ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Başkan Gürkan Vatandaşlarla Bayramlaştı

“Milli birlik ve beraberlik içinde yaralarimizi en kisa zamanda sararacağiz” 

21 Nisan 2023 07:49
Başkan Gürkan Vatandaşlarla Bayramlaştı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ramazan Bayramı’nın birinci gününde Bayram Namazını Şehir Mezarlığında kıldıktan sonra, vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Gürkan, bayramlaşmanın ardından Şehir Mezarlığında bulunan Şehitliği de ziyaret etti.

6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraşlı depremlerden ciddi bir şekilde etkilenen Malatya’da bayramın buruk geçtiğini ifade eden Başkan Gürkan, asrın felaketi olarak nitelendiren depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa, yakınlarına ise baş sağlığı diledi. Başkan Gürkan, “Bu bayramı buruk geçiriyoruz ama bayram günleri birlik, beraberlik ve dayanışmanın yaşandığı yoğun günlerdir. Devlet, millet el ele vererek, milli birlik ve beraberlik içinde yaralarımızı en kısa zamanda sararacağız. Önümüzde ki bayramların daha da güzel geçireceğimize inanıyorum. Malatyalı hemşerilerimin bayramını kutluyor, yaralarımızın en kısa zamanda sarılmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Ayrıca Şehitliği de ziyaret eden Başkan Gürkan, “Kanını toprağa dökmüş, canını vermiş bütün şehit ve gazileri rahmetle, minnetle ve şükranla yâd ediyorum. Şehit aileleri bizlerin aileleridir. Türk toplumunun, Türk milletinin aileleri. Ailelerimizin çocukları vatan toprağı için canlarını seve seve feda etti. Allah bizleri onların şefaatine nail eylesin. Ailelerimize sabırlar ihsan eylesin” dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.