ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Başkan Kazgan 'dan 3 Mayıs Basın Özgürlüğü Günü mesajı!

Başkan Kazgan'dan Basın Özgürlüğü Günü mesajı! Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü vesilesiyle kutlama mesajı yayınladı. 

03 Mayıs 2023 09:09
Başkan Kazgan 'dan 3 Mayıs Basın Özgürlüğü Günü mesajı!

Başkan Kazgan 3 Mayıs Basın Özgürlüğü Günü mesajı!

 

Başkan Kazgan Basın Özgürlüğü Günü mesajı!

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü vesilesiyle kutlama mesajı yayınladı.

 "BASININ ÇALIŞMALARINI YÜRÜTÜRKEN ÖZGÜR OLMASI KAÇINILMAZDIR”

“Çağımızın en dinamik sektörlerinden biri olan basın sektörü, insanlara doğru, tarafsız ve objektif haber, bilgi akışı sağlamak gibi çok yönlü bir kamu görevi üstlenmiştir. 

Kazgan Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde ve Malatya' mızda kamu hizmetini yerine getiren basının, çalışmalarını yürütürken özgür olması kaçınılmazdır. Doğruyu bilmek, hepimizin hakkıdır.”

“DEMOKRASİNİN AYRILMAZ BİR PARÇASIDIR”

“Bu önemli görevi yerine getiren basın mensuplarının çalışmalarını özgürce yapabilmesinde basın özgürlüğünün büyük önemi vardır. Basın ve yayın özgürlüğü, demokrasinin ayrılmaz bir parçasıdır. Basın kuruluşları, kitlelerin kamu yaşamına etkin katılımının önemli bir aracı olma niteliğini taşımasının yanı sıra farklı görüşlerin sesini duyurmasına da imkan sunmaktadır. Böylelikle toplumun düşünmeye ve araştırmaya sevk edilerek, doğru sonuçlara ulaşması sağlanmaktadır.

 

Kazgan Bu düşüncelerle başta Malatya' da faaliyet gösteren tüm basın mensuplarının 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.