ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Tekstil Elemanı Yetiştirme Kursu Tamamlandı

Türk Kızılay Malatya Toplum Merkezi ve Türk Kızılay Malatya İl Şubesi tarafından Bir Dokunuş Bin Hayat mottosu ile başlatılan “Tekstil Elemanı Yetiştirme Kursu” sona erdi. Kursiyerler sertifikalarını aldı. 

21 Eylul 2022 02:41
Tekstil Elemanı Yetiştirme Kursu Tamamlandı

İstihdam garantili meslek edindirme kursu ile ilgili Türk Kızılay’ı tarafından yapılan açıklamada, ”Çıktığımız yolda Malatya İlinde ikamet eden insanlara yardımcı olmaya, hayatlarında güzel dokunuşlar yapmaya devam ediyoruz.

Bu kapsamda 18 Ağustos 2022 tarihinde Türk Kızılay Malatya Toplum Merkezi ve Zevigas Hazır Giyim iş birliğinde gerçekleştirilen istihdam garantili meslek edindirme kursu olan "Tekstil Elemanı Yetiştirme Kursu" nu başlatmıştık.

Bu kursta amacımız; kişilere tekstil mesleği üzerine deneyim kazandırmak ve akabinde onları istihdama katarak düzenli bir gelir elde etmeleri sağlamaktır. 45 gün süren kursu başarı ile tamamlamış olan kursiyerlerimiz düzenli istihdama katılmış bulunmaktadırlar. Kursun son gününde kursiyerlerimize sertifika teslim töreni

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.