Başkan Çınar, Tüm Malatyalıları Cumhurbaşkanımızın Etrafında Kenetlenmeye Davet Etti
Malatya, 24 Ekim 2020 20:32“Sayın Cumhurbaşkanımızı Misafir Edecek Olmanın Gururunu Yaşıyoruz”
“Sayın Cumhurbaşkanımızı Misafir Edecek Olmanın Gururunu Yaşıyoruz”
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 25 Ekim 2020 Pazar günü düzenlenecek olan AK Parti 7.Olağan İl Kongresine teşrif edecek olan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı misafir edecek olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.
“HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ YİNE CUMHURBAŞKANIMIZIN ETRAFINDA KENETLENELİM”
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, her alanda kalkınma sürecinde olması münasebetiyle dört bir taraftan saldırıya uğrayan Türkiye’nin güçlenerek yoluna kararlılıkla devam etmesi için tüm Malatyalıların her tarihi buluşmada olduğu gibi yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan etrafında kenetlenmeye davet etti.
“CUMHURBAŞKANIMIZI, SAYGI, SEVGİ VE HOŞGÖRÜ İÇERİSİNDE MİSAFİR EDECEĞİZ”
25 Ekim Pazar günü Malatya’da tarihi anların yaşanacağını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Ülkemizin bölgesel ve küresel anlamda büyük bir güç olabilmesi adına atılan dev adımların mimari olan AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı, 25 Ekim Pazar günü Malatya’da en güzel şekilde ağırlayacağız. Malatya Büyükşehir Belediyesinin yan tarafındaki alanda sosyal mesafe kuralları altında düzenlenecek olan AK Parti 7.Olağan İl Kongresine teşrif edecek olan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya’lı hemşerileriyle kucaklaşıp, hasret giderecektir. Birlik ve beraberliğimizin teminatı, mazlum coğrafyaların tek umudu olan, Türkiye’mizin her alanda kalkınması adına tarihi adımların atılmasını sağlayan AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı hasret ve özlemle bekliyoruz. Malatyalıların gönlünde her zaman farklı bir yerde olan Sayın Cumhurbaşkanımızı her zaman olduğu gibi yine büyük bir sevgi, saygı ve muhabbetle misafir edeceğiz. Cumhurbaşkanımızı kentimizde ağırlayacak olmak bizim için onur ve gururdur. Pazar günkü tarihi buluşmanın Malatya’ya yakışan bir güzellikte geçmesi adına Yeşilyurt Belediyesi olarak üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getirmekteyiz. Bu tarihi buluşma, Malatya’mızın daha fazla büyümesi ve gelişmesi adına bir fırsattır. Malatya’mızda son yıllarda gerçekleşen gerek alt ve üst yapı, gerekse de sağlık, kültür, spor, ticaret, turizm ve eğitim alanlarında gerçekleşen dev yatırımların gerçeğe dönüşmesinde çok büyük destekler sağlayan, her daim Malatya’lıların yanında olan Sayın Cumhurbaşkanımız’ı Malatya’mızın misafirperverliğine yakışan boyutlarda misafir edip, 2023 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde her zaman olduğu gibi yine en büyük desteği vereceğiz. Gün birlik ve beraberlik günüdür, gün dört bir taraftan saldırıya uğrayan Türkiye’mizin birliği ve beraberliğini güçlendirmek adına milletimizden aldığı güçle yoluna emin adımlarla devam eden Sayın Cumhurbaşkanımızın etrafında kenetlenme günüdür. Bu vesileyle; AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle düzenlenecek olup, tarihi bir buluşmaya ev sahipliği yapacak olan AK Parti 7.Olağan İl Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Kongreye katılacak olan tüm hemşerilerimizin temizlik, maske ve mesafe kurallarına dikkat etmelerini özellikle rica ediyorum.” diye konuştu.
Malatya, 24 Ekim 2020 20:32
Yorumlar (0)
Darende’de Şüpheli Ölüm Olayı: 16 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti
Doğaya Nefes Aldıran Çalışma: Pınarbaşı Göleti’nde Battalgazi Belediyesi İmzası
Başkan Geçit’ten Kültürel Hafızaya Dokunuş: ‘Bir Değer Bir Ömür’ ve ‘Yaşayan Miras’
Yeşilyurt’ta Gençlere Çağrı: Genç Meclis 2026 Dönemi İçin Üye Alımına Başladı
Başkan Er: “Türkiye Kendi Coğrafyasında ve Dünyada Söz Sahibi
Malatya’da Uyuşturucu Operasyonu: Binlerce Hap Ele Geçirildi, 4 Şüpheli Gözaltında
Kaçakçılık Operasyonu: Tarihi Eserler ve Binlerce Kaçak Ürün Ele Geçirildi
Bir Asrın Hafızası Gün Yüzüne Çıktı: MTSO’dan Malatya’ya Kalıcı Bir Eser
Malatya Ekonomisinin Can Damarı Şire Pazarı Tehlikede
Yeşilyurt Belediyesi, Dayanışma Ruhu İçin Kararlı Adım Attı
Battalgazi Çöşnük Mahallesi’nde İş Kazası: 1 İşçi Ağır Yaralandı
Battalgazi’de Kesici Aletli Yaralama: 1 Şüpheli Gözaltında
Malatya’da “Huzur 44” Uygulaması: 13 İlçede Eş Zamanlı Denetim
“Maldia Ortak Akıl İrade Derneği”: Ortak Akıl Nerede, İrade Kimde?
Narkotik Operasyonu: Kokain ve Tarihi Sikkeler Ele Geçirildi – Şüpheli Tutuklandı
Katarakt Ameliyatı Bunama Riskini Azaltabilir...
Menopozda Vücut Tipiniz Değişiyorsa Dikkat: Obezite Sanılan "Lipödem" Tehlikesi
“Vatandaş Soruyor, Başkanlar Cevaplıyor.
MALATYA’DA SPOR TESİSLERİ İÇİN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
MALATYA’DA RUHSATSIZ SİLAH OPERASYONU: 2 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA
Ziraat Odaları Seçimleri Neden Yapılmıyor?
Erdoğan Zelyurt: “Kalemimiz millet, sözümüz vicdan Bu masa makam değil, halkın duasıdır”
Vali Seddar Yavuz’un Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası Mesajı
Hâyırseverlere Özel Gece: Başkan Geçit “Teşekkür Buluşması”na Ev Sahipliği Yaptı
Birlikten Güç Doğdu: Çocuklar 11 Milyon TL Bağışladı
“24 Saatlik Nöbetler Canları Tüketiyor” – Ağbaba’dan Acı Gerçek
MALATYA’DA “MİLLİ TEKNOLOJİ SERGİSİ” TÖRENLE AÇILDI
Büyükşehir’in “Her Ev Bir Atölye” Projesinde Üretim Devam Ediyor
Karakavak’ta Trafik Kazası Sonrası Kavga: 5 Kişi Yakalandı, Silah Ele Geçirildi
Battalgazi’de Şüpheli Ölüm: İlk İncelemelere Göre Doğal Nedenler
Narkotik Polisi Sahada: Bilgilendirme ve Mücadele Çalışmaları Aralıksız Sürüyor
Wellness, Malatya’da Geleceğin Antrenörlerini Yetiştiriyor
Battalgazi’de Üç Araçlı Zincirleme Kaza: 6 Yaralı
Nice 7 Yıllara: Malatya Megahaber’den Okuyucularına Vefa Mesajı
Aslantaş Gitti, Hesap Soracak Kimse Kalmadı! Darende’nin Parası Nerede, Malatya’nın Tarihi Nerede?
Vali Seddar Yavuz, Güvenlik Güçlerimize Araç Teslim Törenine Katıldı
Bostanbaşı’nda Şantiyede İş Kazası: Bir İşçi Ağır Yaralandı
Yeşilyurt’ta Drift Atan Sürücü Yakalandı, Araç 60 Gün Trafikten Men Edildi
Gençlerin Sesi Battalgazi’de Yükseldi: Gençlik Çalışmaları Değerlendirildi
