ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Habermalatya44.com Hayırlı Olsun Ziyaretti.

Habermalatya44.com Hayırlı Olsun Ziyaretti. 

29 Kasım 2022 13:55
Habermalatya44.com Hayırlı Olsun Ziyaretti.

Deva Partisi Hekiman ilçe Başkanı H. Bayram Çavuş yaptığı açıklama'da: Tek hedefimiz güzel ve gelişen bir Malatya'mızın  aynı kaygıları taşıyan iki grup olarak bundan sonra da elimizden geleni birlikte yapacağız.

Çavuş  Basının çok zor işleri olduğunun farkındayız. Her zaman biz sizin destekçiniz olacağız. Siz de bizlere yanlışlarımızı bize hatırlatarak, doğrularımızı öne çıkarırsanız çok da seviniriz. Birlikteliğimiz daha uzun bir şekilde devam edecektir ben buna inanıyorum. Güzel dilekleriniz için sizlere ayrıca teşekkür ediyorum..

Haber Malatya44.Com imtiyaz sahibi Dilek Kiraz ve Haber Malatya 44.Com haber Müdürümüz H.Serap Karlıdağ ise Sizlerin varlığınızı her zaman yanımız'da olmanızı  hissettik. Bu ziyaretiniz bize güç verdi. Sizin gibi başkanlarımız'ın yanımızda olması bizleri onure ediyor. Gelecekte yine dayanışma içinde olmayı umut ediyorum. Ziyaretiniz için teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum ifadelerinde bulundu...

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.