MHP MALATYA’DA BİRLİK VE BERABERLİK KONGRESİNE HAZIRLANIYOR.
MHP MALATYA’DA 15. OLAĞAN KONGRE HEYECANI.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığı’nın 15. Olağan Kongresi, 6 Eylül 2026 Pazar günü gerçekleştirilecek.
MHP Malatya İl Başkanlığı, teşkilatın önemli buluşmalarından biri olacak 15. Olağan Kongre için hazırlıklarını sürdürüyor. Kongre, 6 Eylül 2026 Pazar günü Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde saat 13.00’te başlayacak.
“Kardeşlik Kalbimizde, Gelecek Aklımızda” şiarıyla gerçekleştirilecek kongrede, MHP Malatya teşkilatının birlik ve beraberlik ruhunun daha da güçlendirilmesi hedefleniyor.
MHP Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, kongre öncesinde yaptığı davette teşkilat mensuplarına ve Malatyalı vatandaşlara çağrıda bulundu. Şengönül, 15. Olağan Kongre’nin birlik, beraberlik ve dava şuuru içerisinde gerçekleştirileceğini belirterek, tüm dava arkadaşlarını ve kıymetli Malatyalıları kongreye davet etti.
MHP Malatya teşkilatının geleceğine yönelik önemli mesajların verilmesinin beklendiği kongrenin, yoğun katılımla gerçekleştirilmesi bekleniyor.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Siyaset kategorisindeki diğer haberler

Bilal Yıldırım Türkiye’yi Geziyor, Malatya’yı Unutuyor mu?

Malatya’nın Hızlı Tren Beklentisi Boşa mı Çıktı? Bakan Konuya Değinmedi.

Kılıç’tan Sami Er’e Dikkat Çeken Eleştiri: “Bu Vizyona Bu Muamele Bile …

BALBAY’IN CHP SÖZLERİ GÜNDEMDE: “ORADA BİR AKIL BİRLİĞİ OLUŞACAKTI.

ŞENGÖNÜL GÜVEN TAZELEDİ, MHP MALATYA’DA YOLA DEVAM DEDİ.




