ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

İtfaiyenin Balık Adamları Eğitimlerini Tamamladı

Malaya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı Sualtı Arama Kurtarma ekipleri daha hızlı ve etkin hizmet verebilmek için 

02 Kasım 2020 15:44
İtfaiyenin Balık Adamları Eğitimlerini Tamamladı

Malaya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı Sualtı Arama Kurtarma ekipleri daha hızlı ve etkin hizmet verebilmek için eğitim çalışmalarına devam ediyor. Yangın, kaza ve doğal afetlere anında müdahale eden Malatya İtfaiyesi su altında da başarılarını eğitim kampında bir kez daha gösterdi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sualtı Arama Kurtarma ekipleri, 2010 yılından bu yana itfaiye dalgıçlarının kaynaşması, bilgi ve tecrübenin paylaşılması, olası su kazalarında müşterek faaliyetlerin en sağlıklı ve hızlı bir şekilde organizesi gibi hususlarda daha verimli hizmet vermek amacıyla, Aydın İli Didim Polis Moral Eğitim tesislerinde müşterek eğitimlere katıldı.

Aydın’ın Didim ilçesinde 02 -12 Ekim tarihlerinde düzenlenen / 2020 Güz Dönemi Dalış Eğitim kampına katılan Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Sualtı Arama Kurtarma ekibi personeli, 12 günlük kamp eğitimlerini başarıyla tamamladı. Bu eğitimlerde başta arama kurtarma olmak üzere; dalgalı suda yüzme, akıntılı suda kazazede kurtarma, derin dalış, gece dalışı, kurtarma botu kullanma gibi birçok alanda eğitim ve tatbikatlara katılan personeller, eğitim kampını başarıyla tamamladı.

7/24 halkın hizmetinde olan Malatya Büyükşehir Belediyesi Sualtı Arama ve Kurtarma ekiplerinin daha verimli ve hızlı bir şekilde olaylara müdahale edebilmesi için Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın talimatları doğrultusunda günümüz teknolojisine uygun yeni dalış ekipmanlarının alımı gerçekleştirilerek, ekipman bakımından da güçlü bir yapıya kavuşturuldu.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.