor, Malatya Şehirspor, Malatya Galataspor ve Gençlik İl Müdürlüğü takımları katılıyor.
31 Ocak 2025 tarihinde Çilesiz Halı Sahada gerçekleşecek final maçlarıyla tamamlanacak olan turnuvada dereceye giren takımlara kupa, madalya ve futbol topu hediye edilecek.
Ödüllü Sömestr Futbol Turnuvasına katılan tüm takımlara başarılar dileyen Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünden sorumlu Başkan Yardımcısı Erkan Dikenli, minik sporcuların fiziksel ve kişisel gelişimlerine destekleyen etkinliklerine bir yenisini daha eklediklerini söyledi.
Turnuvanın büyük bir heyecana sahne olacağını ifade eden Başkan Yardımcısı Dikenli, “Sporu ve sporcuyu sonuna kadar destekleyen bir belediye olarak ara tatil döneminde yine çocuklarımızı unutmadık. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüzün 2025 Yılı Faaliyet Programında yer alan ödüllü Sömestr Futbol Turnuvasını başlattık. Şehrimizdeki futbol okulları ve spor kulüplerinde forma giyen 2014, 2015 ve 2016 doğumlu minik sporcularımızın forma giydikleri takımları, güzel bir turnuvada buluşturuyoruz. Tüm etkinliklerde olduğu gibi burada da çocuklarımızın sosyal, fiziksel ve zihinsel gelişimlerini destekleyerek, onların hayatlarına güzel bir dokunuşta bulunuyoruz. İlk maçlar oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçti, çocuklarını bu tür etkinliklere getiren ailelerimize ayrıca teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Prof. Dr. İlhan Geçit’in talimatlarıyla bu ve benzeri etkinliklerle çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişimlerine katkı sunmaya devam edeceğiz. Turnuvada mücadele edecek takımlarımıza, teknik heyetlere ve sporcularımıza başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.
Spor, 25 Ocak 2025 14:48
Yorumlar (0)
Mustafa Kılınç: “Bayramlar Birlik ve Dayanışmanın En Güzel Örneğidir.
Erdal Üstünde’den Ramazan Bayramı Mesajı: “Birlik ve Dayanışma En Büyük Gücümüz.
Ramazan Bayramında Sağlıklı Beslenmenı̇n İpuçları...
Türk Dişhekimleri Birliği Haberi: Mutlu Bir Ağız, Mutlu Bir Hayat Demektir...
Battalgazi’de Hijyen ve Fiyat Denetimleri Aralıksız Sürüyor
Halk Sağlığı İçin Sıkı Denetim: Yeşilyurt’ta İşletmeler Mercek Altında
Başkan Geçit’ten Temizlik Ekiplerine Teşekkür Ziyareti
Ağbaba: “Bayramlar Kardeşliğin ve Umudun Simgesidir.
Gençliğe Büyük Yatırım: Turgut Özal Gençlik Merkezi’nin Temeli Atıldı
Başkan Er: “Ecdadın Emanetine Sahip Çıkmaya Devam Edeceğiz.
Babacan: “Sağlık Çalışanlarımız Büyük Bir Özveriyle Görev Yapıyor.
Uyuşturucu ve Silah Kaçakçılarına Darbe: 3 Tutuklama
Vali Seddar Yavuz: “Büyüklerimiz En Kıymetli Hazinemizdir
Vali Seddar Yavuz: “Nevruz, Umudun ve Yeniden Doğuşun Sembolüdür.
FETÖ Hükümlüsü Malatya’da Yakalandı.
Battalgazi’de Bayram Öncesi Anlamlı Etkinlik: Çocuklara Ücretsiz Tıraş.
Vatandaş Rahat Etsin Diye Büyükşehir Görev Başında
Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Mart Gündemi Kapanışı
Malatya’da Uyuşturucu ve Silah Operasyonu: 4 Gözaltı
Vatandaşlar İçin Temiz ve Düzenli Bayram Alanları: Cami ve Mezarlıklar Hazırlanıyor
Yeşilyurt Belediyesi Meclis Üyeleri, Başkan Geçit’in İftarında Bir Araya Geldi
Başkan Geçit’ten Anlamlı 18 Mart Mesajı: “Çanakkale Deniz Zaferi Geçilmez”
Başkan Er: “Çanakkale Deniz Zaferi Geleceğimizin Teminatıdır
Vali Seddar Yavuz: “Çanakkale Deniz Zaferi Milletimizin Gururudur”
Keskin: “Çanakkale, Birlik ve Beraberliğin En Büyük Sembolüdür
Tüfenkci’den Malatya Basınına Ziyaret: “Basın, Şehrin Vicdanıdır”
Konteynerde Şüpheli Ölüm: Genç Adam Silahla Hayatına Son Verdi.
Battalgazi Belediyesi’nden Hastane Çevresine Konforlu Dokunuş
MALATYA’DA TIP BAYRAMI SATRANÇ TURNUVASI TAMAMLANDI
Malatya İçin Ortak Ses: “Her Şey Malatya İçin El Ele” Grubu Takdir Topluyor.
Beylerderesi Baraj Göleti Mevkiinde Trafik Kazası: 1 Kişi Yaralandı
Kale Uygulama Noktasında Uyuşturucu Operasyonu: 11 Kilo 400 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi
Malatya Yeşilyurtspor U14, Deplasmanda Farklı Galip
Malatya’daki Eğitim Kurumu Olayına İlişkin ESENLİK A.Ş.’den Açıklama
Başkan Kılıç’tan Birlik ve Kardeşlik Vurgulu Kadir Gecesi Mesajı
Battalgazi’de Ramazan’da Birlik ve Kardeşlik Programları
Başkan Er’den Kadir Gecesi’nde Birlik ve Dua Vurgusu
Şehir Trafiğine Nefes: İnönü Caddesi Açıldı, Fuzuli Caddesi Yenileniyor
Battalgazi’de Gece Saatlerinde Trafik Kazası: 5 Kişi Yaralandı
