ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Sporcuları Başarılarına Yeni Başarılar Ekliyor

“Sporcularımız Katıldıkları Turnuvalara Damga Vuruyor” 

02 Ağustos 2022 15:14
Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Sporcuları Başarılarına Yeni Başarılar Ekliyor

Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Görme Engelliler Halter Takımı ile Taek-Wondo Takımının sporcuları katıldıkları turnuvalarda elde ettikleri başarılarla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Gençlere yönelik yatırımlarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığı başarı ödülüyle taçlandıran Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın talimatıyla faaliyet alanları genişletilen Yeşilyurt Belediyespor Kulübü çatısı altındaki takımlarda yer alan sporcular, başarılarına yeni başarılar ekliyorlar.

Osmaniye’de düzenlenen Türkiye Görme Engelliler Halter Şampiyonasında Malatya’yı temsil eden Yeşilyurt Belediyespor Görme Engelliler Halter Takım sporcuları toplamda altı madalya kazandı. Çekişmeli geçen müsabakaların ardından 56 kg’da Zeynep Ağaç iki gümüş madalya almaya hak kazanırken, 90 kg’da Abuzer Karadağ iki bronz, 100 kg’da Ayhan Kaya ise iki bronz madalya kazanarak turnuvayı başarıyla tamamladılar.

Yeşilyurt Belediyespor Bayan Taek-Wondo Takımı sporcuları ise, Malatya’da düzenlenen Ümit Bayanlar İl Şampiyonasından madalyalarla ayrıldılar. Yarışmalar sonucunda Esmanur Çelik 53.kg’da birinci, Siyabenur Özdemir 62 kg’da ikinci, Sude Biri 53 kg’da ikinci olurken, 49 kg’da İlayda Akcan ise üçüncülüğü elde etti.

Yeşilyurt Belediye Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü İbrahim Bingül, kulüp sporcularının başarılarından gurur duyduklarını söyledi.

Gençlerin başarıları ve dinamik bir hayat yaşaması için her türlü imkânı sağladıklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü İbrahim Bingül, “ Gençlerin ve Gençliğin Belediyesi olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin güzel ve sağlıklı bir hayat yaşaması için her türlü olanağı sağlıyoruz. Kulüp takımlarımızın yanı sıra 12 ay boyunca devam eden kurslarımız aracılığıyla yetenekleri sporcuları keşfederek onları ülke sporuna kazandırmayı hedefliyoruz. Sunduğumuz imkanlardan üst seviyede yararlanıp kendilerini geliştiren sporcularımız, katıldıkları turnuvalarda elde ettikleri başarılarıyla hepimizi gururlandırıyor. Son olarak Osmaniye’de düzenlenen Türkiye Görme Engelliler Halter Şampiyonasına katılan Görme Engelliler Halter Takımımızın sporcuları altı madalya kazanarak göğsümüzü kabarttılar. Bununla birlikte Ümit Bayanlar İl Şampiyonasına katılan Bayan Taek-Wondo Takımımız ise yine güzel neticelerin altına imza atarak bizleri mutlu ettiler. Katıldıkları turnuvalarda başarılı sonuçlar alarak bizleri gururlandıran Görme Engelliler Halter Takımımız ile Taek-wondo takımımızın teknik heyetini ve sporcularını canı gönülden tebrik ediyoruz.” diye konuştu.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.