ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

2023 YKS sınavına katılacak adayları için bilgilendirme

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tüm yurtta olduğu gibi İlimizde de 17-18 Haziran 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. 

16 Haziran 2023 19:22
2023 YKS sınavına katılacak adayları için bilgilendirme

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tüm yurtta olduğu gibi İlimizde de 17-18 Haziran 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

 

Huzur ve güven ortamı içerisinde bir sınav yapılabilmesi için kamu kurum ve kuruluşlarımızca gerekli tüm tedbirler alınmıştır.

 Bu tedbirler kapsamında 2023 YKS sınavına katılacak adaylardan nüfus cüzdanını veya T.C. Kimlik Kartını kaybeden ve yeniden çıkarmak isteyen adaylar için "Sınava Giriş Belgesi" ile 1 adet fotoğrafını yanında getiren adaylara yeni kart düzenleninceye kadar geçerli olacak "Geçici Kimlik Belgesi" verilebilmesi sebebiyle Akçadağ, Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Nüfus Müdürlüklerinin 17 Haziran 2023 Cumartesi günü 07:00-17:00, 18 Haziran 2023 Pazar günü 07:00 - 15:30 saatleri arasında açık bulunacaktır.

 

 Saygı değer Malatya halkının, sınav süresince sınavların yapıldığı okullara yakın konutlarda, iş yerlerinde, kahvehane ve düğün salonu gibi mekanlarda her türlü gürültü kirliliğine ve sınava giren öğrencilerin dikkatinin dağılmasına yol açacak davranışlarda bulunmaması, araçları ile seyir halindeyken cadde ve sokaklarda yüksek sesli müzik ve klakson çalmaması son derece önem arz etmektedir.

 Bu vesileyle, sınava girecek olan öğrencilerimize ve görevli personelimize üstün başarılar dilerim.

                 Malatya Valisi Hulusi Şahin 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.