ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Silah Kaçakçılarına Eş Zamanlı Baskın

Malatya İl Jandarma ekipleri, Pütürge İlçesinde Silah ve Mühimmat kaçakçılığı yaptığı tespit edilen 3 şahsa yönelik eş zamanlı baskın düzenledi. Düzenlenen baskınlarda ruhsatsız tabancalar ile birçok mühimmat ele geçirildi. 

09 Aralık 2020 00:32
Silah Kaçakçılarına Eş Zamanlı Baskın

Edinilen bilgiye göre, Malatya II Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbarı çalışmalar sonucunda, Pütürge İlçesinde Silah ve Mühimmat kaçakçılığı yaptığı tespit edilen 3 şahsa yönelik, 3 farklı adreste eş zamanlı olarak baskın düzenlendi. Yapılan baskın sonrasında 3 Adet 9 mm çapında Ruhsatsız Tabanca, 6 Adet Ruhsatsız Av Tüfeği, 140 Adet 9 mm çapında Tabanca Fişeği, 160 Adet Av Tüfeği Fişeği ele geçirildi. Yakalanan şahıslar Gözaltına alınarak adli mercilere sevk işlemleri başlatıldı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.