Darende’de Boyraz Rüzgârı: “MTSO’nun Gücü Sahadan Gelecek.
Mahmut Boyraz Darende’de: “Üyelerimizi Dinleyen, Çözüm Üreten Oda Olacağız.
MTSO seçimleri öncesinde çalışmalarını yalnızca merkezle sınırlı tutmayan Mahmut Boyraz, Darende’de gerçekleştirdiği temaslarla ilçelerdeki oda üyelerine de güçlü bir mesaj verdi. Samimi ve yoğun bir atmosferde gerçekleşen ziyaretlerde üyelerle birebir görüşen Boyraz, Malatya ekonomisinin gelişimi için merkez ve ilçelerin birlikte hareket etmesinin önemine dikkat çekti.
“TÜM ÜYELERİMİZLE GÜÇLÜ BİR İLETİŞİM KURACAĞIZ”
Darende programında yeni döneme ilişkin hedeflerini paylaşan Boyraz, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nda daha dinamik, ulaşılabilir ve çözüm odaklı bir yönetim anlayışı oluşturmak istediklerini söyledi.
Boyraz, “Biz Malatya’mızın tüm ilçeleri ve merkezdeki üyelerimizle güçlü bir iletişim içerisinde, dinamik bir oda yönetimi oluşturmak için çalışıyoruz. Yeni dönemde MTSO’nun tek gayesi; tüm üyelerini dinleyen, anlayan ve sorunlara çözüm üreten güçlü bir kurum haline gelmesidir” dedi.
“BUGÜN SAHADA NE YAPIYORSAK, YARIN DA DEVAM ETTİRECEĞİZ”
Seçim sürecinde sahadan kopmadan çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Boyraz, göreve gelmeleri halinde de aynı anlayıştan taviz vermeyeceklerini vurguladı.
Boyraz, “Bugün seçim çalışmaları kapsamında sahada verdiğimiz mücadeleyi, göreve geldikten sonra da sürdüren bir yönetim anlayışı ortaya koyacağız. Üyelerimizin sorunlarını sadece dinleyen değil, çözümün takipçisi olan bir oda yönetimi anlayışıyla hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.
“MAKAMDA DEĞİL, SAHADA TAKİP EDEN BİR YÖNETİM”
İlçelerde faaliyet gösteren MTSO üyelerinin sorunlarının doğrudan yerinde takip edilmesi gerektiğine dikkat çeken Boyraz, yönetim anlayışlarının sahaya dayalı olacağını söyledi.
“İlçelerimizde bulunan üyelerimizin sorun ve taleplerini makam odalarında bekleyerek değil, sahaya çıkarak yerinde dinleyecek ve takip edeceğiz” diyen Boyraz, MTSO’nun tüm üyelerine eşit mesafede, ulaşılabilir ve aktif bir yapıya kavuşması için çalışacaklarını belirtti.
Darende’de yoğun ilgiyle karşılanan Mahmut Boyraz ve beraberindeki ekip, MTSO üyeleriyle gerçekleştirdiği görüşmelerde yeni dönem hedeflerini ve projelerini paylaşırken, ilçelerdeki üyelerin de yönetime daha güçlü şekilde dahil olacağı bir çalışma modelinin mesajını verdi.
Darende programının ardından ilçeden ayrılan Boyraz, seçim çalışmalarını Malatya’nın merkez ve ilçelerinde sürdürmeye devam edeceğini ifade etti.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Ekonomi kategorisindeki diğer haberler

Sadıkoğlu Döneminin Öne Çıkan Başarısı: Hizmet Kalitesinde Artış.

Boyraz Sahaya İndi, Hedefi Büyüttü: “1 Yılda 1 Milyar Dolar İhracat.

MTSO SEÇİMİNDE SANDIK MI KONUŞACAK, KULİS BARONLARI MI?

BOYRAZ’DAN MTSO SEÇİMLERİ ÖNCESİ SERT MESAJ: “SEÇİM MASADA DEĞİL, SANDI…

MALATYA TİCARET BORSASI’NDA RAKİP YOK, PEKİ BAŞARI NEREDE?




