ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Karla Mücadele Çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri meteorolojik verileri de dikkate alarak çalışmalarını sürdürüyor. 

07 Ocak 2023 14:54
Karla Mücadele Çalışmaları

Malatya merkeze ilk karın düşmesiyle birlikte vatandaşların herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması için yol açma, kar küreme ve tuzlama çalışması yapılıyor. Meteorolojik verileri dikkate alan ekipler Malatya merkez başta olmak üzere kırsal kesimlerde kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Özellikle kırsal kesimlerde etkili olan kar yağışıyla birlikte ekipler yağıştan dolayı kapalı olan yolları açma çalışmalarına devam ediyor.

Karla mücadele çalışmalarını sürdüren ekipler, kırsal kesimlerde gece etkili olan kar yağışı nedeniyle; Arapgir İlçesi Saluşağı, Tarhantaş, Dibek, Suceyn, Yeşilyayla yerleşim yerinde, Arguvan ilçesi Çobandere, Çakmak, Kuruttaş, Göçeruşağı, Koçak yerleşim yerinde, Kale İlçesi Uzunhüseyin, Karahüseyin, Kozluk, Çanakcı yerleşim yerinde yol açma ve kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Malatya il genelinde sabah saat: 10.30 itibariye kapalı olan 14 yerleşim yerinde yol açma, kar temizleme ve tuzlama çalışmaları devam ediyor.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.