ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

İYİ Partili Göçmez “Tütündeki sorunu çözeceğiz, kaldıracağız.”

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez “Çiftçi kazanmadığı sürece millet kazanamaz, millet kazanamadığı sürece ülke kalkınmaz” dedi. 

01 Mayıs 2023 13:39
İYİ Partili Göçmez “Tütündeki sorunu çözeceğiz, kaldıracağız.”

İYİ Partili Göçmez “Tütündeki sorunu çözeceğiz, kaldıracağız.”

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez “Çiftçi kazanmadığı sürece millet kazanamaz, millet kazanamadığı sürece ülke kalkınmaz” dedi.

İYİ Parti İl ve İlçe Başkanlarıyla beraber Kahramanmaraş Merkezlerinde en fazla hasarı alan ilçelerden biri olan Doğanşehir ilçesine bağlı Erkenek, Kurucova, Yeşilova, Sürgü Mahallesi'nde vatandaşlarla ve esnaf ile bir araya gelen İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez tütün konusuna ilişkin olarak “Tütündeki sorunu çözeceğiz, kaldıracağız.” dedi.

“Meclise Daha Güçlü Gidersek Tütündeki Sorunu Çözeceğiz”

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez “Çiftçi kazanmadığı sürece millet kazanamaz, millet kazanamadığı sürece ülke kalkınamaz. Tütündeki kotayı kaldırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bizim programımızda mevcut bu. Daha önce geçmişte Mecliste verdiğimiz gensoru önergesi reddedildi. Meclise daha güçlü gidersek tütündeki sorunu çözeceğiz, kaldıracağız. Kotayı kaldıracağız daha fazla satılmasını sağlayacağız. Serbest piyasada satışını sağlayacağız. Kaçak tütün adını bile kaldıracağız. Bizim tütünümüz kadar güzel tütün var mı?” diye sordu.

“Osmanlının Yaptığı Gibi Boş Arazileri İcara Açacağız”

Depremde yıkılan evlerle ilgili İYİ Parti iktidarının çözüm önerilerini anlatan İYİ Parti Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez “Herhangi bir bedel almadan sıfır ücretle yıkılan binalarınızın yerine yenisini yapacağız ve teslim edeceğiz bu bizim boynumuzun borcu. Bununla beraber çiftçinin mutlaka teşvik almasını sağlayacağız. Destek almasını sağlayacağız. Osmanlının yaptığı gibi boş arazileri icara açacağız.” şeklinde konuştu.

“20 Senedir Aynı Milletvekilleri”

Var olan milletvekillerinden artık yakayı silktik diyen İYİ Parti Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez “ 20 senedir aynı milletvekilleri, Aktar döndür aynı. Ne yapıyorsun hiç. Adamın evine hırsız girmiş diyor ki ben bilirim kapıyı bacayı açık bıraktığımı. Adamın evi yıkılmış aramış telefonla ulaşamamış. Biz çadır gönderdik ya diyor. Çadır göndermek, konteyner göndermek çözüm mü? Betonarme binayı diker teslim edersin millete, kutu kaset tünel kalıp ile 3 günde 4 kat bina yapabiliyorsunuz. Depreme en dayanıklı hazır beton, bunları yapıp teslim edersiniz. Millet rahat rahat evine geçer.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.