81 İLİN İTFAİYECİLERİ MALATYA’DA TOPLANIYOR
Gündem, 23 Nisan 2025 08:54
Türkiye genelindeki tüm itfaiye teşkilatlarını bir araya getiren “İtfaiye İstişare ve Ekipman Toplantısı” bu yıl ilk kez Malatya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenecek. 24-25 Nisan 2025 tarihlerinde gerçekleşecek olan toplantı, Malatya Büyükşehir Belediyesi Nikâh Sarayı’nda yapılacak.
200 ÜZERİNDE İTFAİYECİ KATILACAK
Toplantıya, Türkiye’nin 81 ilinden 200 itfaiye çalışanı katılım sağlayacak. Alanında uzman itfaiyecilerin bilgi ve tecrübelerini paylaşacağı bu önemli organizasyon, sektördeki gelişmelerin değerlendirileceği, ihtiyaçların masaya yatırılacağı ve ortak çözüm önerilerinin tartışılacağı bir platform sunacak. Toplantının ana gündem maddeleri arasında itfaiye teşkilatlarının kapasite gelişimi, mevzuat değişikliği ihtiyacı, afet ve acil durum yönetimi hususları yer alacak. İtfaiye hizmetlerinin etkinliğini artırmak, ülke genelinde bir standart oluşturmak ve kurumlar arası iş birliğini güçlendirmek amacıyla yapılacak bu toplantı, Malatya’nın ev sahipliğinde önemli bir buluşmaya sahne olacak.
ÇOBAN: AMACIMIZ DAHA İYİ HİZMET VERMEK
Malatya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşecek “İtfaiye İstişare ve Ekipman Tanıtımı Toplantısı” hakkında bilgi veren Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Ömer Çoban, “Ülkemizde meydana gelen doğal afet ve yangınlarda el ele vererek, sırt sırta çalışan itfaiyecilerimiz ve 6 Şubat 2023 depremlerinde beraber çalıştığımız itfaiyecilerimizle periyodik aralıklarla yaptığımız eğitim ve istişare toplantısını bu yıl Malatya’da yapacağız.
24-25 Nisan 2025 tarihleri arasında Malatya’mızda yapacağımız istişare ve ekipman tanıtım toplantısına 81 ilin itfaiye dairesi başkanlarının yanı sıra şube müdürleri ve diğer uzman itfaiyeci arkadaşlarımızla birlikte yaklaşık 200 kişilik katılım olacak. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Sami Er’in tensipleriyle planlamış olduğumuz programımıza gelecek olan katılımcılarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz. Toplantıda görüşülecek konularla ülkemize ve uluslararası platformlara daha iyi hizmet vermeyi planlıyoruz” dedi.
Böylesi önemli bir organizasyona ev sahipliği yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi, “İtfaiye İstişare ve Ekipman Toplantısı” programının hem Malatya’ya hem de ülke geneli itfaiye hizmetlerinin gelişimine katkı sağlayacağı da vurgulandı.
Gündem, 23 Nisan 2025 08:54
Yorumlar (0)

Malatya’lı 3’ün 1’ini Almaya Devam Ediyor

Battalgazi İlçesi Kernek Mahallesi'nde Kasten Yaralama

Malatya Büyükşehir Belediyesi Aile Yılı Kapsamında Seminer Düzenledi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, ‘2025 AİLE YILI’ ETKİNLİKLERİNE BİR YENİSİNİ DAHA EKLİYOR

İl Başkanı Bakan: “İstiklal ve istikbal mücadelesi veriyoruz”

ARGUVANLILAR DERNEĞİ KURULDU

AĞBABA; “ZİRAİ DONU DA UNUTTURACAKLAR”

BATTALGAZİ BELEDİYESPOR’LU HATİCE MUHLİSE DOĞAN MİLLİ TAKIMDA

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

Malatya Atıcılık Spor Kulübünden Büyük Başarı!

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN BAHARIN GELİŞİNE PEDALLI KUTLAMA!

İl Başkanı Bakan, “Halk Günü” programında talepleri ilk ağızdan dinledi

MAGİNDER BAŞKANI KARADEMİR: “MALATYA'NIN EKONOMİK YIKIMI GÖRMEZDEN GELİNEMEZ”

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN YEŞİL ALANDA ÜRETİM HAMLESİ

Elazığ 'da Deprem Oldu

AMPUDE FUTBOL

Küçük Ellerdeki Büyük Umutlar

“Her 10 tıp öğrencisinden 1’i mesleğe başlamadan şiddete uğruyor!”

İl Başkanı Bakan’dan ’27 Nisan e-Muhtıra’ açıklaması

Başkan Sami Er, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yürütme Kurulu Üyeliğine Seçildi

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN 7/24 YOL MESAİSİ

DAVA ADAMI MEHMET AKİF ERSOY’U ANLAMAK" KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

YEŞİLYURT’TA BAHAR PEDALLARLA KARŞILANACAK!

MİDAS’IN KULAKLARI” TİYATROSU ÇOCUKLARDAN TAM NOT ALDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Fidan Dikimiyle Çevreye Duyarlı Adımlar Atılıyor.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

BAŞKAN TAŞKIN: "MALATYA’NIN YENİ YÜZÜ BURADA YÜKSELİYOR"

Sadıkoğlu: “Hasar tespiti bir an evvel tamamlanarak, destekler verilmeye başlamalı”

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ SIFIR ATIK MUCİTLERİ YARIŞMASI’NDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Ölümlü Trafik Kazası

YEŞİLYURT’TA “DAVA ADAMI MEHMET AKİF ERSOY’U ANLAMAK” KONFERANSI DÜZENLENECEK

BULUTLU VE HİSARTEPE’YE 12.300 METRE İÇME SUYU HATTI

Esnaf desteklenmese göç olur

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAMİ ER’DEN MAGİNDER’E ZİYARET

Komiser Göksel Özay, Son Yolculuğuna Uğurlandı

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 4,5 MİLYON TL’LİK DESTEK

BAŞKAN TAŞKIN’DAN ESNAF ZİYARETİ

İlimizde Düzenlenen 2 Ayrı Uyuşturucu Operasyonunda 21.672 Adet Sentetik Ecza Ele Geçirildi
