ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

İKTİDAR PARTİSİ CHP'ye PLAKET VERİLMELİ.

 

13 Temmuz 2023 22:14
İKTİDAR PARTİSİ CHP'ye PLAKET VERİLMELİ.

Ülkemiz bir seçim dönemi yaşadı. Seçimler tamamlandı, hali hazırdaki ülkeyi yöneten AKP 22 yıl boyunca yönettiği ülkemizde yeniden başarısına bir başarı daha katarak seçimleri kazandı. Hem parlamento seçimlerinde, hemde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden büyük bir zaferle çıktı.

Her iki seçimdende büyük bir başarı ile çıkan AKP'yi tebrik ediyor, ülkemize milletimize hayırlı olsun diyorum.

Ben burada başka bir konuya değinmek istiyorum.

ŞÖYLEKİ:

Seçimlerde demokrasinin gereği, iktidar partisi ve muhalefet partileri kıyasıya bir mücadele ettiler. (Haa, şartlar eşit iyi değil miydi ben buna bakmam)

Seçimler sonunda iktidar partisi halkın oyu ile büyük bir zaferle çıktı. Buna herkesin saygı göstermesi gerek. Zira kararı millet verdi.

Bu seçimlerde, muhalefet partisi, özellikle Ana muhalefet partisi istediği neticeyi alamamış oldu.

Bunada, yanlış söylemle, yanlış politikalar ve halka kendilerini tam anlatamam olmuşlarki netice ortada, yani:Görünen köy kılavuz istemez derler.

Eğer bir seçimi kayıp etmişseniz, hemen şapkanızı önünüze koyar, kendi içinizde, nerede hata yaptık, neyi halka anlatamadık, yanlış politikamı izledik ki halk bize oy vermedi diye öz eleştirisini yapmalıydı.

 

 

Bu öz eleştiriden dersler çıkararak önümüzdeki yerel seçimlere hemen hazırlanmalıydı.

 

 

HATTA.

Sn. Genel Başkan, kendisini sorumlu hissederek partisinin yetkili organlarını toplayıp.

Arkadaşlar, bu seçimden istedigim iz neticeyi alamadık burada tüm sorumluluk benim.

Önümüzde bir yerel seçimler var. Dünü unutup hemen hazırlıklarımızı yapıp yerel seçimlere hazırlanmalıyız diyerek. Arkasından şunu söylemeliyidi.

Yerel seçimler sonucu ne olursa olsun.

 

Parti kurultayında birdaha aday olmamak şartı ile murultayımızı yapıp, partiyi yeni yönetime bırakcagım demeliydi. Ama bunlar olmadı.

Seçim sonunda hemen koltuk kavgası başladı. Yok şu başkan olsun, yok bu başkan olsun kavgaları sürüp gidiyor.

 

Ülkemiz ekonomik sıkıntılarla baş başa. İktidar partisi hemen hemen hergün bir zam haberleri ile gündemdeyken. Malesef CHP nin iç çekişmeleri yüzünden bunlar gündem olmuyor. Türkiyenin tek gündemi. CHP ye kim genel başkan olacak hangi partili hangi adayla beraber. Ülkenin tek gündemi bu.

 

İŞTE DİYORUMKİ.

 

Sn. İktidar partisi genel başkanı ve Sn. Cumhurbaşkanımız hükümetin icraatlarını ülke gündeminden düşüren CHP ye gerçekten teşekkür ederek büyük bir PLAKET vermelidir.

CHP bu plaketi hak ediyor

HAYDİ HAYIRLISI.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.