ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Genel Başkan Maskar' Akçadağder Olarak Her Zaman Vatandaşlarımızın Yanındayız'

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar Aile ziyaretleri kapsamında Akçadağ İlçesi Karamağara Mahalle sakinleriyle ve Depremzedelerle buluştu. 

04 Haziran 2023 12:09
Genel Başkan Maskar' Akçadağder Olarak Her Zaman Vatandaşlarımızın Yanındayız'

Genel Başkan Maskar' Akçadağder Olarak Her Zaman Vatandaşlarımızın Yanındayız'

 

         Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar Aile ziyaretleri kapsamında Akçadağ İlçesi Karamağara Mahalle sakinleriyle ve Depremzedelerle buluştu.

 

         Akçadağ ilçesinin sorun ve sıkıntılarını her platformda dile getirmesi, gündem oluşturmasıyla dikkatleri üzerine çeken ve Akçadağ halkıyla iç içe istişareler yaparak birlik beraberliği sağlamasıyla tanınan Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar” Akçadağder olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Var olsun DEVLET Var olsun MİLLET” dedi. 

 

 

       Her zaman Akçadağlı hemşerilerinin hizmetinde olduğunu beliten Akçadağlıların ortak paydası AKÇADAĞDER Genel Merkezi Depremden zarar görmüş hemşerilerini Akçadağ ilçesindeki Konteynır Kentlerde ziyaret ederek ihtiyaçlarını ulaştırmaya devam ediyor.

 

        Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar beraberinde Akçadağder İlçe Başkanı İbrahim Çelik ve Akçadağder Genel Sekreteri Tuğba Farımaz ile birlikte Depremzede vatandaşları Akçadağ ilçesindeki Konteynırlarda ziyaret ederek temel ihtiyaç malzemeleri dağıtımında bulundular.


     Genel Başkan Murat MMaskar Akçadağlı Depremzede vatandaşları ziyaret ederek bir süre istişare etti. Yoğun ilgi ile karşılanan Akçadağder heyetine bol, bol dua eden depremzede hemşerileri” Deprem gününden beri bizleri yalnız bırakmayan her zaman bizleri sorarak yardımları ulaştıran, sorunlarımızla ilgilenen Akçadağder Genel Merkez yöneticilerine teşekkür ediyoruz” dediler. 


KARAMAĞARA MAHALLESİNE AİLE ZİYARETİ

       Akçadağder Genel Merkez yöneticileri daha sonra programlar kapsamında Aile ziyaretlerine Akçadağ İlçesi Karamağara Mahalle sakinlerini ziyaret ederek başladılar.

 

        Karamağara Mahalle sakinleriyle tek, tek hasbihal eden ve istek, talepleri birinci ağızdan dinleyen Akçadağder Genel Başkanı Murat Maskar” Akçadağder olarak bugün Akçadağ Karamagra mahallemizdeyiz aile ziyaretine devam ediyoruz

 

         Akçadağder olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız.Var olsun DEVLET Var olsun MİLLET. Aile ziyaretlerimiz kapsamında Karamağara Mahallemizde hemşerilerimizle buluştuk. Beklenti ve taleplerini dinledik. Yapılan veya istenen işleri not alarak gerekli çalışmaları yapacağımızı belirttik.

 

        Akçadağlı hemşerilerimiz hizmetin en iyisine layık. Vatanına ve Milletine sadık Devletinin yanındadır. Bizler Akçadağder Ailesi olarak doğup büyüdüğümüz Akçadağ ilçemizin değerli halkına vefa borcumuzu ödemek üzere yola çıktık. Az zamanda hemşerilerimizin manevi desteğiyle çok güzel işlere imza atarak daha iyisini yapmak üzere gayret sarf ediyoruz. 

 

DESTEK SİZDEN HİZMET BİZDEN

 

         Pandemi döneminde göreve yeni gelmemize rağmen tüm engellemelere karşın hemşerilerimizle iç içe hizmetlerimizi gerçekleştirdik. İhtiyaç sahibi ailelerimize imkanlar ölçüsünde cevap verdik. Daima yanlarında olduk. Olmaya devam ediyoruz. 

 

         Akçadağ’ımızı kimsenin arka bahçesi yapmasına müsaade etmedik etmeyeceğiz dedik. Depremde hemşerilerimizin daima ilk günden itibaren yanlarında olduk. Başta arama kurtarma olmak üzere barınma ve temel ihtiyaç olmak üzere ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaşarak katkı sunduk. 

           Gönüllülük esasına göre çalışmalarımızı hemşerilerimizle birlikte istişare ederek yapmaya özen gösterdik. Sıkıntılarını sıkıntımız gördük. İlçemizin sıkıntılarını kamuoyunda gündem yaparak çözümüne katkı sunduk. 

 

          2 ilçe şubemizle hemşerilerimize hizmet veriyoruz. Yakında başka şubelerimizle daha fazla hizmetleri hemşerilerimize sunacağız. Destek sizden Hizmet Bizden anlayışıyla Akçadağlı hemşerilerimizin hepsi bizim başımızın tacıdır.”

 

Kaynak: Malatya Derin haber; Kayhan İNCEOĞLU 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.