YAZIHAN’IN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR
Gündem, 27 Ocak 2025 09:48
AĞBABA, “YAZIHAN İÇİN EL ELE KOL KOLA VERİP ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Yazıhan Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan kadın dinlenme evi, alt geçit ve Halk Market CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın da katılımı ile açıldı. Açılışlarda konuşan Ağbaba; “Hem kendi ilçem olması hem yeni aldığımız bir belediye olması hem de başkanımızın olağanüstü çabalarıyla Yazıhan’da çok güzel işlere imza atılıyor” dedi.
YAZIHAN BORÇLARIYLA ANILAN DEĞİL KENDİ PROJERİNİ KENDİ PARASIYLA YAPAN BELEDİYE OLDU
Yazıhan Belediye Başkanı Abdulvahap Göçer açılışlarda yaptığı konuşmada; “Hiç kimsenin ayağı çamura değmeyecek’ dedik bunu gerçekleştirmek için çalışmaya devam ediyoruz. Bölgenin en büyük sahil parkını Sürür’de hayata geçireceğiz. 18 bin kamyon dolgu malzemesi gerekiyor. Yaklaşık 30 kişi çalışacak. Malatya’da hafta sonu ve akşamları gelip burada dinlenecek nefes alacaklar. Bunu da Sayın Milletvekilimiz Veli Ağbaba’ya teşekkür borçluyuz. Yazıhan’da böyle insanların çıkması hepimizin gururu. Sayın Ağbaba’yı ne zaman arasak hiçbir talebimiz reddedilmemiştir. Kendisine binlerce teşekkür ediyoruz. Artık Yazıhan belediyesi güçlü bir belediye. Çünkü yanında cesur yürek Veli Ağbaba var. Sayın Vekilimiz sayesinde belediyeler birliğinde bir adet kepçe aldık. Maddi durumu iyi olmayan tüm öğrencilerin üniversite ve dershane ücretleri belediyemiz tarafından karşılanmaktadır. Belediyeyi devraldığımızda 19 milyon borç vardı. Bu borcun tamamı ödendi. Belediyemiz şuan da borcu olmayan belediyelerden biridir. Yazıhan belediyesi artık borçlarıyla anılan bir belediye değil, büyükşehirin yaptıklarını anlatan değil, kendi projelerini kendi parasıyla yapan bir belediye haline geldik.” Dedi.
YAZIHAN BEREKETLİ TOPRAKLARI, ÇALIŞKAN İNSANLARI OLAN BİR İLÇEMİZ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise, Yazıhan’da Abdulvahap Göçer’e ve bizlere güvendiğiniz ve destek verdiğiniz için teşekkür ediyoruz. Hem kendi ilçem olması hem de yeni aldığımız bir belediye olması sebebiyle ve başkanımızın da olağanüstü çabalarıyla güzel işlere imza atılıyor. Yazıhan merkeze yakın bereketli toprakları , çalışkan insanları olan bir ilçemiz. Yazıhan merkezinde geçen ana cadde büyükşehir belediyesine bağlı ama onlar yapmazsa biz ilçeler arasındaki en işlek, en güzel, en cazip cadde yapacağız. Herkes gezerken ışıl ışıl tertemiz bir caddeyi Yazıhan’a kazandıracağız” ifadelerini kullandı.
YAZIHAN İÇİN EL ELE KOL KOLA VERİP ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Ağbaba konuşmasının devamında; “Ben yerel yönetimlerden sorumluyken bir projeyi Türkiye’ye ilan ettik. Köyden ilçeye vatandaşlar geliyor, işlerini hallettikten sonra köye dönmek için beklerken erkekler gidiyor kahveye gidiyordu, kadınların bekleyeceği yer yoktu. İlkini Yazıhan ilçemizde açtık, diğer ilçelerimizde de açacağız. Bu basit gibi görünüyor ama kadınlar için çok önemli bir hizmet. Yazıhan’ı daha güzel bir yer yapmak için el ele kol kola verip çalışmaya devam edeceğiz. Yoldayken Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ile telefon görüşmesi gerçekleştirdim. Yazıhan’a geldiğimi ilettim. Yazıhan Belediye Başkanımız Abdulvahap Göçer’in ve partimizin ne talebi olursa Genel Başkanımız Özgür Özel ve ben kapı gibi arkasındayız” dedi.
Gündem, 27 Ocak 2025 09:48
Yorumlar (0)
Yeşilyurt’ta Şüpheli Ölüm: Vahap Yalçın Hayatını Kaybetti
Gençliğe Güç Katacak Proje: Gelinciktepe Gençlik Merkezi’nin Temeli Atıldı.
Sanatla Farkındalık: Başkan Er Otizm Sergisinde
Uluslararası Fotoğraf Yarışmasıyla Malatya’nın Tarım Gücü Tanıtılıyor
Ürolojide Robotik Cerrahinin Kullanım Alanı Hızla Genişliyor...
Kalemler Güvenli Gelecek İçin Yazacak: Yeşilyurt’tan Hikâye Yarışması
Battalgazi Meclisi Nisan Oturumunu Tamamladı: İmar ve Yönetmelik Gündemi Öne Çıktı
KAYIP ŞAHIS 3 GÜN SONRA BULUNDU: EKİPLERDEN HIZLI VE ETKİLİ ÇALIŞMA
VEFA MI, NANKÖRLÜK MÜ? TOPLUMUN AYNASINDA ACİ BİR GERÇEK
Eczaneye Hırsızlık Yapan Şahıslar Kıskıvrak Yakalandı.
Seddar Yavuz: “Hukukun Üstünlüğü Avukatlarımızla Güçleniyor.
Parkinson Hastalığı Tedavisinde Beyin Pili Yöntemi
Baharın Habercisi: Alerjik Konjonktivit.
Afetlere Karşı Güçlü Adım: Malatya’da Kritik Zirve
Hafızlık Yarışmasında Büyük Başarı: Malatya’dan Eslem Koç İkinci Oldu.
HİLAL ACI’YA ULUSAL DÜZEYDE TAKDİR: “ŞİDDETE KARŞI MÜCADELEDE ÖRNEK LİDER.
DOĞANŞEHİR ERKENEK’TE FECİ KAZA: 3 ÖLÜ, 1 YARALI
MALATYA’DA NARKOALAN DENETİMİ: 183 KİŞİ VE 56 ARAÇ KONTROL EDİLDİ
Kalıcı Makyajda Yeni Dönem: Cansu Durkun Abalı Doğallık, Uzmanlık ve Kalitenin Altını Çiziyor.
Yakınca ve Yeşiltepe’ye Nefes Aldıracak Proje: Geçit’ten Yerinde İnceleme.
Başkan Geçit: ‘Şevket Keskin İlkeleriyle Yoluna Devam Etti.
MALATYA, TÜBİTAK 2204-B BÖLGE FİNALİNDE GÖZ DOLDURDU
BATTALGAZİ’DE TARİH VE KÜLTÜREL MİRAS MASAYA YATIRILDI
Milli Heyecan 100. Yıl Parkı’nda: Türkiye Tek Yürek Oluyor!
Malatya’da Sanayi Krizi İddiası: Ağbaba’dan Çarpıcı Sözler
Asrın Felaketinden Asrın İmarına: Malatya’ya 417 Milyar TL’lik Hamle
Başkan Geçit Yönetim Kadrosunu Belirledi: Yeşilyurt’ta Yeni Yapılanma
Battalgazi’de Nisan Meclisi Toplandı: Taşkın’dan Hizmet ve Proje Vurgusu
ELAZIĞ’DA MADALYA YAĞMURU: GENÇ ESKRİMCİLER GURURLANDIRDI
Fırat Mahallesi’nde İş Kazası: Asansör Boşluğuna Düşen İşçi Yaralandı
Salköprü’de Trafik Kazası: 1 Kişi Yaralandı
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Çevreye Örnek Adım: ‘Sıfır Atık Günü’ Etkinliği
Geçit Sözünü Tutuyor: Topsöğüt’e Taziye Evi Kazandırılıyor
Valilikten Üreticiye Çağrı: Kayısıda Çil Hastalığıyla Mücadele Şart
Vali Yavuz: “Sağlık En Büyük Servetimizdir
Uyuşturucuya Geçit Yok: 4 Mahallede Eş Zamanlı Baskın
Battalgazi Belediyesi Harekete Geçti: Akpınar Çarşısı Teslime Hazırlanıyor
Türkiye’nin Dört Bir Yanından Gelen Yıldızlar Malatya’da Buluştu
Malatya Akçadağ’da CHP’de İstifa Depremi: Özkan Uçar Yönetim'de Ayrıldı
