ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Emniyet Güçleri Göz Açtırmıyor.

Polis sorumluluk bölgesinde huzur ve asayişin temini amacıyla uygulama ve denetimler aralıksız devam ediyor 

15 Mayıs 2023 03:09
Emniyet Güçleri Göz Açtırmıyor.

Polis sorumluluk bölgesinde huzur ve asayişin temini amacıyla uygulama ve denetimler aralıksız devam ediyor.

Yeşilyurt ilçesi Çavuşoğlu Mahallesinde meydana gelen oto hırsızlığı olayı ile ilgili ekipler tarafından yapılan çalışmalarda araç bulunmuş araçta bir adet kurusıkı tabanca ele geçirilmiş konu ile ilgili gözaltına alınan bir şüpheli hakkında tahkikata başlanmıştır.

Özalper Mahallesinde meydana gelen açıktan hırsızlık olayı ile ilgili şüpheli üç şahıs yakalanmış şahısların aracında yapılan aramada 17 adet su sayacı ele geçirilmiş konu hakkında tahkikata başlanmıştır.

Battalgazi ilçesi Aslanbey Mahallesinde yapılan denetimlerde bir tabanca, bir pompalı tüfek çeşitli ebatlarda çok sayıda fişek, 78 adet uyuşturucu hap, hassas terazi ile 24.200 TL ele geçirilmiş konu ile ilgili bir şahıs hakkında tahkikata başlanmıştır.

Malatya Emniyet Müdürlüğü olarak suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.