Özgür kadının platformu olarak konumlanan programın sezon sponsorunun GLEEDEN isimli buluşma uygulaması olması seyredilme oranını önemli ölçüde etkiledi.
Fransız menşeli buluşma uygulaması GLEEDEN'ın konseptinde hazırlanan 5 bölümlük sezonun konuları "Konuşamadığımız" başlıklardan seçilince programlar beklenenin üzerinde ilgi gördü.
Sezon sponsoru GLEEDEN tarafından belirlenen program konularının "Aldatmak, Kaçamak, Aldatan Kadınlar", "Lovebuddy, Sugardaddy", "Biz Şimdi Neyiz? Flört Evrimleri", "Libido; Hayat Neşemiz", "Tek Eşlilik, Çok Eşlilik, Çok Aşklılık" olmasıyla birlikte, araştırma sonuçlarına dayanan verilerin başarılı sunucular Sedef Yağcı ve Alev Lina Aras’ın samimî üsluplarıyla masaya yatırıldığı nitelikli bir program serisi ortaya çıktı.
Usta sunucular doğal yaklaşımlarıyla, ulu orta konuşamadıklarımızın aslında ne kadar olağan konular olduğunu gösterdiler.

Kalıcı Makyajda Yeni Dönem: Cansu Durkun Abalı Doğallık, Uzmanlık ve Kalitenin Altını Çiziyor.
Yakınca ve Yeşiltepe’ye Nefes Aldıracak Proje: Geçit’ten Yerinde İnceleme.
Başkan Geçit: ‘Şevket Keskin İlkeleriyle Yoluna Devam Etti.
MALATYA, TÜBİTAK 2204-B BÖLGE FİNALİNDE GÖZ DOLDURDU








