Başkan Koca Cumhurbaşkanımızın Elini Güçlü Tutmamız Lazım
Malatya, 11 Ekim 2020 17:02AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, “Hem ilçe hem il hem de ülke olarak kalkınmamızı sürdürebilmemiz için cumhurbaşkanımızın elini güçlü tutmamız lazım.
AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, “Hem ilçe hem il hem de ülke olarak kalkınmamızı sürdürebilmemiz için cumhurbaşkanımızın elini güçlü tutmamız lazım. Elini güçlü tutabilmemiz içinde yerelde teşkilatlar olarak çalışmamız, gayret etmemiz ve birbirimize sahip çıkmamız gerekiyor” dedi.
Başkan Koca, AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık ve Ahmet Çakır, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte Hekimhan ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
AK Parti Hekimhan İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen toplantıda konuşan ilçe başkanı Hacı Özhan, teşkilat olarak her zaman sahada olduklarını ve çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, “Teşkilat toplantılarımızı yaptık. İlçe gençlik kollarının kongresini gerçekleştirdik. Üye ve mahalle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahalle başkanlarımızı güncelleyeceğiz. Üye çalışmalarımızı kontrol edeceğiz. Biz sahadayız, hiçbir şekilde sahayı terk etmedik” dedi.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise Malatya’nın her ilçesine olduğu gibi Hekimhan ilçesine de birçok hizmet götürdüklerini belirterek, “Biz göreve geldiğimizde ‘2 yıl içerisinde Malatya’nın hiçbir yerleşim yerinde asfaltsız, susuz, kanalizasyonsuz mahalle kalmayacak’ dedik. Şuanda da cumhuriyet tarihinin rekorunu kırdık. Geçmişte çalışmalar yapılmış, kalan çalışmaları da biz tamamlayacağız” diye konuştu.
“Neticede hizmet AK Parti’nin işidir”
AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır da AK Parti iktidarlarının hem Türkiye hem de Malatya’da önemli hizmetler yaptığını kaydederek, şunları söyledi: “AK Parti’nin Malatya’daki başarısı adına teşkilatlarımızla eksiklerimiz varsa yapacağımız saha çalışmalarıyla bu dönemde telafi edeceğiz. Pandemi nedeniyle gelen bir durağanlık var ama pandemiye uygun çalışıyoruz. Teşkilatlarımızın kan tazelemesiyle birlikte sahada çok daha güçlü ve dinamik olacağız. Genel ve yerelde çok ciddi ve önemli hizmetler yapıldı. Neticede hizmet AK Parti’nin işidir.”
“Hekimhan-Kuluncak yolunun 5,7 kilometresini de yapacağız”
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise Hekimhan’a ellerinden gelen tüm desteği verdiklerini, bundan sonrada desteklerinin süreceğini anlattı. Milletvekili Çalık, konuşmasında, “AK Parti’nin hizmet anlayışında oy versin yada vermesin hizmetlerimizi milletimizin emrine sunduk. 2023’e gidiyoruz. 2021’de büyük kongreyi yapacağız. Pandemi sürecinde maske, mesafe ve temizlik kurallarını gözeterek teşkilatlar olarak çalışmalarımızı yapacağız. Mahalle başkanlıklarımızı, sandık başkanlarımızı tespit edeceğiz. Biz, 2023’te yapılacak olan seçimin çalışmasını bugünden bitirmiş olmamız lazım. Hekimhan’ın sandık çalışmasını birebir takip edeceğiz. Hekimhan’a çok önemli yatırımları getirdik. Hastanemizi getirdik, yollarımızı yaptık, Hekimhan-Kuluncak bağlantı yolumuzu yapıyoruz. Son 5,7 kilometrelik yolumuzla ilgili bakanımız talimatı verdi” ifadelerini kullandı.
Çalık, Hekimhan ilçesinde Türkiye’nin en büyük demir madeni cevherinin milli ekonomiye kazandırılması amacıyla OYAK iştiraki Erdemir Madencilik tarafından peletleme tesisi kurulacağını belirterek, Çevresel Etki Değerlendirme( ÇED) sürecinin devam ettiğini, ilk etapta bin kişinin istihdam edileceğini kaydetti.
“AK Parti sıradan bir parti değildir”
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise şunları kaydetti: “AK Parti, sıradan bir parti değil. AK Parti’nin diğer partilerle kıyas bile yapılmaması lazım. AK Parti, bir dava hareketidir. AK Parti, bir hizmet hareketidir. AK Parti, bir gönül hareketidir. Dolayısıyla biz sadece hizmet yapmıyoruz, insanların gönüllerine ve dualarına da talibiz. Biz bu yolda dünya lideri, bugün Türkiye’yi dünyada söz sahibi yapan, Türkiye’nin haklarını koruma noktasında yedi düvelle mücadele eden, ümmeti de hakkıyla temsil etme noktasında mücadele veren Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında, yanında siyaset yapıyoruz. Duruşumuz ve tavrımızın da ona göre olması gerekir. Bu kongreleri çok önemsiyoruz, 25 Ekim’de de il kongresini yapacağız. Gönül hareketini devam ettirerek 2023 ve 2024 seçimlerine hazırlanacağız.”
“Cumhurbaşkanımızın da gücüne güç katalım”
AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca ise Hekimhan ilçesinin güzel hizmetler aldığını ifade ederek, Ahmet Çakır döneminde başlayan kanalizasyon, altyapı, içme suyu ile üst yapı hizmetlerinin devam ettiğini belirtti. Koca, MASKİ’nin ilçede büyük yatırım yaptığını kaydederek, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan döneminde de çok ciddi üst yapı yatırımlarının gerçekleştirildiğini aktardı. Hekimhan’ın belediyecilik hizmetleri anlamında ciddi kazanımlar elde ettiğini dile getiren Koca, bu hizmetlerin devam edeceğini ayrıca, ilçeye kamu yatırımlarının yapıldığını da ifade etti. Başkan Koca, konuşmasında şunları söyledi: “Hizmetlerin devam edebilmesi, bu hizmetlerin arkasının gelmesi için hem ilçe hem il hem de ülke olarak kalkınmamızı sürdürebilmemiz için cumhurbaşkanımızın elini güçlü tutmamız lazım. Elini güçlü tutabilmemiz içinde yerelde teşkilatlar olarak çalışmamız, gayret etmemiz ve birbirimize sahip çıkmamız gerekiyor. Beraberce Hekimhan’ımız, ilimiz dolayısıyla partimiz için çalışacağız ki daha güzel günlerde yaşayalım. Allah yardımcımız olsun, gücümüzü artırsın ki dünya lideri Cumhurbaşkanımızın da gücüne güç katalım.”
Başkan Koca beraberindeki milletvekilleri daha sonra Hekimhan ilçe esnafını gezerek sorunlarını dinledi.
Malatya, 11 Ekim 2020 17:02
Yorumlar (0)
Malatya Büyükşehir Belediyesi Kış Tedbirlerini Aldı
Battalgazi Belediyesi’nden Kar Yağışına Karşı Yoğun Mesai
Yeşilyurt Belediyesi’nin Geleneksel 3 Bant Bilardo Turnuvası Büyük İlgiyle Tamamlandı
Yeşilyurt’ta Kış Seferberliği: Ekipler Karla Mücadelede Teyakkuzda
Malatya’da Kar Felaketi Değil, İhmal Tablosu! YILDIZ Sert Konuştu
Akaryakıt Kaçakçılığı İle Mücadele Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi
Bağımlılık İle Mücadele İl Koordinasyon Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Kadın Kolları Yıl Sonunu Değerlendirdi: Kamuoyu Çalışmaları Merak Ediyor
Karla Mücadelede Akçadağ’da Gece Gündüz Seferberlik
Estetik Değil Sağlık Meselesi: Kalıcı Makyajda Cansu Durkun’dan Çarpıcı 5 Kural
2'nci EBDO Kongresi İçin Denizli'de Ortak Adım
TanUrla'da Yaşam Bahar Aylarında Başlayacak
Yeni Yıla Girerken Soframız Bize Ne Söylüyor?
ANTALYA’DA HASTA VE YAKINLARINA YÖNELİK ANLAMLI EĞİTİM PROGRAMI
MALATYA BÜYÜKŞEHİR KIŞA HAZIR: KARLA MÜCADELE EKİPLERİ SAHADA
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN YOĞUN KAR MESAİSİ
Yılbaşı Öncesi Sahte ve Kaçak Alkole Geçit Yok: Denetimler Sıklaştırıldı
SEÇİM YAKLAŞTI, ODALAR KONUŞMAYA BAŞLADI: PEKİ BUGÜNE KADAR NEREDEYDİNİZ?
Babacan: “Şiddetin Değil, Hukukun Egemen Olduğu Bir Türkiye”
Malatya’da DEAŞ Operasyonu: 3 Şüpheli Tutuklandı
Battalgazi’de Feci Kaza: Direğe Çarpan Otomobilde 1 Kişi Hayatını Kaybetti
DEAŞ’a Darbe: Malatya’da Ortak Operasyonla 1 Kişi Yakalandı
Vali Seddar Yavuz’un Mehmet Akif Ersoy’u Anma Mesajı
Hasat Sergisi Sanat Tutkunlarından Yoğun İlgi Gördü
Tecde’ye Büyük Yatırım: Spor Kompleksi’nin Temeli Atıldı
Sadıkoğlu ile Torunoğlu’ndan Ortak Vizyon ve İş Birliği Vurgusu
Başkan Taşkın’dan Mahalle Ziyareti: Çolaklı’da Talepler Dinlendi
Merkez Çarşı ile Malatya Yeniden Ayağa Kalkıyor
Yeşilyurt’ta Sosyal Belediyecilik Hamlesi: İlk Taziye Evi Çilesiz’de Açıldı
Malatya’da Ağır Vasıtalara Yakın Takip: Kural İhlallerine Anında Müdahale
AKÇADAĞ SULTANSUYU’NDA İHMALLER ZİNCİRİ CAN ALIYOR
MAKAS DERTLİ, CÜZDAN CAN ÇEKİŞİYOR
Yıldız: “İsmet İnönü, Halkına ve Demokrasiye İnanan Bir Devlet Adamıydı”
“Yeşilyurt Eyvan Geceleri Kültür ve Eğlenceyi Buluşturdu
Başkan Taşkın’dan Muhtarlarla Ortak Akıl Buluşması
Doğru beslenme, MS’li bireylerin yaşam kalitesini yükseltebilir
Vali Seddar Yavuz’un Regaip Kandili Mesajı
Vali Seddar Yavuz’un İsmet İnönü’nün Vefat Yıl Dönümü Mesajı
Battalgazi’de Kültür Yolculuğu: Asırlık Hikâyeleriyle Malatya Türküleri
