Masa Tenisi Dostluk Ligi, Çekişmeli Maçlara Sahne Oldu
Spor, 28 Aralık 2021 14:05Yeşilyurt Belediyesinin Destekleriyle Düzenlenen Masa Tenisi Dostluk Ligi, Çekişmeli Maçlara Sahne Oldu
“21 İl’den 140 Sporcunun Katıldığı Büyük Bir Organizasyona Başarıyla Ev Sahipliği Yaptık”
Yeşilyurt Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle 21 İl’den 140 sporcunun katılımıyla düzenlenen Masa Tenisi Dostluk Ligi, çekişmeli ve heyecan dolu maçlara sahne oldu.
Türkiye Masa Tenisi Federasyonunun 2021 Yılı Faaliyet Programında yer alan Masa Tenisi Dostluk Ligi, Yeşilyurt Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün katkılarıyla Beydağı Gençlik Merkezinde gerçekleştirildi. İki gün süren turnuvaya 21 İl’den 140 sporcu katılırken, 7 ayrı grupta oynanan maçların ardından dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi.
Türkiye’nin farklı kentlerinden gelen çok sayıda sporcunun katılımıyla gerçekleşen Masa Tenisi Dostluk Ligi’ne başarıyla ev sahipliği yaptıklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, bu tür önemli organizasyonların Yeşilyurt’u spor kenti yapma hedeflerine önemli katkılar sunduğunu söyledi.
Turnuvada dereceye giren sporcuları tebrik eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Masa tenisinde ülkemizin en büyük organizasyonlardan olup, 21 ilimizden 140 sporcumuzu misafir ettiğimiz Masa Tenisi Dostluk Ligine en güzel şekilde ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Böylesine geniş çaplı bir organizasyonda mücadele eden, alın teri döken ve emek veren tüm sporcu kardeşlerimizi tebrik ederken, hem onları hem de ailelerini, hakemlerimizi ve antrenörlerimizi kadirşinas ve misafirperver insanların yaşadığı, tarih, kültür ve gastronomi kenti olan Yeşilyurt’umuzda ağırlamaktan mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim. İlçemizi spor kenti yapma hedeflerimize ulaşmak için hizmete sunduğumuz yatırımlarımız ve sosyal sorumluluk projelerimizde her daim birlikte uyum içerisinde çalıştığımız Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzle birlikte Türkiye Masa Tenisi Federasyonumuzun faaliyet programında yer alan Masa Tenisi Dostluk Ligine ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadık. Spora ve sporcuya çok büyük yatırımlar yapan bir belediye olarak böylesine büyük organizasyonlara destek vererek sportif yatırımlarımızın boyutunu her geçen gün daha da genişletip, ilerletiyoruz.Spor hiç şüphesiz dostluktur, kaynaşmadır, bir araya gelmektedir ve en önemlisi de sağlıklı ve güzel bir hayatın temelidir.İki gün turnuvamızda hem güzel maçlar seyrettik hem de gelen misafirlerimize kentimizi ve ilçemizin tarihini, kültürünü, yemeklerini ve doğal zenginliklerini en güzel şekilde tanıtarak onların hafızalarında artık Malatya ve Yeşilyurt’un yer edinmesini sağladık. Her alanda gelişen, her alanda kalkınan her alanda artık geleceğe daha umutla ve güvenle bakan Yeşilyurt’umuzu spor kenti yapmak için bu tür organizasyonlarımıza aralıksız devam edeceğiz. Malatya’lı sporseverlerimizi farklı branşlarda önemli organizasyonlarla buluşturacağız. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen başta Türkiye Masa Tenisi Federasyonumuzun yetkililerine, Gençlik ve Spor İl ve İlçe Müdürlüğümüze, Masa Tenisi İl Temsilciliğimize, Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüze, sporcularımıza, antrenörlerimize, hakemlerimize ve gözlemcilerimize teşekkür ediyorum. Dereceye giren tüm sporcularımızı ise canı gönülden tebrik ediyorum.” diye konuştu.
Spor, 28 Aralık 2021 14:05
Yorumlar (0)
Vali Seddar Yavuz’un 6 Şubat Depremleri Yıl Dönümü Mesajı
Malatya’da Konteyner Yangını Korkuttu: Can Kaybı Yok
Deprem Sonrası Malatya’nın Enerji Altyapısına 3,5 Milyar TL’lik Dev Yatırım
Deprem Senesi Malatya: Enkaz Altında Kalan Hayatlar, Yarım Kalan Umutlar
BAŞKAN GEÇİT, MECLİS’TE KONUŞTU: “6 ŞUBAT’IN ACISI VE KAYIPLARIMIZ HÂLÂ YÜREĞİMİZDE”
Battalgazi’de Kanalboyu ve Orduzu Temizlikle Yenileniyor
Eğitime Destek Mesajı: Başkan Sami Er Barguzu Ortaokulu’nu Ziyaret Etti
Vali Seddar Yavuz Yenilenen Acil Servis Açılışına Katıldı
MAGİNDER ve Hekimhan Muhtarlar Derneği Güçlerini Birleştirdi
Battalgazi’de Korkutan Kaza: Araçta Sıkışan Vatandaşı İtfaiye Kurtardı
Trafikte Akrobasiye Son: Motosikletler Men Edildi, Ehliyetlere El Konuldu
Battalgazi Belediyesi Meclisi Şubat Ayı Toplantısında Önemli Kararlar Aldı
Kadın Eli Değen Yeşilyurt’ta Üretim Bereketleniyor
Muhtarlar Bağımlılıkla Mücadele Konusunda Bilgilendirildi
Öğrenci Güvenliği İçin Okul Çevrelerinde Trafik Denetimleri Devam Ediyor
Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele Çalışmaları Başkan Er’den Tam Not Aldı
Yeşilyurt’ta Trafik Kazası: 5 Kişi Yaralandı
Vefanın Adresi Yeşilyurt: Büyükler Yine Baştâcı
Demir Eksikliği Tedavisinde Süreklilik Önemli
MÜZİKLE TERAPİ TOPLULUĞU'NDAN TÜRK SANAT MÜZİĞİ ZİYAFETİ
Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” Törenine Vali Seddar Yavuz Damga Vurdu
Kalplerin Arındığı, Duaların Semaya Yükseldiği Gece: Berat Kandili
Katarakt Tedavisinde Femtosaniye Lazer Yöntemi
Gençleşme Uygulamalarında Tartışmalı Yöntem: Sünnet Derisi Kök Hücreleri
Vali Seddar Yavuz’un Berat Kandili Dolayısıyla Yayımladığı Mesaj
Başkan Er: “Berat Kandili, Arınma ve Affın Gecesidir
BAL Ligi’nde Malatyaspor Kahta Deplasmanından Puan Çıkaramadı
Malatya’nın Sessiz Gücü: Her Kapıyı Çalan, Her Yüreğe Dokunan Vekil
Battalgazi’de Otobüs ile Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı
Çok Güzel Hareketler İki”, Malatya’da Beklentileri Karşılayamadı
Güzellik Sektöründe Kadın İmzası: Angel Angel Güzellik Merkezi Yeni Yerinde Açıldı
Narkotik’ten Sokak Satıcılarına Darbe: 800 Gram Esrar Ele Geçirildi, 1 Şüpheli Tutuklandı
Başkan Geçit, Halı Dokuma Kursunda Üretim Sürecini Yakından İnceledi
Göztepe Hatice Akbaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda Eğitimler Yeniden Başladı
TFF Yerel Amatör Ligler Statüsü Güncellendi
YRP Genel Başkan Yardımcısı Osmanağaoğlu’ndan Malatya Çıkarması
Malatya’da Pompalı Tüfekli Saldırı: 6 Yaralı
Yeşilyurt’ta Mesleki Eğitim Kurslarına Yoğun İlgi
Milli Başarıya İmza Atan Sporculardan Başkan Taşkın’a Anlamlı Ziyaret
