ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Akçadağ Dayanışma Derneği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı.

Akçadağ Dayanışma Derneği kuruluşundan bu yana desteğini esirgemeyen bütün gazetecilere teşekkür ederim. 

13 Ocak 2023 11:44
Akçadağ Dayanışma Derneği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı.

Biz de bu arkadaşlarımızı tebrik amaçlı bir plaket ile ödüllendirmek istedik. Bu anlamda bizim yerel gazetecilerimiz gerçekten şehrimize yön veren arkadaşlarımızdır, ben hepsini sizlerin nezdinde tebrik ediyorum. Sizleri de ayrıca bu başarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Sıkıntılarımızla birlikte gazeteci arkadaşlarımız büyük gayret sarf ediyor. Gazeteciler görünmeyen kahramanlardır. Gazetecilik meşakkatli bir iştir.

Maskar Türkiye'de kendi bayramında bile çalışan tek meslek Gazeteciliktir. Sivil toplum örgütleri olarak  olarak verdiğiniz desteğe teşekkür ederiz.

Maskar bu geceyi düzenleyen, emeği geçen yönetimimdeki arkadaşlarımıza herkese teşekkür ediyorum. Bugün ve her gün, birlik ve beraberlik duyguları içerisinde bu mesleğe olan gönül bağınızın daim olmasını, emeğinizin karşılığını bulduğu güzel günlerde başarılı hizmetlerimizin artarak devam etmesini diliyorum.Bu meşakkatli görevi yaparken hayatını kaybeden basın şehitlerimizi de rahmetle yad ediyorum. Hayatta olanlara sağlık, afiyet diliyorum.

Maskar Görev başında olanlara başarılar temenni ediyorum ifadelerinde bulundu.

Program, basın mensuplarına plaket takdimi ile sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.