ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Yardım'a Muhtaç Fon Seçimn'de Birol Çirkin Dönemi.

Birlik ve beraberliğinin bozulmasına izin vermemek her bir üyemizin ve muhtarlarımızın görevidir. 

23 Aralık 2022 01:52
Yardım'a Muhtaç Fon Seçimn'de Birol Çirkin Dönemi.

Akçadağ'a her zaman örnek olmuş olan Çirkin bu seçimlerde de demokrasiye olan, çok sesliliğe olan bağlılığını göstereceğinden ve saygınlığını koruyacağından emin olarak 

duruşuyla, yapay tüm ayrımcılık konularını reddeden yapısıyla bilinen bir kişiliğe sahip olan Cumhuriyet değerleriyle, Atatürk’ün hedefleriyle, demokrasi ve evrensel insanlık değerleriyle yücelen bir Seçimdir.Bu anlamda secimin bir yılda emek verilerek yarattığı.

Birlik ve beraberliğinin bozulmasına izin vermemek her bir üyemizin ve muhtarlarımızın görevidir. Bu seçim önemli bir seçim ama bu seçimi siyasi bir seçim gibi algılamak, siyasi seçim gibi bir havaya büründürmek çok yanlıştır.

Çirkin seçimlerinin ilgi görmesi, demokratik rekabetlerin oluşması, temsil yarışlarının ortaya çıkması çok doğaldır. Her bir ilçemizin muhtar'larımızın elini taşın altına koyma çabasını takdirle ve mutlulukla karşılıyoruz. Yeter ki etik değerler içinde olsun, saygılı şekilde olsun, birbirimize ve ilçemize zarar vermeden olsun. Seçimlere bence bu kadar rağbet olması, daha iyinin olabilmesi için güzel bir şey. Bu kadar rakip

çıkması çok önemli; çünkü bu fakir fukara fon ne denli önemli bir yer olduğunu gösteriyor. Kalitesinin olduğunu gösteriyor.

Çirkin BEN” değil, “Biz" yapacağız.  Hiç kimseyi yok saymayaçağız. Önümüzdeki günlerde daha aktif çalışacağız. yakışan ciddiyet, saygınlık ve demokrasi ruhuyla bu sürecin tamamlanmasıdır. Barış ve dostluk içinde sonlanmasıdır. Bu nedenle herkesten sağduyu rica ediyorum.

Çirkin uygar insanlığa yakışır şekilde bu seçimleri yürütmeliyiz ve alnımızın akıyla  demokrasi şöleniyle bu süreci taçlandırmalıyız. Seçim bizi ayırmayacak, aksine kucaklaşmamıza vesile olacaktır, olmalıdır. seçimlerimizin ilçemize ve Malatya'mıza hayırlar getirmesini diliyorum. Bu duygularla,  çeşitli görevlerde almak isteyen tüm adaylara başarılar diliyorum. Kazanan sağduyu olsun, demokrasi olsun, kazanan Akçadağ olsun seçime giren arkadaşlarımıza beni bu görevi laik gören tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim ifadelerinde bulundu..

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.