ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Elazığ Belediyesi Gençlik Korosu, Yeni Yeteneklerini Bekliyor

Elazığ Belediyesi; halk müziğini yaygınlaştırmak, yeni nesillere sevdirmek ve yaşatmak adına Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Gençlik Korosu’na gönüllü olarak katılacak genç yetenekler arıyor. 

01 Aralık 2022 16:01
Elazığ Belediyesi Gençlik Korosu, Yeni Yeteneklerini Bekliyor

BAŞVURULAR ŞAHSEN YAPILACAK

Sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında kurulan Elazığ Belediyesi Halk Korosu’nun yanı sıra gençler içinde ayrıca oluşturulan Gençlik Korosu'nda kalıcı olarak görev almak isteyen gönüllü gençleri bekleyen Elazığ Belediyesi, başvurularını 1 Aralık 2022 tarihi itibarıyla başlattı.

16-26 yaş aralığında herhangi bir enstrümanı ileri seviyede çalabilen, ses ve müzik bilgisine haiz, konser ve sahne etkinliklerinde düzenli olarak görev alabilecek gönüllüleri bekleyen Gençlik Korosu'na, başvurular şahsen yapılacaktır.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, şahsen yapılacak başvuruların Elazığ Belediyesi Doğukent Kaya Karakaya Hizmet Binası’nda gerçekleştirileceği ve seçmelerin özel yetenek, ritim, tonlama ve teknik uygunluk kriterleri üzerinden değerlendirileceği belirtildi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.