BAŞKAN ER MALATYALILARA TEŞEKKÜR ETTİ
Gündem, 25 Ocak 2025 01:03
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er; “Şehr-Ül Emin Olma Sorumluluğunu Çalışarak, Üreterek, Daha Güçlü Bir Malatya İnşa Ederek İfa Edeceğiz”
BAŞKAN ER MALATYALILARA TEŞEKKÜR ETTİ
Toplu Açılış Töreni ve TOKİ kura çekimi ile AK Parti Malatya 8. İl Olağan Kongresi’ne katılmak üzere Malatya’ya gelen Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, programların ardından Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaretinden büyük bir onur ve mutluluk duyduğunu belirten Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Güçlü Türkiye'nin ve Yeni Malatya'mızın Mimarı Sayın Cumhurbaşkanımızı şehrimizde ve belediyemizde ağırlamaktan büyük bir onur ve mutluluk duyduk. Sayın Cumhurbaşkanımız, her zaman Malatya'mızın yanında olmuş, bizlere büyük destekler vermiştir. Özellikle 6 Şubat depremlerinin ardından şehrimizin yeniden imarı ve ihyası hususunda gösterdikleri hassasiyet ve desteklerden dolayı şahsım ve tüm hemşehrilerim adına kendilerine en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Dile kolay, şu an 11 ilimizde, 174 ayrı alanda, 1.900 şantiyede; 182 bin mimar, mühendis ve işçi kardeşimizle sürdürülen yoğun çalışmaların bir semeresi olarak 201 bininci konutu Sayın Cumhurbaşkanımız Malatya'da teslim etti. Sayın Cumhurbaşkanımız bir kez daha 2025 yılının sonuna kadar Malatya'mızda yaklaşık 80 bin, deprem bölgemizde ise 452 bin 983 bağımsız bölümün hak sahibi vatandaşlarımıza teslim edileceğini vurguladılar" dedi.
“SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ HİÇBİR ZAMAN ELİNİ VE GÖNLÜNÜ MALATYA'MIZDAN ÇEKMEDİ”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya'ya her zaman özel bir ilgisi olduğunu vurgulayan Başkan Er açıklamasının devamında, "Sağolsunlar, Sayın Cumhurbaşkanımız hiçbir zaman elini ve gönlünü Malatya'mızdan, hemşehrilerimizden çekmedi. Çok ciddi tasarruf tedbirlerine rağmen Malatya’mız söz konusu olduğunda, gerekli her türlü desteği ziyadesiyle verdiler. Devletin tüm imkânlarını seferber ettiler. Dün de Sayın Cumhurbaşkanımız çok yoğun programlarına rağmen sağolsunlar Malatya Büyükşehir Belediyemizi ziyaret ederek bizleri onurlandırdılar. Belediyemizi ziyaretleri sırasında, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sadece Büyükşehir Belediyemizin çalışmaları ve projeleri ile ilgili değil; Malatya'mızın genelinde devam eden çalışmalar, projeler ve şehrimizin öncelikli ihtiyaçları hakkında geniş bir brifing verme imkânımız oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız, Malatyalı hemşehrilerimizin yoğun teveccühünden çok memnun kaldıklarını ifade ederek, hemşehrilerimize teşekkürlerini ilettiler. Kendilerine arz ettiğimiz hususlarla ilgili başta bakanlarımız olmak üzere ilgili bürokratlara anında talimatlarını verdiler ve her bir sürecin titizlikle takip edilmesini istediler" dedi.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er “Sayın Cumhurbaşkanımızın Malatya’mıza gösterdiği yakın ilgi ve destek, bizler için büyük bir motivasyon kaynağıdır. Sayın Cumhurbaşkanımıza Malatya'mıza gösterdikleri yakın ilgi ve alâkadan dolayı tüm hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. Bizler, Malatya’mız için durmadan çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
"TÜM HEMŞEHRİLERİMİZE TESEKKÜR EDİYORUM"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gösterilen yoğun teveccühten dolayı Malatyalılara teşekkür eden Başkan Er, " Gerçekten hemşehrilerimiz, Sayın Cumhurbaşkanımızı büyük bir sevgiyle bağırlarına bastılar. Soğuk havaya rağmen kadın erkek, genç yaşlı demeden akın akın gelerek yolları, meydanları doldurdular. Sayın Cumhurbaşkanımıza, büyük bir vefa gösteren, O'nun arkasında Beydağı gibi duran her bir hemşehrime hasseten teşekkür ediyorum. Gerek Sayın Cumhurbaşkanımızın şehrimize gösterdikleri bu yakın ilgi ve alâka, gerekse de aziz hemşehrilerimizin Sayın Cumhurbaşkanımıza gösterdikleri teveccüh bizlere çok büyük bir sorumluluk yüklemiştir. İnşallah gerek Sayın Cumhurbaşkanımıza yol arkadaşı olma, gerekse de Malatya gibi kadirşinas bir şehre Şehr-ül Emin olma sorumluluğunun gereğini yaz-kış, gece-gündüz demeden çalışarak, üreterek, daha güçlü bir Malatya inşa ederek ifa edeceğiz" dedi.
Gündem, 25 Ocak 2025 01:03
Yorumlar (0)
Esnaf Odası Kimin Yanında? Akçadağ’da Cevap Bekleyen Sorular...
CHP'de Sessizlik Perdesi: Dün Aynı Karede Olanlar Bugün Nerede...???
Şehir Kütüphanesi Bakan Yardımcısı Eminoğlu’ndan Övgü Aldı.
Cansu Durkun Abalı, PMU Indonesia 2026’da Konuşmacı Olarak Sahne Alacak
Sektörde Denge Arayışı Devam Ediyor.
Birlik, Beraberlik ve Paylaşma Ruhu Muharrem İftarında Yaşatıldı.
Doğanyol Koldere Ortaokulu’ndan Türkiye Çapında Büyük Başarı.
CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız Gündeme İlişkin Açıklamalarda Bulundu.
Yangın Tehlikesine Karşı Kapsamlı Mücadele: Yeşilyurt’ta Otlar Temizleniyor.
Esnaf ve Ticaret İçin Yeni Adım: Malatya Çarşısı’nda Kümelenme Dönemi.
Başkan Er’den Doğanşehir Çıkarması: Deprem Konutları İncelendi, Yeni Hizmetler Açıldı.
Eğitime Yatırım, Geleceğe Güven: 507 Öğrenci YKS’ye Hazırlandı.
Fırat Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Elazığ’da Toplandı.
Şentepe Mezarlık Kavşağı’nda Trafik Kazası: 2 Yaralı.
Yüzüncü Yıl Kent Parkı'nda Asayiş Uygulaması: 128 Şahıs Kontrol Edildi
AKÇADAĞ SULAMA BİRLİĞİ'NDE NEDEN SULAR DURULMUYOR..???
Geleceğimizi Yakmayalım: Anız Yakmak Toprağa ve Cana İhanettir!.
Malatya’da Kaymakam ve Vali Yardımcıları Kararnamesi Açıklandı.
Vali Yavuz, Doğanşehir’de Vatandaşlarla Buluştu.
ÇÖLLEŞME VE KURAKLIĞA KARŞI ORTAK SORUMLULUK ÇAĞRISI.
Doğaya Duyarlı Muhtar Berkay Pektaş’tan Takdir Toplayan Hareket.
Büyükşehir’den Geleceğe Nefes Olan Yeşil Dönüşüm Hamlesi.
DOĞANŞEHİR’DE FECİ TRAFİK KAZASI: 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ.
Türk Büro-Sen’den Adalet Bakanlığı Adaylarına Ücretsiz Klavye Kursu Desteği.
Büyükşehir Belediyesi Malatya’nın Altyapısında Tarihi Dönüşüm Başlattı.
Gençlerin Yeni Adresi: TOKİ Karagöz Spor Kompleksi.
Daha Sağlıklı Bir Malatya İçin İlaçlama Çalışmaları Hız Kazandı.
Başkan Er: “Yeni Hicri Yılın İnsanlığa Huzur ve Barış Getirmesini Diliyorum.
Vali Yavuz: “Muharrem Ayı Birlik, Beraberlik ve Kardeşliğin Simgesidir.
Basın Özgürlüğü Kadar Basın Ahlakı da Önemlidir.
Orduzu Spor, Malatya Satranç Şampiyonu Oldu.
Ekranlar Büyütüyor, Hayat Küçülüyor: Kayıp Neslin Hikâyesi.
Dayanışmanın En Güzel Örneği: MİDİDER’den Anlamlı Organizasyon..
Kiras Hukuk Bürosu Görkemli Bir Törenle Hizmete Açıldı.
Unutulmadı, Unutturulmadı: Mehmet Turhan’ın Hatırası Hastanede Yaşıyor.
Kırkgöz Sahil Parkı Yaz Sezonuna Hazırlanıyor
Başkan Er: “Kültürel Yatırımlarımızla Malatya’nın Kimliğini Güçlendiriyoruz.
LGS Öncesi Kusursuz Organizasyon: Hazırlıklar Eksiksiz Tamamlandı.
Seddar Yavuz: “Gönüllü Kan Bağışçıları İnsanlığın Sessiz Kahramanlarıdır.
