ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Sivas Belediyesi 'Sıfır Atık Belgesi' Almaya Hak Kazandı

Sivas Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca başlatılan Sıfır atık projesi kapsamında temiz, 

09 Aralık 2020 18:36
Sivas Belediyesi 'Sıfır Atık Belgesi' Almaya Hak Kazandı

Sivas Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca başlatılan Sıfır atık projesi kapsamında temiz, gelişmiş bir Sivas ile yaşanabilir bir dünya bırakmak amacıyla hayata geçirilen proje Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca Sıfır Atık Belgesi almaya hak kazandı.

Düzenlenen törenle Sivas Valisi Salih Ayhan Sıfır Atık Belgesini Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’e takdim etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan himayesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca başlatılan Sıfır Atık Projesi, sürdürülebilir kalkınma ilkeleri çerçevesinde atıkları kontrol altına almak, gelecek nesillere temiz ve gelişmiş bir Türkiye ile yaşanabilir bir dünya bırakmak amacıyla hayata geçirilen ve örnek belediyecilik sergileyen Sivas Belediyesi Düzenli Sıfır Atık Belgesi almaya hak kazandı.

Düzenli Depolama sahasında gerçekleştirilen belge takdim törenine Sivas Valisi Salih Ayhan,Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Başkan Yardımcısı Kayhan Işık,Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Doğan ile protokol üyeleri katıldı.

Program öncesi Vali Ayhan, Başkan Bilgin ve il protokolü Düzenli Depolama Sahası ve Tıbbi Atık Bertaraf (Siterizasyon) tesisini gezerek Başkan Yardımcısı Kayhan Işık'tan bilgi aldı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.