ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Şehir İçi Minibüsleri Denetlendi

Adıyaman Belediyesi Trafik Amirliği ile Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde hizmet veren toplu taşıma araçlarını denetledi. 

19 Ağustos 2022 23:32
Şehir İçi Minibüsleri Denetlendi

Adıyaman Belediyesi Ulaşım Müdürlüğü Trafik Amirliği, Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleriyle birlikte şehir merkezinde hizmet veren şehir içi minibüs hatlarında denetimlerine devam ediyor.

Toplu taşıma araçlarının karışmış oldukları trafik kazalarının önlenmesi, yolcu taşımacılığı faaliyetlerinin trafik kurallarına uygun olarak yürütülmesi ve denetim faaliyetleri yoluyla sürücüler üzerindeki algılanan yakalanma riski duygusunun arttırılması amacıyla şehir içi ulaşım hizmeti veren toplu taşıma araçlarında gerçekleştirilen denetimlerle ilgili bilgi veren yetkililer, ekipler tarafından yapılan denetimlerde kurallara uymayan araçların şoförlerinin ve sahiplerinin uyarıldığını dile getirdi.

Denetimlerden duydukları memnuniyeti dile getiren yolcular ise ekiplere ve yetkililere teşekkür etti.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.