Başkan Taşkın: Battalgazi’de Yeni Bir Yaşam Alanı Oluşturuyoruz
Spor, 29 Ocak 2025 06:08
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, kuraları çekilen Orduzu Bahçebaşı 5. Etap konutlarının bulunduğu şantiye alanında incelemelerde bulunarak, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.
Deprem sonrası yapılan çalışmalarla Malatya’nın en gözde bölgelerinden biri haline gelmeye hazırlanan Orduzu Bahçebaşı TOKİ konutlarında sona yaklaşılıyor. Orduzu Pınarbaşı mesire alanının üst kısmında yükselen 5. Etap konutları kapsamında 1130 konut ve 10 adet dükkânın inşaatı büyük ölçüde tamamlandı. Şu anda altyapı ve çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ederken çalışmaları yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, alt yapının da bitirilmesiyle hak sahiplerinin kısa süre içinde yeni yuvalarına kavuşacağını söyledi.
Bölgeye yaklaşık 10 bin konutun yapılacağını ifade eden Başkan Taşkın, “Bahçebaşı 5. Etap TOKİ konutlarının yapıldığı alandayız. Burası, Orduzu Pınarbaşı mesire alanının hemen üst kısmında yer alıyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya ziyaretinde burada bulunan 1 130 konutumuzun kura çekimi gerçekleştirildi. Hamdolsun, inşaatlar artık bitme noktasına geldi. Bu bölgede toplamda 10 bine yakın konut inşa edilecek ve Malatya’nın seyir keyfi, yaşam kalitesi ve konut güvenliği bakımından en iyi yerlerinden biri olacak. Battalgazi’deki hemşerilerimiz büyük bir heyecanla yeni yuvalarına kavuşmayı bekliyor. 5. Etap’taki firmamız konutları bitirme aşamasına getirdi. İnşallah 1130 vatandaşımız en kısa sürede evlerine kavuşacak.” dedi.
Başkan Taşkın: “Battalgazi Belediyesi Olarak Gerekli Çalışmayı Yapacağız”
Battalgazi Belediyesi olarak yeni yaşam alanlarına gerekli tüm desteğin verileceğini belirten Başkan Taşkın, “Bizler de Battalgazi Belediyesi olarak çevre düzenlemesi, asfaltlama, yol bakımları ve temizlik gibi tüm çalışmalara hazırız. İnşaat alanlarımızı geziyoruz ve neler yapabileceğimizi istişare ediyoruz. Gerek inşa sürecin de gerekse de tesliminden sonra bu bölgelerde Battalgazi Belediyesi olarak gereli çalışmaları gerçekleştireceğiz. Bu bölgenin de Malatya ve Battalgazi için en prestijli yaşam alanlarından biri olacağına inanıyoruz. Çok güzel manzarası, sağlam yapısı ve modern inşasıyla konforlu bir yaşam alanı oluşacak. Şimdiden tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun."
Battalgazi’de Modern ve Güvenli Yaşamın Yeni Adresi
Malatya’nın depreme dayanıklı ve modern şehirleşme anlayışıyla şekillenen en yeni yerleşim alanlarından biri olan 5. Etap TOKİ konutları, hem konumu hem de sunduğu imkânlarla bölge halkına konforlu ve güvenli bir yaşam sunmayı hedefliyor. Konutların tamamlanmasının ardından Battalgazi Belediyesi, bölgedeki ulaşım, çevre düzenlemesi ve altyapı hizmetlerine yönelik çalışmalarına hız verecek. Yeni yollar, yeşil alanlar ve sosyal donatılarıyla bölge, Malatya’nın en prestijli yaşam merkezlerinden biri olacak.
Spor, 29 Ocak 2025 06:08
Yorumlar (0)
HİLAL ACI’YA ULUSAL DÜZEYDE TAKDİR: “ŞİDDETE KARŞI MÜCADELEDE ÖRNEK LİDER.
DOĞANŞEHİR ERKENEK’TE FECİ KAZA: 3 ÖLÜ, 1 YARALI
MALATYA’DA NARKOALAN DENETİMİ: 183 KİŞİ VE 56 ARAÇ KONTROL EDİLDİ
Kalıcı Makyajda Yeni Dönem: Cansu Durkun Abalı Doğallık, Uzmanlık ve Kalitenin Altını Çiziyor.
Yakınca ve Yeşiltepe’ye Nefes Aldıracak Proje: Geçit’ten Yerinde İnceleme.
Başkan Geçit: ‘Şevket Keskin İlkeleriyle Yoluna Devam Etti.
MALATYA, TÜBİTAK 2204-B BÖLGE FİNALİNDE GÖZ DOLDURDU
BATTALGAZİ’DE TARİH VE KÜLTÜREL MİRAS MASAYA YATIRILDI
Milli Heyecan 100. Yıl Parkı’nda: Türkiye Tek Yürek Oluyor!
Malatya’da Sanayi Krizi İddiası: Ağbaba’dan Çarpıcı Sözler
Asrın Felaketinden Asrın İmarına: Malatya’ya 417 Milyar TL’lik Hamle
Başkan Geçit Yönetim Kadrosunu Belirledi: Yeşilyurt’ta Yeni Yapılanma
Battalgazi’de Nisan Meclisi Toplandı: Taşkın’dan Hizmet ve Proje Vurgusu
ELAZIĞ’DA MADALYA YAĞMURU: GENÇ ESKRİMCİLER GURURLANDIRDI
Fırat Mahallesi’nde İş Kazası: Asansör Boşluğuna Düşen İşçi Yaralandı
Salköprü’de Trafik Kazası: 1 Kişi Yaralandı
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Çevreye Örnek Adım: ‘Sıfır Atık Günü’ Etkinliği
Geçit Sözünü Tutuyor: Topsöğüt’e Taziye Evi Kazandırılıyor
Valilikten Üreticiye Çağrı: Kayısıda Çil Hastalığıyla Mücadele Şart
Vali Yavuz: “Sağlık En Büyük Servetimizdir
Uyuşturucuya Geçit Yok: 4 Mahallede Eş Zamanlı Baskın
Battalgazi Belediyesi Harekete Geçti: Akpınar Çarşısı Teslime Hazırlanıyor
Türkiye’nin Dört Bir Yanından Gelen Yıldızlar Malatya’da Buluştu
Malatya Akçadağ’da CHP’de İstifa Depremi: Özkan Uçar Yönetim'de Ayrıldı
Vali Seddar Yavuz: “Kütüphaneler Medeniyetin Hafızasıdır.
MALATYA GENÇ GİRİŞİMCİLİK AKADEMİSİ KAPILARINI AÇTI.
MALATYA’DA SATRANÇ HEYECANI: YILDIZLAR TAKIM ŞAMPİYONASI TAMAMLANDI.
Esnafın Nabzını Tutan Başkan Er’den Önemli Ziyaret
BAŞKAN TAŞKIN YARDIM SEFERBERLİĞİNİN BAŞINDA.
GECE YARISI ACI OLAY: BEYLER DERESİ GÖLETİ’NDE ŞÜPHELİ ÖLÜM
MALATYA BŞB AMPUTE TAKIMI EVİNDE AĞIR YARA ALDI: 6-1
MALATYA BŞB ENGEL TANIMADI: DEPLASMANDA FARKLI GALİBİYET, LİDERLİK KOLTUĞU!
BATTALGAZİ BELEDİYESPOR SAHASINDA KAZANDI: 2-1
MALATYA’DA FECİ KAZA: 3 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ, 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ.
Kırmızı Et Üreticileri Kararlı: ‘Söz Hakkı Sahada Olanın Olmalı.
Unutulmayan Lider Yazıcıoğlu İçin Gürbüz’den Güçlü Sözler.
KANSER YAŞ TANIMIYOR.
MALATYA’NIN YAŞAYAN DEĞERLERİNE VEFA ÇAĞRISI: “KIYMET BİLMEK İÇİN GEÇ KALMAYALIM
ERZURUM’DA UYUM VE HİZMET ATAĞI: SEKMEN YÖNETİMİ PROJELERLE ÖNE ÇIKIYOR
