ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

BAŞKAN GÜDER: “İLÇE GENELİNDE ASFALT SERİMLERİNİ BU YIL BİTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”

Deprem sonrasında oluşan enkazın ortadan kaldırılması, yaraların sarılması için çalışmalar yürüten Battalgazi Belediyesi, bir yandan da bozulan yolların yamasını yaparak sıcak asfalt serimi yapıyor. 

14 Haziran 2023 16:27
BAŞKAN GÜDER: “İLÇE GENELİNDE ASFALT SERİMLERİNİ BU YIL BİTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”

BAŞKAN GÜDER: “İLÇE GENELİNDE ASFALT SERİMLERİNİ BU YIL BİTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”

Deprem sonrasında oluşan enkazın ortadan kaldırılması, yaraların sarılması için çalışmalar yürüten Battalgazi Belediyesi, bir yandan da bozulan yolların yamasını yaparak sıcak asfalt serimi yapıyor. Orduzu Mahallesi Leylekpınar bölgesinde asfalt serimi yapan ekipleri ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Deprem sonrasında şehrimizin yeniden imarını yaparken yükümlülüklerimizi de yerine getirmek için çok yoğun çalışıyoruz. Bu kapsamda sıcak asfalt serimine hız verdik ve ilçe genelinde asfalt serimlerini bu yıl bitirmeyi planlıyoruz.” dedi.

6 Şubat’ta yaşanılan deprem sonrasında yaraların sarılması için çalışmalar yapan Battalgazi Belediyesi, diğer yandan 2023 yılı yatırım planı kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Deprem ardından enkaz kaldırma, çevre temizliği, psikodestek anlamında çok yönlü çalışma başlatan Battalgazi Belediyesi ilçedeki ihtiyaçların giderilmesi için de gece gündüz demeden çalışmalar yapıyor. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatları doğrultusunda ilçede Fen İşleri ekipleri tarafından yollarda yama, onarım, bakım yapılırken, kilit taşı döşeme ve asfalt serimine de devam ediliyor. İlçedeki yol standardının yükselmesi için çalışmalarına devam eden ekipler, Orduzu Mahallesi Leylekpınar mevkisinde bulunan bin beş yüz metrelik yolda sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi. 

BAŞKAN GÜDER: ÇALIŞMALARIMIZA ARALIKSIZ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİZ

Yoğun bir mesai ortaya koyan ekiplerin çalışmalarını inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 2023 yılında asfaltsız yol bırakmamak için çok yoğun bir tempoyla çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, “6 Şubat’tan sonra Malatya yaralarını hızlı bir şekilde sarmaya devam ediyor. Battalgazi bölgesinde acil yıkılması gereken birçok binamızın yıkımı gerçekleşirken bir taraftan da bu yıkımlar devam ediyor. Hafriyatların da kaldırılıp şehrin temizlenmesi noktasında da çok ciddi çalışmalar yapıyoruz. Az hasarlı olup, tamiratı yapılan evlerin hafriyatlarını da belediye olarak kaldırıyoruz ve vatandaşımızı rahatlatmaya çalışıyoruz. Bir yandan depremle ilgili çalışmalarımızı yaparken, diğer yandan hizmetlerimize de devam ediyoruz. Bugün de Orduzu Mahallemiz Leylekpınar da sıcak asfalt serimi yapıyoruz. Sürekli yağışların olması çalışmalarımızı engelliyordu. Bölgemizde yağışlarında durmasıyla birlikte ekiplerimiz yol akslarında çalışmalara başladı. Öncelikle depremde bozulan yollarımızı ve alt yapılarımızı yapacağız. Hedefimiz; 2024’e giderken Türkiye Yüzyılında asfaltsız yolumuzun kalmaması. Tabi deprem çalışmalarımızı bir nebze etkilemiş olsa da bunu minimize ederek, çalışmalarımıza aralıksız bir şekilde devam edeceğiz. Buradaki çalışmalarımızı bitirdikten sonra Hanımınçiftliği bölgemize geçerek orada da çalışmalarımızı yapacağız. 2022-2023 yılında doğalgaz ihtiyacını karşılama noktasında ciddi çalışmalar yaptık. Doğalgaz çalışmalarının bitmiş olduğu her yerde de asfaltlama çalışmalarını tamamlayarak vatandaşlarımızı modern alt yapı ve üst yapıya kavuşturmuş olacağız.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.