DOLAR48,08
EURO56,09
BITCOIN3.817.744
33° MALATYA
reklam reklam
Gündem

3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Çeşitli Etkinlikler Düzenlendi

3 Aralık Dünya Engelliler Günü tüm yurtta olduğu gibi Malatya’da da gün içerisinde engelli bireylere yönelik farklı birçok etkinlik düzenlendi.

04 Aralık 2022 2,3B okunma
3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Çeşitli Etkinlikler Düzenlendi
3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Çeşitli Etkinlikler Düzenlendi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ile birlikte Sanat Sokağında bulunan Gülen Yüzler Kafesini ziyaret ettiler.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ve İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren DOWN Sendromlu çocukların çalıştığı Gülen Yüzler Kafesinde çay içerek DOWN Sendromlu çocuklar ve aileleriyle sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdiler.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Sanat Sokağında gerçekleştirilen etkinliklerde gönüllerince eğlenen engelli bireylerle yakından ilgilenen Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da çocukların eğlencelerine eşlik etti. Çocuklarla oyunlar oynayan ve sohbet eden Başkan Gürkan ayrıca çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Gündem kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.