İlçe Terminali (Yeni Köy Garajı) esnaflarıyla bir araya gelen Başkan Er
Gündem, 28 Şubat 2025 23:09
ESNAFLARIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR”
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, İlçe Terminali (Yeni Köy Garajı) esnaflarıyla bir araya geldi. Burada esnafların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Er, Büyükşehir Belediyesi olarak daima esnafın yanında olduklarını belirtti.
İlçe Terminali (Yeni Köy Garajı) ziyareti sırasında esnafların taleplerini dinleyen Başkan Er, esnafların daha verimli ve konforlu bir ortamda vatandaşlara hizmet verebilmelerini sağlamak amacıyla gerekli çalışmaların devam ettiğini söyledi.
“Allah’a Şükürler Olsun ki Çalışmalarımızı Titizlikle Sürdürüyoruz”
Başkan Er, Büyükşehir Belediyesinin yaptığı bazı çalışmalara değinerek, “Bir taraftan Malatya’mızı tekrardan inşa ederken bir taraftan da vatandaşlarımızın istek ve taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Hepimizin bildiği gibi Malatya’mız bir süreçten geçiyor. Şehrimizin dört bir yanı şantiye alanına dönmüş durumda ama çalışmalar tamamlandığında inşallah Malatya’mız eskisinden daha da güzel olacaktır. Göreve geldiğimiz günden bu yana, ‘en son vatandaşımız kalıcı iş yerine ve evine erişinceye kadar durmak, yorulmak yok’ dedik. Allah’a şükürler olsun ki çalışmalarımızı bu minvalde sürdürüyoruz.
Allah’a hamd olsun çok güçlü bir liderimiz ve devletimiz var. Allah devletimizden razı olsun ve devletimize zeval vermesin. Tasarruf tedbirlerine rağmen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgelerine hiçbir kısıtlama yapmadı. Allah’a hamd olsun inşaatlarımız hızla yükseliyor. 4-5 ay içerisinde 95 bin konutun ihalesini gerçekleştirdik. Malatya’da toplamda 80 bin hak sahibi var fakat biz 95 bin konutun ihalesini gerçekleştirdik. Ayrıca 26 binin üzerinde konutun teslimini yaptık. İnşallah 2025 yılının sonuna doğru konutlarımızın ve iş yerlerimizin büyük bir bölümünü teslim etmiş olacağız. Tabii bu işlerimizin yanı sıra belediyemizin uhdesinde olan işlerimizi de titizlikle sürdürüyoruz.
Öte yandan bir ayağımız sürekli Ankara’da. Ankara'da istişarelerimiz ve temaslarımız hız kesmeden devam ediyor. Bu sayede Malatya’mıza 17 milyar TL civarında hibe ve fonlar kazandırdık. Belki sadece yapılan konutlar gözüküyor ama biz yeraltında da önemli çalışmalar yapıyoruz. Sadece 6 milyar TL değerinde kanalizasyon ve yağmur drenaj hatalarıyla ilgili çalışmalarımız var ve bu yatırımlarımız daha da devam edecek” dedi.
“Esnaflarımız Bizim İçin Çok Önemlidir”
Malatya’nın bel kemiği olan esnafları her zaman desteklediklerini ifadelerine ekleyen Başkan Er, “Bugün ilçelere ve çevre illere taşımacılık yapan esnafımızın talep ve isteklerini dinlemeye geldik. Esnaflarımız bizim için çok önemlidir, varsa bir sorunları sorumluluğumuz dâhilinde çözmeye geldik” dedi.
Gündem, 28 Şubat 2025 23:09
Yorumlar (0)
Büyükşehir’den Vatandaşlara Güvenli ve Konforlu Yol Hizmeti.
Sorumluluklarının Farkında Olan, Mutlu ve Başarılı Çocuk Yetiştirmek İçin (1)
Başkan Sadıkoğlu: Üretim ve Ticaret İçin Finans Şart.
Yeşilyurt Belediyesi Taziye Evi Projelerine Bir Yenisini Daha Ekliyor.
TCDD Güzergâhında İlaçlama Yapılacak: Bölge Halkına Önemli Uyarı.
Geleceğe Nefes Olan Festival Battalgazi’de Başlıyor.
Afrika’dan Geldi, Bağlamayla Anadolu Kültürünü Tanıdı.
KERNEK’TE NEFES KESEN KURTARMA: MAHSUR KALAN KEDİ 2 SAATTE KURTARILDI.
Malatya’da Bilgi, Emek ve Sanat Aynı Şenlikte Buluştu.
Akçadağ’da “Hibe” Krizi: Esnafın Binası Başka Kuruma mı Devrediliyor?
Doğanşehir Küllerinden Doğuyor: Yeni Dönemin Temelleri Atılıyor.
Kalıcı Makyajda Doğal Görünümlü Kaşlara Talep Artıyor.
Battalgazi Belediyespor Taraftarı Yarı Final İçin Tek Yürek.
Sosyal Belediyecilik Örneği: Malatya’da İhtiyaç Sahiplerine Yemek Yardımı.
Devlet Protokolü Gaziantep’te Malatyalılarla Buluştu.
Vatandaşlardan Net Mesaj: ‘Geçici Çözüm Değil, Alt Geçit İstiyoruz.
Malatya, Satranç Dünyasının Nabzını Yeniden Tutacak.
Depremin Sessiz Yıkımı: Şehir Ayağa Kalkıyor, İnsanlar Hâlâ Yaralı.
Battalgazi’de Haziran Meclisinde Önemli Gündem Maddeleri Görüşüldü.
Rotamız Eğlence, Adresimiz Mutluluk: Yeşilyurt’ta Çocuk Şenliği.
Alman ATLAS İş Makinaları’nda Yeniden Yapılandırma Süreci.
HANBEYOĞLU CADDESİ’NDE KONFORLU VE GÜVENLİ ULAŞIM DÖNEMİ.
Şehit Aytaç Altınörs Anısına Basketbol Şöleni Başladı.
Akçadağ Devlet Hastanesi Ek Binası Nerede? Vatandaş İsyanda.
Uzman Doktor Uyarıyor: 'Dizimde Sıvı Bitmiş' İfadesi Doğru Değil...
Battalgazi Tarihine Sahip Çıkıyor, Geleceğe Güçlü Adım Atıyor.
Battalgazi’de Silahlı Saldırı: Husumet Kanlı Bitti.
Doğalgaz Baca Sistemlerindeki Görünmeyen Riskler Yapı Güvenliğini Tehdit Ediyor.
Yeşilyurt’ta Yol Mesaisi Sürüyor: Topsöğüt’e Konforlu Ulaşım.
Koşuya Hazır mısınız Uluslararası Malatya Aslantepe Yarı Maratonu İçin Yarış Açık.
Büyükşehir Belediyesi Engelleri Kaldırmaya Devam Ediyor.
Gözene’de Kurulan Sofra, Kardeşliğin ve Vefanın Simgesi Oldu.
Doğaya Sahip Çıkmak, Geleceğe Sahip Çıkmaktır.
Kültür, Birlik ve Gelenek: Sarıçiçek Yayla Festivali Başlıyor.
Hayat Boyu Öğrenme, Güçlü Toplumun Temelidir.
Festival Paylaşımında Büyük Dikkatsizlik! Malatya’nın İki Büyük Kurumu Karıştırıldı.
44 Malatyalılar Birliği’nde Bayram Coşkusu.
Ayrılığın Değil, Kardeşliğin Zamanı: Birlik ve Beraberlik Vurgusu.
Yeşilyurt’ta Nefes Kesen Yakalama: Firari Şahıs Kıskıvrak Yakalandı.
