ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Malatyalı İş İnsanı Reşat Erdoğan’dan BİMYAD’a Ziyaret

Malatyalı İş İnsanı Reşat Erdoğan Kısa adı BİMYAD olan Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezini Ziyaret Etti 

13 Haziran 2022 01:22
Malatyalı İş İnsanı Reşat Erdoğan’dan BİMYAD’a Ziyaret

ERDOĞAN “BEN BASIN MENSUBU DEĞİLİM, HERKES İŞİNİ YAPMALI”

Erdoğan, Geçen hafta Malatya’ya bir caminin temel atma töreni için geldik. Amacımız hayır işi. Bende ailemde, çocuklarımda şuan vakıfla alakalı çalışma yapıyoruz. Bu sıkıntılı dönemde Malatya’da taksici esnafını ziyaret ettik. Mümkün mertebe Malatya’daki hemşeriler ile dostlarımız ile hasbihal etmeye, sohbet etmeye, dertleşmeye geliyorum. Bu vesileyle de sizleri ziyaret ettik.” dedi.

Basın camiasına tamamen bıraktım. Şu anda sektörel amaçlı dergiler çıkartıyoruz. Bizim çıkarttığımız dergilerimiz tamamen sektörel dergilerdir. Ben basın mensubu değilim, gazeteci değilim. Zamanında oldum ama doğrusu şu, herkes kendi işini yapmalı. Siz basın mensubusunuz bu işi yapmalısınız. Ben farklı ticari mecrada ilgileneyim, bende kendi işimi yapayım. Bizleri Misafir eden Sayın Genel Başkan Selim Apohan ve Gazeteci, Resul Özbey’e teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

TÜM İHTİYAÇLARINI VE BEKLENTİLERİMİZE CEVAP VEREBİLECEK BİR YASA OLMASINI BEKLİYORUZ

Malatyalı İş İnsanı Reşat Erdoğan’ı misafir eden BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan” Genel merkezimize gelerek bizlere ziyarette bulunan Malatyalı İş İnsanı Reşat Erdoğan Beyefendiye nazik ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum.

Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Dünyadaki küresel krizin yansımaları ülkemizde de hissediliyor. Buna Paralel son günlerde İnternet yasa tasarısıyla ilgili düşüncelerimizi kamuoyuna çoğu zaman aktarmış gerekli yerlere çözüm önerilerimizle birlikte sıkıntılarımızı da aktarmıştık.

Şu an mecliste Basın İnternet yasası kanunu gündemde tartışılıyor. Bizlerin tüm ihtiyaçlarını ve beklentilerimize cevap verebilecek bir yasa olmasını bekliyoruz. İnternet yasasıyla resmi statü kazanacak olan medyada emek veren arkadaşlarımız ve basın emekçilerimiz rahat edecek. Merdiven altı diye tabir ettiğimiz fason sitelerde böylelikle yok olacak. Gerçek İnternet gazeteciliği de yapılacak.”

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.