AK Partili Çalık’tan Kılıçdaroğlu’nun Açıklamalarına Yanıt
Siyaset, 21 Aralık 2021 07:44AK Partili Çalık’tan Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına yanıt: 11 kez seçim kaybetmiş, halen erken seçim istiyor
AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Siyaset dışı bir kurumdan siyasete müdahale isteyen Kılıçdaroğlu halen öğrenemedi siyasetin milletle yapıldığını, millet adına yapıldığını. 11 kez seçim kaybeden Kılıçdaroğlu erken seçim olmayacak. 2023 Haziran seçimlerinde hem cumhurbaşkanlığını hem Cumhur İttifakı olarak Meclis’te çoğunluğu elde ederek rekoru ileriye taşıyacağız” dedi.
Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında Hak-İş İl Temsilcisi ve Hizmet İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Bünyamin Geleri ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
Hak-İş İl Temsilcisi ve Hizmet İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Bünyamin Geleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın asgari ücreti 4 bin 250 TL olarak açıklamasının asgari ücretle çalışan işçiler ve ailelerinde çok büyük bir sevince neden olduğunu söyledi.
Milletvekili Çalık ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 4 bin 250 TL olarak açıkladığı yeni asgari ücretin hayırlı olmasını diledi. Asgari ücrette yüzde 50 oranında tarihi bir artış gerçekleştiğini belirten Çalık, “Asgari ücretten alınan gelir ve damga vergisinin kaldırılması da işverenimiz nezdinde büyük bir coşkuyla karşılanmıştır. Çalışanlarımıza ve işverenlerimize asgari ücretin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.
“KILIÇDAROĞLU ÖNCE ADAYIN KİM ONU AÇIKLA”
Çalık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “TÜSİAD Başkanı’nı aradım. Ülke yangın yeri. Herkes konuşmalı artık, herkes! Seçim istiyoruz” açıklamasını da sert sözlerle eleştirdi. Milletvekili Çalık, “Sandık geldiğinde kimi aday göstereceğinizi belirleyeceksiniz. Cumhurbaşkanı adayını belirlemeyen bir zihniyetin, her gün erken seçim çağrısı yapması abesle iştigal, trajikomik bir durumdur. Siz 11 seçim kaybedeceksiniz, milletten yetki alamayacaksınız ve alamadığınız yetkileri her sandıkta bir kez daha yaşayacaksınız. Muharrem İnce’nin söylediği gibi “Recep Tayyip Erdoğan sizi yenmişte yenmiş, yenmişte yenmiş, yenmişte yenmiş.” Allah nasip ederse 2023’te bir kez daha yenecek” diye konuştu.
“SİYASET MİLLETLE YAPILIR”
Çalık, “Siyaset dışı bir kurumdan siyasete müdahale isteyen Kılıçdaroğlu halen öğrenemedi siyasetin milletle yapıldığını, millet adına yapıldığını. 11 kez seçim kaybeden Kılıçdaroğlu erken seçim olmayacak. 2023 Haziran seçimlerinde hem cumhurbaşkanlığını hem Cumhur İttifakı olarak Meclis’te çoğunluğu elde ederek rekoru ileriye taşıyacağız. Bu millet Kılıçdaroğlu’nu artık gaflarıyla biliyor, TBMM’de yaptığı ahlak dışı el hareketiyle tanıyor.
Çıkmış bir de “Milletten korkmayın” diyor. Biz, milletle beraber yol yürüdüğümüz için bu kadar güçlüyüz. Milletin sesine kulağımızı tıkamadığımız için bu kadar güçlüyüz. Biz milletimizden gücümüzü alıyoruz. Onların milletimizin içerisine çıktıklarında karşılaştıkları tavırları herkes görüyor. Biz, asla milletimizin yaşadığı sıkıntıyı görmemezlikten gelmedik. Türkiye’nin oturtmak istediği yeni bir ekonomik düzen var. Bir ‘Türkiye Modeli’ oluşturulmaya çalışılıyor. Ekonomik anlamda yapılmak istenilen darbelere rağmen Türkiye güçlenerek çıkacak.” şeklinde konuştu.
Siyaset, 21 Aralık 2021 07:44
Yorumlar (0)
Aksa Elektrik’ten Gençlere “Geleceğin Enerjisi” Yarışması
BAŞKAN AKGÜN, KANAL 23’TE GÜNDEMİ DEĞERLENDİRECEK
Su Ürünleri İçin Kritik Dönem: Av Yasağı Başlıyor
Malatya’da Sitem Büyüyor: Vatandaş “Murat Gümüş’ü Arar Olduk” Diyor
Büyükşehir’den Teknoloji Atağı: Malatya Artık 7/24 Ekranda
Akçadağ’a Yakışır Proje: Yeni Mezarlık Alanında Çalışmalar Hızlandı.
Prof. Dr. Ahmet Karacalar: "Su İçsem Yarıyor Diyorsanız Lipödem Olabilirsiniz"
Dijital çağ el ve bilek sağlığını bozuyor
Amgen Türkiye’den Dünya Böbrek Günü’nde İlham Veren Yaklaşım: “Yaşam Bir Bütündür”
BAŞKAN ER, MOTAŞ PERSONELİYLE KAHVALTIDA BULUŞTU
MALATYA’DA KURUMLAR ARASI MASA TENİSİ LİGİ BAŞLIYOR
MALATYA’DA ANLAMLI BULUŞMALAR: MİLLETVEKİLİ ÖLMEZTOPRAK’TAN TOPLUMA DOKUNAN ZİYARETLER
AKPINAR ÇARŞI MERKEZİ TESLİME HAZIR: BAŞKAN TAŞKIN SAHADA İNCELEDİ
BAŞKAN GEÇİT, HAYVAN BAKIMEVİ PROJESİNİ YERİNDE İNCELEDİ
MALATYA’DA AYNI GÜN İKİ AYRI TRAFİK KAZASI: YARALILAR VAR
Eleştiriye Atasözüyle Siper: Akçadağ’da Söz Çok, İz Yok.
Malatya Esnafının Acı Kaybı: Bir Önceki Dönem Kuyumcular Odası Başkanı Murat Özhüsrev Hayatını Kaybetti
ANAHTAR PARTİ MALATYA’DA KAPIYI BULAMADI: MERKEZDE SÖZ VAR, SAHADA YOK
Başkan Geçit: ‘Başarımızın Temeli Sizlerin Alın Teri.
YEŞİLYURT’TA KAVGAYA KOMŞULAR DA KARIŞTI: 5 KİŞİ GÖZALTINDA
Battalgazi Belediyesi’nden Cadde ve Sokaklarda Yoğun Temizlik Mesaisi.
Başkan Sami Er, Bayramda Personelini Yalnız Bırakmadı.
Borçlandırma İşlemlerinde Son 3 Günlük Kritik Süre!
Ahırda Tören, Yanında Ziyafet: ‘Bu Kadarına da Pes’ Dedirten Açılış!
Katar’da Askeri Helikopter Kazası: 7 Personel Şehit Oldu
MAGİNDER, MALATYA’DA GÖNÜLLERE DOKUNDU: YÜZLERCE AİLEYE DESTEK
Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak: “Güçlü Türkiye, Güçlü Liderlikle Mümkün”
Malatya’da Korkutan Kaza: Kayseri Yol Ayrımında Araç Yoldan Çıktı
Depremzede Ailelere Ramazan Desteği: Hagen Derneği Gönüllere Dokundu.
BAYRAM ÖNCESİ SAHTECİLİK UYARISI: KOM EKİPLERİ SAHADA.
Malatyalı İş İnsanı Gümüş: ‘Bayramlar Kardeşliğin Simgesidir.
Ortak Meselelerimiz Grubu’ndan Birlik ve Dayanışma Vurgulu Bayram Mesajı.
Battalgazi’de Şüpheli Ölüm: Ayşe Kaylı Hayatını Kaybetti.
BAŞKAN TAŞKIN: “BAYRAMLAR, BİRLİK VE DAYANIŞMANIN EN GÜZEL YAŞANDIĞI GÜNLERDİR”
Başkan Geçit: “Bayramlar Birlik ve Beraberliğimizi Güçlendirir”
Başkan Er, Muhtarlarla İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Başkan Er: “Bayramlar Birlik ve Dayanışmanın En Güzel Vesilesidir
Bayram Geldi Neyime: Malatya’da Şeker Tadında Değil, Fiyatlar Dudak Uçuklatıyor!.
Mustafa Kılınç: “Bayramlar Birlik ve Dayanışmanın En Güzel Örneğidir.
