YEŞİLYURT BELEDİYESİ 3 BANT BİLARDO TURNUVASINDA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
Spor, 03 Şubat 2025 11:42
Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Bilardo İl Temsilciliğiyle ortaklaşa düzenlediği Ödüllü 3 Bant Bilardo Şampiyonasında, bilardo tutkunlarını bir araya getirdi. Büyük bir heyecana sahne olan final maçlarından sonra dereceye girenlere hediyeleri takdim edildi.
Yeşilyurt Belediyesi, dünyadaki en eski ve en popüler spor dallarından birisi olup, fiziksel ve geometrik zekayı geliştirmesiyle bilinen, hızlı ve doğru karar vermeyi sağlayarak her yaştan vatandaşın sosyalleşmesini sağlayan bilardonun Malatya’da yaygınlaşması amacıyla özel bir turnuvaya ev sahipliği yaptı.
Malatya İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü Bilardo Salonunda, Yeşilyurt Belediyesi 3 Bant Bilardo Turnuvası heyecanı yaşandı. Oldukça çekişmeli ve heyecanlı müsabakalara sahne olan turnuvanın final maçları nefesleri kesti. Finalde karşılaşan sporcuların akıl dolu hamleleri, izleyenleri hayran bıraktırdı.
88 sporcunun katılımıyla gerçekleşen turnuva sonunda birinci Aykut Ertunç, ikinci Erkan Aktı, üçüncü Erkan Elbir, dördüncü ise Yalçın Geneş oldu. Final maçlarından sonra dereceye giren sporculara toplam 36 Bin TL. para ödülünün yanı sıra kupa ve madalyaları takdim edildi.
Ödül törenine katılan Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Cavit Aslan, üç gün boyunca büyük bir çekişmeye sahne olan turnuvaya katılan tüm sporculara teşekkürlerini sundu.
Sporu ve sporcuyu destekleyen etkinliklere her geçen gün bir yenisini daha eklediklerini ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Aslan, “Malatya Bilardo İl Temsilciliğiyle ortaklaşa düzenlediğimiz 3 Bant Bilardo Şampiyonasıyla sportif hizmetlerimize bir yenisini daha eklemiş olmanın sevincini yaşıyoruz. Belediye Başkanımız Prof. Dr. İlhan Geçit’in talimatlarıyla farklı spor branşlarına vatandaşlarımızı teşvik etmek, sporun yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla üç bant bilardo turnuvasına ev sahipliği yaptık. 88 sporcunun katılımıyla üç gün süren turnuvaya katılan tüm sporcularımıza öncelikle teşekkürlerimizi sunuyoruz. Dereceye girenleri tebrik ediyoruz. Bilardo tutkunlarını bir araya getiren bu turnuvamızda, sporcular hünerlerini sergilerken, izleyiciler de keyif dolu anlara tanıklık ettiler. Böylesine güzel bir organizasyonun başarı bir şekilde hayata geçmesinde desteklerini eksik etmeyen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze, Bilardo İl Temsilciliğimize ve mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Sporu ve sporcuyu desteklemeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
Program ödül töreninin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.
Spor, 03 Şubat 2025 11:42
Yorumlar (0)
Malatya’da 900’ü Aşkın STK Var… Peki Kaçı Sahada, Kaçı Sadece Tabelada?
Zamansız, Sanat Dolu Bir Atmosfer ile Akdeniz’in Dinamik Ritmi Bir Arada
Mevsiminde Beslenmek: Bağışıklığı Güçlendirmenin Doğal Yolu
Ekonomik Daralmaya Rağmen Güzellik Kazandı: Kalıcı Makyajda Teknoloji Hamlesi
ABD’li Mimarların Türkiye Çıkarması: Tarih ve Doğal Taş Efesus Stone’da Buluştu
Nöronal Enerjinin Kalbi Ankara’da Attı
Kameranı Kap, Yarışa Katıl: 1. Kısa Film Festivali İçin Son Gün 15 Aralık
Hakem Tartışmaları Gölgesinde Türk Futbolu, Malatya’da Tehlike Büyüyor
Battalgazi Belediyesi Yılın Son Meclis Toplantısını Yaptı
Geleceğini Arayan Gençler Büyükşehir’in Üniversite Günlerinde Buluştu
MASKİ, Kuluncak’ın Yıllardır Beklediği Altyapı ve İçme Suyu Sorununu Çözüyor
Sadıkoğlu: “İşletmelerin uygun koşullu kredilere ihtiyacı var”
Akçadağ’a Kalkınma ve İnovasyon Merkezi Açıldı
SULAMA BİRLİKLERİ NE İŞ YAPIYOR?
MALATYA’DA MÜCBİR SEBEP UZATILMASI: SAHADA YİNE TEK KİŞİ, GERİ KALANLAR NEREDE?
Sokak Satıcılarına Şafak Baskını: Çok Sayıda Uyuşturucu Ele Geçirildi
PUSUDA” OYUNU BEĞENİ TOPLADI
MALATYA’ DA GIDA DENETİM ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM ETMEKTEDİR
Geleceğini Planlayan Gençlere Fırsat: Büyükşehir’den Kariyer Günleri Etkinliği
MALATYA’DA 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
YEŞİLYURT BUHARA BULVARI’NDA KAZA: İKİ SÜRÜCÜ YARALANDI
İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğrencileri Destek AFAD Gönüllülüğü Eğitimi Aldı
Yeşilyurt’un Yapı Gücüne Yeni Destek: 70 Milyon TL’lik 2. Beton Santrali Açıldı
Göz kapağı estetiği ameliyatları, sağlıklı ve genç görünüm kazandırıyor
4. 2025’in Finali: Yeşilyurt Belediye Meclisi Aralık Ayı Oturumunu Sürdürdü
GENÇLERLE GELECEK BULUŞMASI: BAŞKAN ER KARİYER GÜNLERİ’NDE
Kütüphane Projesi Tartışma Yarattı: Yıldız’dan Sami Er’e Sert Soru
ÖZALPER MAHALLESİ’NDE TRAFİK KAZASI: İTFAİYE EKİPLERİ HIZLA MÜDAHALE ETTİ
5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü Mesajı
Akçadağ’da Seçim Masalı: İddialara Göre Tarafsızlık Raflarda, Kulisler Sahada!
GÖZ KURULUĞUNA KARŞI DAMLA TEDAVİSİ
Evde Fiziksel Aktiviteyi Artırmanın Yolları: Sadece Yaşlılar İçin Değil, Herkes İçin
YEŞİLYURT BELEDİYESİ ENGELLİLER GÜNÜ’NÜ ÖZEL PROGRAMLARLA KUTLADI
Battalgazi’nin Tarihi Dokusu ‘Bir Kent, Bir Tarih, Bir Kadraj’ Sergisinde Hayat Buldu
Yeşilyurt’ta Çakarlı Araç Operasyonu: Gizli Megafon ve Sesli İkaz Sistemi Ele Geçirildi
BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan’ın Acı Günü: Kardeşi Çetin Apohan Vefat Etti
İTFAİYE PERSONELİYLE BİR ARAYA GELEN BAŞKAN ER:
Et ve Tavuk Birlikleri Denetleniyor mu?
Et 750 TL, Garibanın Sesi Duvarı Aşamadı: Kasaplar Odası Başkanı’na Halktan Sert Tepki
